ilginç fikirler üreticisi olarak ben..

onları yapıyorum.

Super bir fikir!
Kesinlikle bunu yapmalisiniz ama sagliginiza dikkat etmeniz lazim.

Bence proloktin seviyenizi düşürüp hamile kalmayı deneyin . Imkansız diye bir sey yok. Bana da imkansız dediler 4 çocuğum var.
benim prl düşse bile eşimden dolayı olmuıyor. globozoospermia eşim gogleye sorun okuyun lütfen.
yani ben cahil ve bilmez bir insan degilim. lütfen bana böyle akıl vermeyin. gercekten cok rica ediyorum.

Super bir fikir!
Kesinlikle bunu yapmalisiniz ama sagliginiza dikkat etmeniz lazim.
tabiki buna kesin karar verirsem belki 6 ay belki 1 sene bilmiyorum. daha farklı bir besleneme şekli ile beslenmem lazım. ki aslında saglıklı da beslenirim ama olumsuz davranışlarım olmuyor degil. :)

Prolaktin yüksekliği tek başına gebe kalmama sebebi iken nasıl oluyor da eşinizdeki problem yüzünden gebe kalamıyorsunuz orasını anlamadım
proaktin için yeni bilgiler var.
dunya da kabul ediliyor ( prl seviyesinin yüksek oldugunu bile bilmeden gebe kalan bir cok örnek var ) prl yüksekligi belli bir seviyeye kadar gebelik görülebilir. bu yuzden prl tam anlamıyla asla gebeligi engelleciyi bir faktör olmaktan cıktı.
kaldı ki ben ilac alırsam 5 e kadar düşüyor. her ay prl yüksek bile olsa en az 2 yumurta geliştirir catlatırım. bu hep böyle.
regl günlerim asla sekmez. 28 gunde bir adet görürüm.
ama eşimin sorıunu prl den daha daha daha vahim.ç
lütfen erkeklerin en caresiz kısırlık rahatsızlıgı olan globozoospermia yi bir okuyun.
ve bana böyle akıllar vermeyin. 37 yaşındayım. bilgimde egitimimde-kendi araştırmalım dahil- tanıdıgım danıuştıgım dokt. ve tüp denemem sonucunda aldıgım tummmm bilgiler prl nin degil eşimin sorunu yuzunden cocuk sahibi olmadıgımızı gösteriyor.
köln üniversitesinde bir ark. doktr. ona bile testlerimizi gönderdim hocalarına sordu ve yorumları aynı.

Göğüslerin sarkabilir
her nekadar sarkma emzirme ile alakalı değil deselerde bizimkiler emziren diğer arkadaşlarımın memeleri sönmüş balon gibi duruyor artık neden?
Fikir aslında çok hoş çok merhametli çok sevdim seni

Bence içinden ne geliyoŕsa onu yap. Bize mantıksız gelir, senin için hayati olay gibidir. Bunun fikrini almana gerek yok. İçinden bunu yapmak geçiyorsa yap. Bir dene bakalım sütün gelirse çok da hayırlı bir işe vesile olmuş olursun. Sütü gelmeyen anneler var...

Prolaktin yüksekliği tek başına gebe kalmama sebebi iken nasıl oluyor da eşinizdeki problem yüzünden gebe kalamıyorsunuz orasını anlamadım

