gerçi herkes çıktı ama gene de soraym.
peki siz yalnız başınıza otururken, sevgiliniz hepsi kız olan 3 tane kuzeniyle gece 2 de çorbacıya gitse, tüm ısrarlarınıza rağmen sizi dinlemese, gerçekten kafaya takmaz mıydınız? bu konuda da anormal miyim sizce? yani gitmese de olur, en azından ben bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. beni çok kırmıştı, 1.5 sene geçti hala unutamadım. sanırım asla unutamıcam o geceyi :S
Canım buna kızman normal olabilir,bir çok insan gecenin bir vaktinde sevgilisinin dışarıda olmasına sinirlenir.
Ama ben olsam takmazdım,en başta gitme demezdim zaten ama her insanın huyu farklı işte,ben de pek kıskanç olmayan insanlardanım.Ama bir şeyi yapma dediğim halde yaparsa gerçekten sinirlenirim ya da çorbacıya gittiği insanlar kuzenleri değil de başka arkadaşlarıysa o saatte gitmesine ben de kızardım.
Bebeği kıskanmayı kafandan at,kuzenlerine de pek fazla sinir olmamaya çalış bence canım.Ve dediğim gibi boş vakitlerini güzel değerlendir.Umarım atlatırsın bu aşırı kıskançlığı.
o yapı meselesi canım. keşke ben de senin gibi olabilsem...
Böyle olunca da yaranılmıyor ki erkeklere canım bu sefer de sen beni sevmiyorsun diye kavga çıkartıyor
Nasıl yaranılır bu erkeklere çözemedim.Ama dozunda kıskanmak iyidir.O dozu yakalarsın umarım.
ay ne güzel işte kıskanılmak istiyor :) sevgilim de beni benim kadar kıskanmıyor, daha doğrusu fırsatı olmuyor, ben de öyle diyorum ona.
ilişkide mutlaka bi taraf daha çok kıskanıyor.
Ben de kıskanç bir insanımdır.
Nişanlımın kuzenlerinin 8-10 tanesi kız.
Evlerine gelirler, iş yerine gelirler.
Gecenin yarısı çorbacıya gitmesine
Oturup saatlerce muhabbet etmelerine kızmam
Tepki göstermemi gitme demem
Giydikleri, konuşma tarzları vs ne olursa olsun
Nişanlım için acaba diye düşünmem bile
canım yazımın tamamını okumamışsın ki. ben de "acaba" diye düşünmüyorum, sadece paylaşamıyorum.
Her sayfanın tamamını okudum
nadiren aklıma gelen diğer bir olay ise, sürekli açık giyiniyor olmaları. onlara o gözle bakmaz, o dürüst insandır ama. sonuçta önünüzde göğüs dekoltesi olan ve eğilen bir kız olsa sizin bile gözünüz kaymaz mı???
kızlar manken oldukları ve biraz rahat oldukları için böyleler. yani kötü niyetlerinden değil ama şimdi her zaman sevglimin yanında olamıcağım için ben uzaktayken aklıma gelen ikinci şey de bu oluyor. acaba bakar mı diye. ama ne yalan söyliyim oturup onlarla hoş vakit geçirmesi daha çok kıskandırıyor beni.
bunlar sizin kurduğunuz cümleler
evet, ben bile kız halimle bakıyorum. sonuçta bakabilir yani yere bakarak konuşacak hali yok.
ama beni asıl rahatsız edenin onlarla vakit geçirmesi olduğunu söyledim bastıra bastıra.
herkesten aynı tepkiyi aldığım için sinir oluyorum artık.
sevgilime %100 güveniyorum. değil onlarla ilişki yaşamak onlara o gözle bakmıyordur bile.
rahatsız olduğum şey bambaşka.
Allah kolaylık versin..
ilk mesajımı okursanız, sizden sadece tavsiye istedim, moral bozmanızı değil!
benim kıskanç olmam sizi niye rahatsız ediyor ki. eğer öneriniz yoksa okuyup geçersiniz, varsa yazarsınız. iyi niyet değil bu...
ilk mesajınıza ilk yorumumu okuyun öyleyse.
sonrasında çorbacıya gitme konusunda genel olarak yine sorduğunuz için
fikrimi söylemiştim
peki o zaman. ama keşke allah kolaylık versin demeseydiniz laf sokar gibi. çünkü zaten çok dertliyimküçük birşeyi büyütüp kafama takıyorum, psikolojik bi rahatsız olmuş bu.
tamam o zaman, sizi diğerleriyle karıştırmış olabilirim aynı düşünmediğimiz için. kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?