ilginç bir kıskançlık, kimse beni anlamıyor :(

gerçi herkes çıktı ama gene de soraym.
peki siz yalnız başınıza otururken, sevgiliniz hepsi kız olan 3 tane kuzeniyle gece 2 de çorbacıya gitse, tüm ısrarlarınıza rağmen sizi dinlemese, gerçekten kafaya takmaz mıydınız? bu konuda da anormal miyim sizce? yani gitmese de olur, en azından ben bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. beni çok kırmıştı, 1.5 sene geçti hala unutamadım. sanırım asla unutamıcam o geceyi :S

Canım buna kızman normal olabilir,bir çok insan gecenin bir vaktinde sevgilisinin dışarıda olmasına sinirlenir.

Ama ben olsam takmazdım,en başta gitme demezdim zaten ama her insanın huyu farklı işte,ben de pek kıskanç olmayan insanlardanım.Ama bir şeyi yapma dediğim halde yaparsa gerçekten sinirlenirim ya da çorbacıya gittiği insanlar kuzenleri değil de başka arkadaşlarıysa o saatte gitmesine ben de kızardım.

Bebeği kıskanmayı kafandan at,kuzenlerine de pek fazla sinir olmamaya çalış bence canım.Ve dediğim gibi boş vakitlerini güzel değerlendir.Umarım atlatırsın bu aşırı kıskançlığı.

Canım buna kızman normal olabilir,bir çok insan gecenin bir vaktinde sevgilisinin dışarıda olmasına sinirlenir.

Ama ben olsam takmazdım,en başta gitme demezdim zaten ama her insanın huyu farklı işte,ben de pek kıskanç olmayan insanlardanım.Ama bir şeyi yapma dediğim halde yaparsa gerçekten sinirlenirim ya da çorbacıya gittiği insanlar kuzenleri değil de başka arkadaşlarıysa o saatte gitmesine ben de kızardım.

Bebeği kıskanmayı kafandan at,kuzenlerine de pek fazla sinir olmamaya çalış bence canım.Ve dediğim gibi boş vakitlerini güzel değerlendir.Umarım atlatırsın bu aşırı kıskançlığı.

o yapı meselesi canım. keşke ben de senin gibi olabilsem...

o yapı meselesi canım. keşke ben de senin gibi olabilsem...

Böyle olunca da yaranılmıyor ki erkeklere canım bu sefer de sen beni sevmiyorsun diye kavga çıkartıyor:1:

Nasıl yaranılır bu erkeklere çözemedim.Ama dozunda kıskanmak iyidir.O dozu yakalarsın umarım.

Böyle olunca da yaranılmıyor ki erkeklere canım bu sefer de sen beni sevmiyorsun diye kavga çıkartıyor:1:

Nasıl yaranılır bu erkeklere çözemedim.Ama dozunda kıskanmak iyidir.O dozu yakalarsın umarım.

ay ne güzel işte kıskanılmak istiyor :) sevgilim de beni benim kadar kıskanmıyor, daha doğrusu fırsatı olmuyor, ben de öyle diyorum ona.
ilişkide mutlaka bi taraf daha çok kıskanıyor.

Ben de kıskanç bir insanımdır.
Nişanlımın kuzenlerinin 8-10 tanesi kız.
Evlerine gelirler, iş yerine gelirler.
Gecenin yarısı çorbacıya gitmesine
Oturup saatlerce muhabbet etmelerine kızmam
Tepki göstermemi gitme demem
Giydikleri, konuşma tarzları vs ne olursa olsun
Nişanlım için acaba diye düşünmem bile

ay ne güzel işte kıskanılmak istiyor :) sevgilim de beni benim kadar kıskanmıyor, daha doğrusu fırsatı olmuyor, ben de öyle diyorum ona.
ilişkide mutlaka bi taraf daha çok kıskanıyor.

Aynen sen biraz kıskançlığı bırak bu sefer o başlar seninle ilgilenmeye kıskanmaya canım.Bence bir de öyle dene.Hem kafan daha rahat oluyor o zaman.

Ben de kıskanç bir insanımdır.
Nişanlımın kuzenlerinin 8-10 tanesi kız.
Evlerine gelirler, iş yerine gelirler.
Gecenin yarısı çorbacıya gitmesine
Oturup saatlerce muhabbet etmelerine kızmam
Tepki göstermemi gitme demem
Giydikleri, konuşma tarzları vs ne olursa olsun
Nişanlım için acaba diye düşünmem bile

canım yazımın tamamını okumamışsın ki. ben de "acaba" diye düşünmüyorum, sadece paylaşamıyorum.

canım yazımın tamamını okumamışsın ki. ben de "acaba" diye düşünmüyorum, sadece paylaşamıyorum.

Her sayfanın tamamını okudum

nadiren aklıma gelen diğer bir olay ise, sürekli açık giyiniyor olmaları. onlara o gözle bakmaz, o dürüst insandır ama. sonuçta önünüzde göğüs dekoltesi olan ve eğilen bir kız olsa sizin bile gözünüz kaymaz mı???

kızlar manken oldukları ve biraz rahat oldukları için böyleler. yani kötü niyetlerinden değil ama şimdi her zaman sevglimin yanında olamıcağım için ben uzaktayken aklıma gelen ikinci şey de bu oluyor. acaba bakar mı diye. ama ne yalan söyliyim oturup onlarla hoş vakit geçirmesi daha çok kıskandırıyor beni.

bunlar sizin kurduğunuz cümleler

Her sayfanın tamamını okudum

nadiren aklıma gelen diğer bir olay ise, sürekli açık giyiniyor olmaları. onlara o gözle bakmaz, o dürüst insandır ama. sonuçta önünüzde göğüs dekoltesi olan ve eğilen bir kız olsa sizin bile gözünüz kaymaz mı???

