İlişkide fantezi

Evet hanumcuklar 😶 bide oralı çok merak ediyorum. Ama eşim sevmiyor. Hani yapsam çok büyük tepkide vermez de bilemiyorum utaniyorumda acaba ansızınmı yapsam :KK70:

İzinden dönüş yaptık evimize geldik
Çocukları uyuttum
İnsanın kendi evi gibisi yok
Fantezi aramaya gerek yok doğaçlama olacak o an ne gerekirse artık hadi iyi geceler

En iyi sekz, gece uyurken ansızın kendini en şehvetli sekzin ortasında bulduğun sekzdir😉
Uykudan uyanmanın en güzel hâli 😂 ama bana ilk kez geçen gün hic güzel gelmedi oğlum bir gece önce uyumadı beni de zombiye çevirdi diye aşırı uykum vardı. Onun için uyandirilmak küfür gibi geldi 😂

Uykudan uyanmanın en güzel hâli 😂 ama bana ilk kez geçen gün hic güzel gelmedi oğlum bir gece önce uyumadı beni de zombiye çevirdi diye aşırı uykum vardı. Onun için uyandirilmak küfür gibi geldi 😂
Ay ben bir bakıyorum adam çoktan tepemde ne oluyor yav diyorum. Ah ya bebeyle zor tabi o işler hele uykusuzsan😌

bu çok değişken bir şey bence ya insanları neleri düşünmenin etkileyeceğini bilemeyiz. ama benim şahsi düşüncem uygulama da değilse bile düşüncede özgür olabilmeli insan gerisi teferruat

X