- Konu Sahibi Nileylul16
-
bu adam bu kadar pis ise iş yerinde de bundan rahatsız oluyorlardır haksız mıyım ben yanımda çalışan bu şekilde pis birinden rahatsız olurdum adamı hiç mi uyarmıyorlar hadi seni takmıyor ?o kadar yapıyo alıyor :)
kimseyi umursamaz ki gülerek anlatıyo bana .. 10 tane sarımsak yiyip dişlerini bile fırçalamadan işe gittiği çok oldu insanlar söyleniyorlarmış tabi ama ne fayda... bu sabah yine geldi öptü beni sözde düzelticez ya aramızı öyle midem bulandı ki söyleyemedim o an yine ağzın kokuyo diyebu adam bu kadar pis ise iş yerinde de bundan rahatsız oluyorlardır haksız mıyım ben yanımda çalışan bu şekilde pis birinden rahatsız olurdum adamı hiç mi uyarmıyorlar hadi seni takmıyor ?
Gördüm gördüm, muhteşem faydalı öneriler vermişsinizHenüz o kadar vaktim olmadığı için cevap yazamamıştım.
Şimdi naçizane bir kaç tavsiyede bulunabildim.
Umarım konu sahibine biraz faydalı olabilir ve gelecekte mutlu olmasına bir damlada olsa vesile olabilirim.
insanlar söylenir tabi allah bilir mesai arkadaşları sizin arkanızdan da konuşuyorlardır . bunun karısı hiç mi farkında değil bunun pisliğinin filan diyekimseyi umursamaz ki gülerek anlatıyo bana .. 10 tane sarımsak yiyip dişlerini bile fırçalamadan işe gittiği çok oldu insanlar söyleniyorlarmış tabi ama ne fayda... bu sabah yine geldi öptü beni sözde düzelticez ya aramızı öyle midem bulandı ki söyleyemedim o an yine ağzın kokuyo diye
tırnakları uzar mesela ayağında annesi falan der yada ben söylene söylene kestirtirimoff of
kimseyi umursamaz ki gülerek anlatıyo bana .. 10 tane sarımsak yiyip dişlerini bile fırçalamadan işe gittiği çok oldu insanlar söyleniyorlarmış tabi ama ne fayda... bu sabah yine geldi öptü beni sözde düzelticez ya aramızı öyle midem bulandı ki söyleyemedim o an yine ağzın kokuyo diye
Abartmayın ya çıkın gidin konudan sizene adamın tüyündenayyy tüyünü de hiç almıyordur buuuuuuu ıyyyy
Sende yazma bacım bu kadar ayrıntı yahutırnakları uzar mesela ayağında annesi falan der yada ben söylene söylene kestirtirimoff of
benimde bir içimi dökesim varmış :)Sende yazma bacım bu kadar ayrıntı yahu
Konulardan üye kovabiliyor muyuz yav böyle? Yapabiliyorsak ben de yapayım neyim eksikAbartmayın ya çıkın gidin konudan sizene adamın tüyünden
size mi sorucam hanımefendi size ne istediğimi yazarımAbartmayın ya çıkın gidin konudan sizene adamın tüyünden
Yazamazsın sen misafirlige gidince yatak odasına gidip iç çamaşırları karıştırıyormusun ? Ahlak kuralları denen bir şey var toplumdasize mi sorucam hanımefendi size ne istediğimi yazarım
bana 1. ağızdan yazamazsınız ben sizin arkadaşınız değilim siz ahlak kuralından bahsetmeden önce kendinize bir dönün.Yazamazsın sen misafirlige gidince yatak odasına gidip iç çamaşırları karıştırıyormusun ? Ahlak kuralları denen bir şey var toplumda
Kınıyorum ..hayır adamın tüylerini sorarken sorun yok ..oradaki sen kelimesine mi takıldın :))bana 1. ağızdan yazamazsınız ben sizin arkadaşınız değilim siz ahlak kuralından bahsetmeden önce kendinize bir dönün.
yazamazsın falan benimle emir kipiyle konuşamazsınız .
istediğim şekilde yorum yapacağım hadi engel olun ne yapabileceksiniz bu konuda ? merakla bekliyorum
Eşinizde babalığın b'si bile yok.ben buraya yazana kadar durumun ciddiyetinin farkında değildim. dediğim gibi çevremde aldatılıp ilişkisine devam edenler mutsuz olup hala evli kalanlar var .. bende en azından aldatılmıyorum işten eve evden işe gidiyor. hep yanımda .iyi de bir baba ..herkesin kocasında sıkıntılar var demekki diye kendimi avutmaya çalışıyordum. gerçekten gözüm açıldı.
İçiniz nasıl alıyor bu adami acabaKocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .
Ya valla şu konuda en çok her iki mesajda bir iyi baba demesine çıldırdım. Neymiş, gece kalkıp pışpışlıyormuş, ne muhteşem babalık.Eşinizde babalığın b'si bile yok.
Ne iyi babalığı?
Siz demiyor musunuz, dolap boş, eşim 3 günde maaşını bitiriyor diye. Çocuklar ne yiyip içiyor, yiyor? Düşünüyor mu? Önceki evliliğinden olan çocuğu başından tamamen atmış zaten.
Babaymış.
Kadınların anneliği yerden yere vuruluyor en ufak şeyde, erkekler bostan korkuluğu gibi gezse de iyi baba olabiliyor.
Çıldırmalık cidden.
Nerdeen başlasaam nasıııl anlatsaaamKonuda son durumu özetleyecek, üzerine konuşulan ayrıntıları verecek hayırsever bir üye var mı? Bir iki yorumla çekilmiştim, neler çıktı? Bi şeyler çıkmış olmasa konu bu kadar uzamazdı. Gavga mı var yoğsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?