• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide başarılı olmak

Banlamayayım da, toprak grubu yatağı bile düşünmez, ytakta aklı yoktur işi gücü para çevirmek hesap kitap diğer adımını hesaplamak. Ateş grubu yatak içinde mikemmel diyorlar :KK70: ama o adam gerçekten sizi almış oynatıyordu bir şey beklemeyin ve evlenmemenşz çok ama çok iyi olmuş, bunlar çalışmazda egoist, ben bilmem kimim benim evime nasıl haciz gelir diye çalışırlar babamdan biliyorum :KK70: aman uzak olsun ateş grubu. Yay bir sevgilim oldu Ya adam beni ezdi yerlere vurdu Yaa, yeminle özgüvenimi kaybediyordum nasıl bi adamdı. Ay uzak dursunlar :KK70:
Başak aynı para, iş,para,kariyer ve kapalı kutu.. benim 41 ayına mal oldu.. bana yapilanlari unutucam diye canım çıktı.. Bu arada sevgilerini göstermezler ve ketumdurlar. Asla bir daha başak erkeği olamaz hayatım da

Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.

Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Yani her durum için geçerli değil mi aslında ?
Bence ilişkinin akışına göre yaşanmalı sonuçta kitapta yazılan şeyler her ilişkide olmayabilir

Doğru insanı bulursanız bu taktikler geçerlidir. Evliyim ara ara uygularım. Ama yanlış insansa bu taktikler onu kaçırtır ve sizin için de iyi bir fırsat olmuş olur.

Kitabi biliyorum hepsine olmasada bazi noktalatina katiliyorum mesela 10 gunde adam sizle bulusma talep etmemis demekki sizi onemsemiyor tabiki kitaptaki gibi bulusma talep etmemelisiniz cunku istese zaten o talep eder ki sordugunuzda agzinizin payini almissiniz erkeklerin cok ustune dusunce kendilerini bisey saniyolar cok ilgili verici vs olmamak lazim bunlara katiliyorum

Merhabalar, en son ilişki faciamdan sonra artık dedim bu böyle olmayacak kendimi ilişkiler konusunda geliştirmem lazım. İşe son zamanlarda kadın erkek ilişkileri üzerine yazılmış meşhur bir kitap var onu alıp okuyarak başladım. Kitap özeten her olayda kadının alttan alması gerektiği, işte erkeğe talebini yöneltmemesi gerektiği, açıkçası devamlı kaçan kovalanır yapmayı öğütlüyor. Sinirleri alınmış bir bonfile gibi lokum kıvamında olup , aşırı politik olmak gerekiyor anladığım kadarıyla. Baya yalnışlar yaptığımı gördüm kendi adıma ilişkilerimde.

Mesela son ilişkime bakarsam ; kitapta buluşma gibi şeyleri talep etmeyin, kaç gün görüşmediğinizi saymayın vs diyor. Benim bitirme sebeplerimden biri de görüşmemekdi. Fakat benim olayımda sorun, 2 ay farklı şehirlerde olup görüşememenin üzerine aynı şehirde olduğumuzda 10 gün geçmesine rağmen sadece 1 kez görüşmüş olmamız , sonrasında takep gelmemiş olmasıydı. Kendisi sporuna gidiyor ne bilim başka bir şeye zaman ayırıyor ama bana gelince ayırmıuordu. Ben de bunu talep etmiştim talebim sanki anormal bir şeymiş gibi karşılanınca ( yoruluyorum, çalışıyoruz, daha bir hafta oldu geleli sen gün saymışsın gibi sebepler bana söylenince ) sitem etmiştim. Bunun üzerine ayrılık gelişti zaten .
Neyse burada asıl sormak istediğim soru şu, kitaptaki gibi buluşma vb şeyleri asla talep etmemeli , kaç gün görüşmedik diye sitem etmemeli miyiz? Yoksa benim spesifik örneğimde olduğu gibi 2 ay uzak mesafede kalınmış , tekrar belli bir süre sonra uzak mesafeye gitme durumu olan ilişkide 10 gün karşı taraftan hamle gelmeyince bu durumun nedenini sormak normal mi ?
Benim tecrübeme göre ilişkiyi beklenti içinde yaşamamak gerekiyor, akışına bıraktığınız zaman herşey istediğiniz gibi olur. Ama sürekli elde telefon msj yazmasını aramasını bekleyince olmuyor maalesef. Karşı taraf görüşmek isterse zaten belli eder, çok kasmayın bence. Bu arada okuduğunuz kitabı bilmiyorum ama erkekleri etkileyen üç şey vardır ki bununla ilgili psikologların videoları da vardır, birincisi annesini ailesini seveceksiniz, ikincisi iyi yemek yapacaksınız, üçüncüsü de dış görünüş sohbetiniz vs...

Merhaba kitapla olacak işler değil bunlar. Bir de birlikteliğe kafa yorum strateji bulmanız gerekmiyor. Biriyle tanışırsınız elektrik alırsınız karşılıklı olur buluşma görüşme isteği. Bir de hayatım sadece ait imajı vermeyin kimseye. Hep boş zamanınız varmış, ona uyacak gibi olmayın. Ben eşimle tanıştığımda okulum filan vardı ve o Kocaeli ben İstanbul’da oturuyorduk. Bana göre ayarlanıyordu çoğu buluşma. Şehir dışına asker öğretmen olarak gittiğinde bile uçak biletlerini ayarlamıştı benim dersim olmadığı günlere. Ekstra bir şey olduğunda diyordum geleceksen ben böyle bir program da yaptım sürekli seni göremem diye ona da anlayış gösteriyordu.

Back
X