ilginç bir kıskançlık, kimse beni anlamıyor :(

Bence senin pskolojik sorunların var bi doktora gitmelisin..vala erkek arkadışınıda tebrik ediyorum başkası olsa ayrılmıştı

Bende kuzenleriyle çok samimi olsun istemem..Çok şükür ne o ne ben kuzenlerimizle aşırı samimi degiliz..çok arkadaşım var abim dedigi kuzenini yıllar boyunca seven..sevgilime güvenirim ama istemem çok sık görüşsün ama çok şükür sevgilimle aynı fikirdeyiz sorun olmuyor..
Fakat sen biraz fazla abartmışsın canım bir bebek bunu nasıl kıskanırsın :44:Sanırım çevrende arkadaşın olmadıgından kaynaklı birazda bu durum tüm hayatını sevgiline adamışsın bebek olayı biraz tuhaf geldi :44:

bebek erkek olsun kız olmasın kısmından sonrasını okuyamadım..
Tabiki kimse sizi anlayamaz bu normal bir durum değil lütfen tedavi olun

Bence senin pskolojik sorunların var bi doktora gitmelisin..vala erkek arkadışınıda tebrik ediyorum başkası olsa ayrılmıştı

ben de seni tebrik ediyorum. ben şimdi zaten başımda bu kadar dert var gidip intihar etsem, vicdan azabı duymazsın demi? biraz konuşurken düşünün. zaten gece gündüz ağlayan ölümü düşünen bi insan oldum. son çarem buraya girip yazdım. madem kötü düşünüyorsun hiç yazma kardeşim? ne diye insanların moralini bozuyorsun?

"Bebek erkek olsa kıskanmazdım gibi geliyor"dan sonrasını okumadım tamam bende aşırı kıskançtım başlıkta kimse beni anlamıyor demişsin ben anlarım diye düşündüm,benim de gözüm dönüyordu ama asla bu tarz bir düşünce yapım yoktu,ne diyeyim umarım kurtulursun böyle düşüncelerden...

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla benim anne tarafımdan bütün kuzenlerim yaşatım hepimizin arasında 1 2 yaş oynar.
Allah bana birinin eksikliğini göstermesin.
2si askerdeydi hakkaride yüreğim ağzımda dolaştım heran korku içerisinde.
Biz teyzemin kızı oğulları dayımın oğulları yeri gelir aynı odada uyuruz.
2 yılı geçkin beraberliğim var . Kıskancım fazlasıyla ama sınırını bilen cinsten.
Benim sevglim bana kuzenlerim hakkında tek bir söz edemez ettirmem. Bende etmem :)
Biz kardeş gibiyiz be ben onlr için canımı verebilecekken kim nereye karışıyor ?
Biz sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz çok ama ben bu saçmalığa dayanamıyorum gerçekten.
Bizim 3 dayı oğullarım 2 teyze oğlum ve teyze kızım ve benim sözümüz var aramızı açmaya çalışan havasını alacak.
Benim sevgilim erkek arkadaşla oturmamı istemezken kuzenlerle aynı odada olmama sesini çıkarmaz çıkaramaz bende çıkarmam...
Yani sen 20 senedir beraber olan insanları 2 senede ayırmaya çalış.
Vicdansızlık değil mi ?
Evlenince herkes mesafesine dikkat edecektir zaten.
Dilerim ailenin fertlerine bu kıskançlıklar yansımamıştır çünkü inanın sizden nefret edecekler. Benim kuzenlerim sizin gibi kız arkadaşa sahip olsa nefretin dibine vururdu hislerim.
Bebeği kız diye kıskanma boyutuna girmiyorum bile.
Ben kıskançlıkların bu boyutuna geleninden korkuyorum artık.
Bu normal değil.
Herşeyin abartısı fazla gerçekten .

kimse size kendi sevgilinizin sülalesini anlatın demedi.
benden kimsenin korkmasına gerek yok, onlar beni hiç insan yerine koymadıkları halde ben hep sustum. sevgilimden tek istediğim mesafesini korumasıydı. allaha şükür herkes sizin gibi değil. böyle anlayışlı ayağına yatıp içten içe kimbilir neler düşünüyorsunuz... neyse bu konuya daha fazla olumsuz yorum istemiyorum. yeteri kadar mutsuzum zaten...

ayrıca şunu da söylemek istiyorum, bu konuya olumsuz yorum yapan herkes okusun.
ben bu duyguları isteyerek hissetmiyorum. zaten o nedenle yardım istedim. bu durumda benim ne suçum var? siz kendinizi tutsanız bile düşünün ki içinizde öyle bir duygu geliyor ki ağlamaya başlıyorsunuz. kimsenin hislerine engel olabilceğine sanmıyorum.

benden kimsenin korkmasına gerek yok, onlar beni hiç insan yerine koymadıkları halde ben hep sustum. sevgilimden tek istediğim mesafesini korumasıydı. allaha şükür herkes sizin gibi değil. böyle anlayışlı ayağına yatıp içten içe kimbilir neler düşünüyorsunuz... neyse bu konuya daha fazla olumsuz yorum istemiyorum. yeteri kadar mutsuzum zaten...

