- 14 Temmuz 2023
- 2.611
- 2.277
- 22
-
- Konu Sahibi NadirCicek01
Duvara yaslanıp da yapabilirsiniz. Yöntem çok
Merhabalar aslında herkesin ilişkisini merak etmiyorum ama bazen yaparken bugün ne denesek nerde yapsak diye fantezi arıyorum varmı değişik farklı baştan çıkaracak öneriler biraz açık oldu kusura bakmayın
Ay bu ne be ahlakiiimm bozuldu
Niye utaniyorsun ki sonuçta eşinEvet hanumcuklarbide oralı çok merak ediyorum. Ama eşim sevmiyor. Hani yapsam çok büyük tepkide vermez de bilemiyorum utaniyorumda acaba ansızınmı yapsam
Yok ben magaramda mutluyum yaSex hikayeleri okuyup fantazi kuruyoruz.kişkirtici sekilde giyinip etkiledigim etkilendigim erkekleri anlatiyorum,onlari hayal edip yapiyoruz.esimi de benzer seylerle azdiriyorum.eski arkadaslar sevgililer,is yerindeki kisiler..aldatmaya yer yok,hepsi sanal
Kız sen bir sevgili yap, sen de rahatla biz de rahatlayalim
Neinnnn, daha zamanı var sjdkdkdkKız sen bir sevgili yap, sen de rahatla biz de rahatlayalim
Oral sevmeyen erkek mi neeEvet hanumcuklarbide oralı çok merak ediyorum. Ama eşim sevmiyor. Hani yapsam çok büyük tepkide vermez de bilemiyorum utaniyorumda acaba ansızınmı yapsam
KesinNeinnnn, daha zamanı var sjdkdkdk
Hemşir beye kaçıcam Müge Anlıya çıkıcam ben karar verdim aşko
Uykudan uyanmanın en güzel hâliEn iyi sekz, gece uyurken ansızın kendini en şehvetli sekzin ortasında bulduğun sekzdir
Ay ben bir bakıyorum adam çoktan tepemde ne oluyor yav diyorum. Ah ya bebeyle zor tabi o işler hele uykusuzsanUykudan uyanmanın en güzel hâliama bana ilk kez geçen gün hic güzel gelmedi oğlum bir gece önce uyumadı beni de zombiye çevirdi diye aşırı uykum vardı. Onun için uyandirilmak küfür gibi geldi
İlk defa oralı sevmeyen bir adam duyuyorumEvet hanumcuklarbide oralı çok merak ediyorum. Ama eşim sevmiyor. Hani yapsam çok büyük tepkide vermez de bilemiyorum utaniyorumda acaba ansızınmı yapsam
Yok be ferhans. Sevmiyor benimki. Aslinda hiç denemedik belkide fikrini degistirir ama. Şuan istemiyorİlk defa oralı sevmeyen bir adam duyuyorum