Bence proloktin seviyenizi düşürüp hamile kalmayı deneyin . Imkansız diye bir sey yok. Bana da imkansız dediler 4 çocuğum var.
belki nete sorup okuma geregi hissetmessiniz diye özet gececegim,
globozoospermia da erkekde cok sperm buluınmasına ragmen yapılsal sorunlar nedeni ile asla normal yolla döllenme gercekleşmez. hızları ise beklenen gibidir.
nasıl ? normal spermin kafası elips şeklindedi ama globoların kafaları daha yuvarlaktır.
normal spermin baş kısımda yumurtanın içine girmeye yarayan asitli bir sıvı vardır. ama globo larda bu sıvı yoktur.
dolayısı ile normal şekilde gebelik asla oluşamaz.
tüp bebek de ise ne kadar secilmiş spermlerde olsalar. yapısal sorunları nedeni ile asla beklenene embiyo gelişimi olmaz.
neden. normal spermin kas yapısı cayın içine atılan şeker gibidir. eriyip gider.
ama globozoo spermiada bu farklı olur. kas yapısı cok sıkı oldugu için yumurta içine enjekte edildiginde erime göstermez.
gösterse bile embiroyunun gelişimi eksik olur. bu da saglıksız bebek ve düşük ile sonuclanır.
tüp bebek denemnemiz de bu öyküyü oldugu gibi yaşadık. 3. gun embirosu - herkesin ki 4 hücreli - benimki 3 hücreli kaldı.

hahahah balon ha cok güldüm annemler süzme yogurt kesesi derler

bugun azıcık sıktım.. gene geldi. tadına da baktım. ilk fark ettiigimde bakmıştım :) bayayaa bayay şekerli tatlı

unuttum belirtmem şart. bu zamana kadar veya tüp bebek yapacagımız zaman prl degerimi düşürmedigimi sanıyorsun
eger böyle düşünürseniz yanılıyorsunuz. ben ilaçlar aldım gereksi seviyeye getirdim cokca muddet de bu ilaçalrı kullanmdım ama eşimin sonucları cıkıp bu durumu netleştirdirkten sıonra ilaç almayı kestim.

bızımde sebebsız ınfertılıtemız var uc bucuk yıkdır olmuyor harıka bı dusunce okdukca fedakar geldın bana :) ama ılerıde sorun olabılır dıye dusunuyrum ben cunku bır bebegın oldugunda (buna ımkansız deme lutfen Allah ol derse oluverır) emzırdıgın tum cocuklar onun kardesı sayılacak ılerde turk fılmı gıbı durun sız kardesınız durumu yaşanabılır dıger yandan memıtoların sarkar illaki sarkar egzersız falan hıkaye sörpük sörpüüüüük olur :) bırde sen sut cıkarmaya ugrasırken cocuklar sureklı senın elının altında olmayacak ya fazla sut bırıkıp agrı yada kıst yapabılır bırde hep duydugumuz gogus ucu yaraları var kı o knuya grmıyorum ve senı tebrık edıyorum :)

1. İYİ NİYETİN İÇİN BENCE SEVABINI ALDIN BİLE
  2. Böyle birşey yaparsan hepsi Süt çoçuğun olur,
  3. Emzirdiğin yada sütünün gittiği her bebek birbiriyle kardeş olur,
  4. Kardeş olduklarını hepsinin bilmesi gerekir çünkü evlenemezler.
  5. Hepsi bilirse Bunu sorun olmaz ama bilinmezse Müslüman bir toplum için korkutucu bir fikir olabilir.
  6. İnşaallah rabbim sana hayırlı bir evlat nasip eder bol bol onu emzirirsin

gogus ucu yarası kolay ya lonisoh muydu neydi öyle bir krem var. muhteşem ötesi bir krem.
sut cıkartmak için ugraşmacagım zaten geliyor. o da degilde diyelim fazlası cıktı ben onu en güzel şekilde degerlendiririm.
ama su süt kardeş mevzusu cok sacma geliyor bana....tıbben bir mahsuru yok ise bana göre de sorun yok. zaten tutupda 200 cocugu emzieremem ki.. 2 olur 5 olur. o da belki...

tıbben sorun teşkil etmes ise bence bir sıkıntı yok.
ama 200 cocıuk emziremeyecegime göre. listesi de tutulabilir. 2 cocuk emzirdim -bunlar da ailesi tanışın birbirinizle derim olur biter.

sörpük memişler istemiyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…