Bu tamamen senin hüsnü kuruntun :D
Yada kendini savunma politikan .
Hımmmm seninde vardır seninde sende içten içe düşünüyorsundur vs vs.
Yok canım tamamen eksik bende bu duygular rahat ol :)

eksikse bunun değerini bil ve sorunu olan insanlarla uğraşma.

eksikse bunun değerini bil ve sorunu olan insanlarla uğraşma.

Yahu seninle uğraştığımı nerden çıkardın ?
Yorum yaparkende isteğe göre mi yapmak lazım.
Konu açıyorsun konu olumsuz yorumlara mehilli bir konu kimse sana bebeği kız diye kıskanıyosun diye normal yorumlar yazmaz.
Fikrimi söyledim bu kadar basit .
Bence sen konuna olumsuz yorum yapanlarla uğraşma .
Kendinle uğraşmayı dene.

Ne kadar hasta ruhlu bi düşüncedir küçücük bebekten kıskanmak yaa. Okurken yoruldum yazdıklarınızı.
Benim sevgilimde uzakta. Dünyanın bir ucunda hemde. Bir gün böyle kıskançlık yapmadım.
Sevgilin senle ilgilenmediği için başkasıyla ilgilenmesini hazmedemiyosun. Ama sen böyle devam dersen de adam senden ayrılır zaten. Hiç bi erkek böyle birisini çekemez kusura bakma arkadaşım.
Olumsuz yorum yapmayın demişsin de buraya konu açtıysan tüm yorumlara hazırlıklı olucaksın.
Bence psikolojik yardım al. Okuyosun sanırım. Psikologa gitme durumun yoksa okulundaki psikolojik danışmanlık merkeziyle görüş bence arkadaşım.
Hiç birini yapamıyosan kendine sevgilinden başka uğraşlar bul. Ne biliyim resim yap örgü ör felan boş kalıp sevgiline sarma yani.

ben de seni tebrik ediyorum. ben şimdi zaten başımda bu kadar dert var gidip intihar etsem, vicdan azabı duymazsın demi? biraz konuşurken düşünün. zaten gece gündüz ağlayan ölümü düşünen bi insan oldum. son çarem buraya girip yazdım. madem kötü düşünüyorsun hiç yazma kardeşim? ne diye insanların moralini bozuyorsun?

bunun için ölümü düşünüyosan oturda az kendini düşün ne düşünüyorum diye ufacık bebegi kıskançlık yapıyosun..lan biz aldatılıyoruz ihanete ugruyoruz ayaktayız..arkadaşın birinin sevgilisi vefat ettii..gelmiş burda zırvalıyosunnn..oturda şükret sevdigin adam hala yanında diye

bunun için ölümü düşünüyosan oturda az kendini düşün ne düşünüyorum diye ufacık bebegi kıskançlık yapıyosun..lan biz aldatılıyoruz ihanete ugruyoruz ayaktayız..arkadaşın birinin sevgilisi vefat ettii..gelmiş burda zırvalıyosunnn..oturda şükret sevdigin adam hala yanında diye

Şimdi senin abinin erkek çocuğu olsa sevme dese sevmeyecek misin çok ilginç , olumsuz bişey yazmayın demişsin ama bence bu kıskançlık değil yani normal değil bence bir psikolojik destek alman şart , ayrıca bu tutumlarınla onu kendinden uzaklaştırabilirsin gereksiz kıskançlıklar yüzünden 4 yıllık evliliği bitti arkadaşımın.

Yok artık.:53::53::53:

Bu kıskançlık değil,kıskanmak böyle olmaz.Bu bir hastalık.:53:

Bebek yaa bebek.Bakıma muhtaç,aç bırakılsa,susuz bırakılsa ölecek,derdini anlatamayan bir yavrucak.:50:

Acilen psikiyatriye görünün,zira o bebeğe zarar bile verebilirsiniz.

anlaşıldı ben yapmayın dedikçe siz daha çok yorum yapıp benim sinirlerimi bozacaksınız.
işte böyle psikopat bi milletiz ne yazık ki.
burda derdimi anlatmak için konu açanda kabahat. gerçekten pişman oldum açtığıma.
ben tekrar büyük harflerle yazıcam

BU DUYGULARI HİSSEDİYORSAM BENİM SUÇUM NE? DUYGULARIMI KONTROL EDEMEDİĞİM İÇİN SİZDEN YARDIM İSTEDİM! DAHA DA BİŞEY YAZMAYIN. KÖTÜ BİŞEY YAZMAYIN TAHAMMÜLÜM YOK. SEVGİLİM BANA ANLAYIŞ GÖSTERİYOR, HATTA KUZENLERİ KONUSUNDA HAKLI BULUYOR. AMA BEN BU HUYUMDAN VAZGEÇMEK İSTEDİĞİM İÇİN KONU AÇMIŞTIM.

Bu sitede yardım istemek doğru olmamış o zaman.
En iyisi psikoloğa gitmek.
Net başından türlü türlü insan var, herkes istediğini yazar ve sinir olduğunla kalırsın.
Daha kötü hissedersin.

Back