ilginç fikirler üreticisi olarak ben..

bak youtube da süt meme egzersizleri var. masaj. cok sıcak olmayan su ile duş al. ve bebe yagı gibi birşey ile gögüslerine masaj yap. koltuk altından meme başına kadar.- sonrada boyundan meme başına kadar.
,belli bir sitili var. bakar ögrenirsin.
meme emzirirken de gögsünün halkaları varya onun az gerisinden memeyi kıstır ve cocıugun agzına sok. o koyu renkli halka da cocugun agzına girecek. damagına yapıştırıp cekti mi oldu bu iş.
dereotu- boza- ve buydag suları var bebek marketlerinde onlardan içmeyi dene.
ayrıca bende kıskanma. sonucta öyle yada cocugun için bunu yapmışsın ve cok güzel bireşy düşünmüşsün.
sütüm gelmiyor diye sakın yılma. belli saat aralıklarında boş bile olsa sag kendini.
meme ucunu bol bol mıncır ovala.

Teşekkür ederim deneyeceğim ve hemen bakıyorum videolara. Elimde değil, bebeğim benimle sakinleşsin istiyorum, aramızda o farklı bağ kurulsun istiyorum. Emzirirken gözlerime baksın istiyorum. İstiyorum da istiyorum anlayacağın :)

İnşa

İnşallah bunları kendi çocuğuna yaparsın.
Gün doğmadan neler doğar
yok be bacım bizde olmuyor. normal yolla olma sansı % 0 tüp bebek %mizde 10-20 arası. saglıklı 1 embiro bile oluşmuyor.
globozospermia benimki. sperm dna sı bozuk.

Cok pozitif enerji aliyorum sizden Allah gonlunuze gore versin :)
saol teşekkür ederim.

Cok harika bir dusunce ve değişik. O bebeklerle ister istemez bir bağ olacaktır. Bu durum sizi üzmesin sonra.
yalan yok üzülürüm.
köpek verirken bile üzülüyorum ama almaktan ve vermekten de geri duramuyorum. gecici ailele oluyorum bazılarına. yeni kalıcı aile cıktıgında benden gelip alıyorlar.. kendi köpegime de arkadaş oluyorlar. filan...

Evet bekar birinden bile ağız kasları kuvvetli olan bebek emince süt geliyormuş. Ancak süt annelik bilemiyorum. Gece nasıl olacak? Özellikle gece emmeye daha çok ihtiyaç oluyor. Bir de eski zamanlarda süt annelerin yanına verilirmis çocuklar iklim şartları vs. o zamanlar. Yani yarı annelik. Tabi o zamanlar mama durumu da yoktu.

yok be bacım bizde olmuyor. normal yolla olma sansı % 0 tüp bebek %mizde 10-20 arası. saglıklı 1 embiro bile oluşmuyor.
globozospermia benimki. sperm dna sı bozuk.

saol teşekkür ederim.

yalan yok üzülürüm.
köpek verirken bile üzülüyorum ama almaktan ve vermekten de geri duramuyorum. gecici ailele oluyorum bazılarına. yeni kalıcı aile cıktıgında benden gelip alıyorlar.. kendi köpegime de arkadaş oluyorlar. filan...
Allah isterse olur herşey. Beklentiye girme ama karamsarda olma.
İnşallah senin kadar iyi yürekli bi evladın olur.
Çok içten diliyorum

Enteresan fikir :KK64:Ayrıca niye meme ucu büyüyormuş? İlk kez duydum böyle bir şey:KK64:
valla anneminkiler füze gibi. ucları kocaman. 3 cocuk emzirmiş. belki genetiktir bilmiyorum...
benim memişler de anneminkiler kadar büyük degil ama ne biliyim benimkide oyle olur diye düşündüm :D

Allah isterse olur herşey. Beklentiye girme ama karamsarda olma.
İnşallah senin kadar iyi yürekli bi evladın olur.
Çok içten diliyorum
karamsarlık degil ya gercekci yaklaşıyorum olaya. yani tek bir test ile bunları anlamadık. yaşadık gördük bir kere test yapıldı farklı doktr. ile görüştüm. 1 tanesi bile olur demedi.
yıllllllllllaaarrrdan beri asla korunmuyoruz düşük bile yok. test soınucları ve doktr. anlatımları ile yaşadıklarımız 1 e1 tutuyor.
mesela prolaktin yüksekligi gebelige engel derlerdi ama şimdi bu fikirden doktr. vazgecti. yumurtalama devam ettigi sürece gebe kalabiliyorsun.

Evet bekar birinden bile ağız kasları kuvvetli olan bebek emince süt geliyormuş. Ancak süt annelik bilemiyorum. Gece nasıl olacak? Özellikle gece emmeye daha çok ihtiyaç oluyor. Bir de eski zamanlarda süt annelerin yanına verilirmis çocuklar iklim şartları vs. o zamanlar. Yani yarı annelik. Tabi o zamanlar mama durumu da yoktu.
sagıp verirsin filan o çözülür gibi...

burda o iş yürümez. kimin kiminle süt kardeş olacağı belli değil, nikahta problem çıkar derler. eminim. bizim o seviyelere gelebilmemize daha çoooook var.
Ay evet doğru. Ben bu faktorü unutmuşum. Millet uzaya gitti, biz daha "Kim kime helal"i aşamadık. Mazallah aynı sütü içmiş karşı cins çocuklar ilerde tanışıp birbirini severse ne yaparız değil mi?! Haklısınız.

Allah gönlünüze göre versin inşallah...
Üzülmeyin.. Bence siz her türlü mutlu olmayı bilen,pozitif bir insansız...
Gün doğmadan neler doğar belki bir gün kendililiğnden oluverir...
Önemli olan Allah sana ve eşine sağlık versin...Sonra gerisi hallolur...

Çoçuklar için başka bir şey yapmayı ister misiniz? Mesela yardım kampanyaları , gönüllü işler falan filan. Mesela bir kampanya var. Hastanede yatan hasta çocuklara ne istedikleri soruluyor , gönüllüler alıyor ve çocuklara hediyeleri veriliyor. Adını hatırlayamadım şimdi. Yani amaç yardıma muhtaç çocuklara yardım etmekse bu da olur.

Prolaktin yüksekliği tek başına gebe kalmama sebebi iken nasıl oluyor da eşinizdeki problem yüzünden gebe kalamıyorsunuz orasını anlamadım

Bence proloktin seviyenizi düşürüp hamile kalmayı deneyin . Imkansız diye bir sey yok. Bana da imkansız dediler 4 çocuğum var.

Çoçuklar için başka bir şey yapmayı ister misiniz? Mesela yardım kampanyaları , gönüllü işler falan filan. Mesela bir kampanya var. Hastanede yatan hasta çocuklara ne istedikleri soruluyor , gönüllüler alıyor ve çocuklara hediyeleri veriliyor. Adını hatırlayamadım şimdi. Yani amaç yardıma muhtaç çocuklara yardım etmekse bu da olur.
leyla'dan sonra :)

Back
X