kızlar manken oldukları ve biraz rahat oldukları için böyleler. yani kötü niyetlerinden değil ama şimdi her zaman sevglimin yanında olamıcağım için ben uzaktayken aklıma gelen ikinci şey de bu oluyor. acaba bakar mı diye. ama ne yalan söyliyim oturup onlarla hoş vakit geçirmesi daha çok kıskandırıyor beni.

bunlar sizin kurduğunuz cümleler

evet, ben bile kız halimle bakıyorum. sonuçta bakabilir yani yere bakarak konuşacak hali yok.
ama beni asıl rahatsız edenin onlarla vakit geçirmesi olduğunu söyledim bastıra bastıra.
herkesten aynı tepkiyi aldığım için sinir oluyorum artık.
sevgilime %100 güveniyorum. değil onlarla ilişki yaşamak onlara o gözle bakmıyordur bile.
rahatsız olduğum şey bambaşka.

evet, ben bile kız halimle bakıyorum. sonuçta bakabilir yani yere bakarak konuşacak hali yok.
ama beni asıl rahatsız edenin onlarla vakit geçirmesi olduğunu söyledim bastıra bastıra.
herkesten aynı tepkiyi aldığım için sinir oluyorum artık.
sevgilime %100 güveniyorum. değil onlarla ilişki yaşamak onlara o gözle bakmıyordur bile.
rahatsız olduğum şey bambaşka.

Allah kolaylık versin..

benim kıskanç olmam sizi niye rahatsız ediyor ki. eğer öneriniz yoksa okuyup geçersiniz, varsa yazarsınız. iyi niyet değil bu...

ilk mesajımı okursanız, sizden sadece tavsiye istedim, moral bozmanızı değil!

ilk mesajınıza ilk yorumumu okuyun öyleyse.
sonrasında çorbacıya gitme konusunda genel olarak yine sorduğunuz için
fikrimi söylemiştim

benim kıskanç olmam sizi niye rahatsız ediyor ki. eğer öneriniz yoksa okuyup geçersiniz, varsa yazarsınız. iyi niyet değil bu...

Sizin kıskançlığınız beni neden rahatsız etsin ki
O sizi ve ilişkinizi huzursuz eder sadece
Önerimi ben ilk mesajımda
Bir uzmandan yardım almalısınız diye yapmıştım
Ayrıca bu forumda bugüne kadar kimseye olumsuz yorum yapmadım ben
Niyetimin nasıl olduğunu sizin bakış açınıza göre algılayabilirsiniz
Oysa ki ben hiçbir art niyetle yazmadım hiçbir cevabımı

ilk mesajınıza ilk yorumumu okuyun öyleyse.
sonrasında çorbacıya gitme konusunda genel olarak yine sorduğunuz için
fikrimi söylemiştim

peki o zaman. ama keşke allah kolaylık versin demeseydiniz laf sokar gibi. çünkü zaten çok dertliyim :( küçük birşeyi büyütüp kafama takıyorum, psikolojik bi rahatsız olmuş bu.

tamam o zaman, sizi diğerleriyle karıştırmış olabilirim aynı düşünmediğimiz için. kusura bakmayın.

peki o zaman. ama keşke allah kolaylık versin demeseydiniz laf sokar gibi. çünkü zaten çok dertliyim :( küçük birşeyi büyütüp kafama takıyorum, psikolojik bi rahatsız olmuş bu.

Niye böyle bir cümleyi laf sokmak olarak düşünüyorsunuz ki?
Sizin için de, erkek arkadaşınız için de zor bir durum bu.
"Allah kolaylık versin" demek küfür değil hakaret değil.
Kesinlikle dediğinize katılıyorum

tamam o zaman, sizi diğerleriyle karıştırmış olabilirim aynı düşünmediğimiz için. kusura bakmayın.

Rica ederim. Önceki mesajınızda kendiniz belirtmişsiniz zaten küçük bişeyi büyütebiliyorum diye.
Aynı düşünmek zorunda değiliz elbette, aynı şeyleri de yapamayız tabi ki
Ancak saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum ben size karşı.
Ciddi anlamda bir psikolog yardımı alın bence.
Çünkü buradaki insanlar sizin bu durumuza bir yere kadar yorum yapabilirler
onu yap bunu de böyle davran diye
ancak siz kafanızda sabit fikirlerle diretirseniz
uzman olmadan kimsenin yardımı dokunamaz ki

Bunun altında baska sebepler yatıyor olabılır.Yanı sız guvendıgınızı dusunsenızde sıze guven vermeyen bı durumda acabalar olusuyor kafanızda ve bunu bılınc altına ıletıyor.. Artık sureklı aynı durumdan sizı asırı Irrıte etmıs , ne olursa olsun kabul edebılıcek anlayısla karsılayacak sabrın kalmamıs..Bu durumda erkek arkadasın davranıs bıcımı buyuk etken:20: Bende bı doktora gıtmenızı kesınlıkle tavsıye edıyorum...

Olumlu yazacak yorum bulamadım valla :27:
Aşırı kıskançlık dolayısıyla hayattan ve kendinden soğutan biri vardı bir zamanlar hayatımda..
O da ailesinden dolayı benim anne baba ve akrabalarımla ilişkilerimi kıskanıyordu..
Amcam söz verdiği ayakkabıyı aldı diye kavga etmiştik düşünün...
Ondan sonra evlilikten korkar hale gelmiştim ama çok şükür eşim gerçek anlamda melek...
Kıskançlığı geçtim sinir yok adamda :16: neyse :9:
Tek söyleyebileceğim, profesyonel destek almanız olur..
Yanlız olmanızın etkisi olabilir ama bence destek almanız şart.. Naçizane..

Back