İlgisiz özensiz kocam

bu adam bu kadar pis ise iş yerinde de bundan rahatsız oluyorlardır haksız mıyım ben yanımda çalışan bu şekilde pis birinden rahatsız olurdum adamı hiç mi uyarmıyorlar hadi seni takmıyor ?
kimseyi umursamaz ki gülerek anlatıyo bana .. 10 tane sarımsak yiyip dişlerini bile fırçalamadan işe gittiği çok oldu insanlar söyleniyorlarmış tabi ama ne fayda... bu sabah yine geldi öptü beni sözde düzelticez ya aramızı öyle midem bulandı ki söyleyemedim o an yine ağzın kokuyo diye

Gördüm gördüm, muhteşem faydalı öneriler vermişsiniz

insanlar söylenir tabi allah bilir mesai arkadaşları sizin arkanızdan da konuşuyorlardır . bunun karısı hiç mi farkında değil bunun pisliğinin filan diye

bu pislik adama muhtaç değilsin yaşın daha çok genç çocukların için boşan çünkü çocuklar sizi rol model alırlar ve ilerde kızlarınız pisliği erkeklerin doğası bu diye bilirler

tırnakları uzar mesela ayağında annesi falan der yada ben söylene söylene kestirtirim off of

çok kötü aşağılama derecesindeki yorumları zaten dikkate almıyorum herkes görüşünü paylaşabilir benim için sorun yok . ben kendime faydalı olanları yazıyorum aklımın bir köşesine

Yazamazsın sen misafirlige gidince yatak odasına gidip iç çamaşırları karıştırıyormusun ? Ahlak kuralları denen bir şey var toplumda
bana 1. ağızdan yazamazsınız ben sizin arkadaşınız değilim siz ahlak kuralından bahsetmeden önce kendinize bir dönün.
yazamazsın falan benimle emir kipiyle konuşamazsınız .
istediğim şekilde yorum yapacağım hadi engel olun ne yapabileceksiniz bu konuda ? merakla bekliyorum

Kınıyorum ..hayır adamın tüylerini sorarken sorun yok ..oradaki sen kelimesine mi takıldın :))

Eşinizde babalığın b'si bile yok.
Ne iyi babalığı?
Siz demiyor musunuz, dolap boş, eşim 3 günde maaşını bitiriyor diye. Çocuklar ne yiyip içiyor, yiyor? Düşünüyor mu? Önceki evliliğinden olan çocuğu başından tamamen atmış zaten.
Babaymış.
Kadınların anneliği yerden yere vuruluyor en ufak şeyde, erkekler bostan korkuluğu gibi gezse de iyi baba olabiliyor.
Çıldırmalık cidden.

İçiniz nasıl alıyor bu adami acaba

Ya valla şu konuda en çok her iki mesajda bir iyi baba demesine çıldırdım. Neymiş, gece kalkıp pışpışlıyormuş, ne muhteşem babalık.

Konuda son durumu özetleyecek, üzerine konuşulan ayrıntıları verecek hayırsever bir üye var mı? Bir iki yorumla çekilmiştim, neler çıktı? Bi şeyler çıkmış olmasa konu bu kadar uzamazdı. Gavga mı var yoğsa?

Nerdeen başlasaam nasıııl anlatsaaam

Koca şahsiyeti önceki kocadan olan çocuğun nafakasını alıp yiyormuş. Eve çocuklara gıda bile almıyormuş. Önceki evliliğinden olan çocuğuna adamın annesiyle babası bakıyormuş, maddi manevi bütün ihtiyaçlarını onlar karşılıyormuş. Ama iyi babaymış çünkü gece kalkıp bebeği pışpışlıyormuş.

Bu arada sevişmek istemese de kadını sevişmeye zorluyormuş. Pisliği zaten malumunuz, tırnaklarını falan da kesmiyormuş, saçı beline kadar uzunmuş. İş arkadaşları adamın kokusundan rahatsız olduklarını söylediklerinde eve gelip gülerek anlatıyormuş.

Başkaaa, ha konu sahibi bebekten sonra tekrar hamile kalmış, boş gebelikmiş kürtaj olmuş. Boş olmasa onu da doğuracakmış. Kürtaj parasını da konu sahibi vermiş. Kontrole gitmesi gerekiyormuş kanaması varmış ama adam para yok demiş diye gitmemiş.

Konu sahibinin evi yapılıyormuş, bankacılık mezunuymuş, ailesi para da vermiş bankadaymış o para.

Sanırım bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…