- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
gerçi herkes çıktı ama gene de soraym.
peki siz yalnız başınıza otururken, sevgiliniz hepsi kız olan 3 tane kuzeniyle gece 2 de çorbacıya gitse, tüm ısrarlarınıza rağmen sizi dinlemese, gerçekten kafaya takmaz mıydınız? bu konuda da anormal miyim sizce? yani gitmese de olur, en azından ben bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. beni çok kırmıştı, 1.5 sene geçti hala unutamadım. sanırım asla unutamıcam o geceyi :S
Canım buna kızman normal olabilir,bir çok insan gecenin bir vaktinde sevgilisinin dışarıda olmasına sinirlenir.
Ama ben olsam takmazdım,en başta gitme demezdim zaten ama her insanın huyu farklı işte,ben de pek kıskanç olmayan insanlardanım.Ama bir şeyi yapma dediğim halde yaparsa gerçekten sinirlenirim ya da çorbacıya gittiği insanlar kuzenleri değil de başka arkadaşlarıysa o saatte gitmesine ben de kızardım.
Bebeği kıskanmayı kafandan at,kuzenlerine de pek fazla sinir olmamaya çalış bence canım.Ve dediğim gibi boş vakitlerini güzel değerlendir.Umarım atlatırsın bu aşırı kıskançlığı.