- 8 Nisan 2018
- 991
- 349
-
- Konu Sahibi NadirCicek01
Yok.varmı değişik farklı baştan çıkaracak öneriler
Merhabalar aslında herkesin ilişkisini merak etmiyorum ama bazen yaparken bugün ne denesek nerde yapsak diye fantezi arıyorum varmı değişik farklı baştan çıkaracak öneriler biraz açık oldu kusura bakmayın
Yok.Peki
Fazla yükseğim ya internetten baktım hep spontane şeylerLibidosu yüksek bir ablasın Allah enişteye kolaylık versinFantazi denerken yoldan çıkmayın
Google'a sor gayet yaratıcı cevaplar vardır eminim ama hastanelik olmayın dikkat et
Benimki geç gelcek yemek derdim yokŞuan akşama ne yemek yapsam düşüncesindeyimsen herhalde yaptın yemeği
Bizde genelde öyleyiz de bir süre sonra sıkıyorBizim doğaçlama oluyor o an aklımıza ne gelirse veya hangi pozisyon olursa planlama yok
13 yıl oldu hiç sıkmadı biziBizde genelde öyleyiz de bir süre sonra sıkıyor
Noldu kiBiz yenilik arayışını saunada deneyerek zirvede bıraktık ama öneri olarak almayın zira oracıkta ölmediğimize şükrediyoruz
tamam çok güzel bişey bulursam söylerim sanaabla bu konuda bizi aydınlatması gereken sensin yabiz fakirler ne bilelim
O aklımdaBizim hiç yok öyle değişik deneyimlerimiz ama kırbaç alıp kırbaçla istersenbaşka bir şey gelmedi aklına
bekliyorum.. 9 gün sonra evlilik yıldönümüm ona göretamam çok güzel bişey bulursam söylerim sana
Vücut çorabı albekliyorum.. 9 gün sonra evlilik yıldönümüm ona göre
hem aşktn hem sıcaktanSıcaktan ölüyorduk