kızlar manken oldukları ve biraz rahat oldukları için böyleler. yani kötü niyetlerinden değil ama şimdi her zaman sevglimin yanında olamıcağım için ben uzaktayken aklıma gelen ikinci şey de bu oluyor. acaba bakar mı diye. ama ne yalan söyliyim oturup onlarla hoş vakit geçirmesi daha çok kıskandırıyor beni.
bence bazı bayanların dekolte giyip eğilirken dekoltelerı olduğunu unutmaları hoş değil
dekolte giyiyorsan dikkat edıceksın karşındaki baban da olabilir.
oğlunuz çok tatlı maşallah :)
aynen cnm. bi laf vardır ya "giymek önemli değil, taşımayı bileceksin"
sevgilimde bana onların sevgilimin odasında üstlerini değiştirdiklerini söylüyor.
yani orası sevgilimin özeli, kuzeni bile olsa o odada değiştirmelerine sinir oldum ben.
yani ben de herşeye sinir oluyorum farkındayım ama :) tahammülüm yok işte.
aynen cnm. bi laf vardır ya "giymek önemli değil, taşımayı bileceksin"
sevgilimde bana onların sevgilimin odasında üstlerini değiştirdiklerini söylüyor.
yani orası sevgilimin özeli, kuzeni bile olsa o odada değiştirmelerine sinir oldum ben.
yani ben de herşeye sinir oluyorum farkındayım ama :) tahammülüm yok işte.
kızlar bir de benim ne akraba ne de arkadaş olarak yaşıtım bir erkek yok. yani görüştüğüm kimse yok. ama sevgilimin bütün akrabaları bayan ve yaşıtı çok var. o asla benim neler hissettiğimi anlayamıyor. sırf bu nedenle bikeresinde ona yalan söyledim. almanyadan annemin kuzeninin oğulları geldi dedim. deli gibi kıskandı. onlarla bakkala gitmeme bile afra tafra yaptı. keşke benim de olsaydı erkek akrabam :)))
o kadarı önemli değil :)
önemli olan üstlerini değiştirirken aynı odada olmasınlar
bu kuzenler aynı evde mı kalıyor?
su dusunduklerını sevgılınde dusunuyo kuzenlerınden rahatsız ne yapardın ılıskını kesermıydın
ben kıskanırım burnundan getırırım ama o benı kıskandı mı ıfrıt olurum bunada bencıllık denıyodu dımı
bu kuzenler çok yakında oturuyor, eskiden uzakta otururken kalmaya gelirlerdi, allahtan sevgilimin samimi olduğu kuzen kpss kazanıp başka şehre gitti kurtuldum ondan. eskisi kadar samimi değiller allahtan.
ve çok yakında yan binaya taşınacaklar, düşünmek bile istemiyorum. her an içiçe.
açıkçası aralarının bozulmasını falan istiyorum için için.
çünkü zaten melek falan değiller, sevgilimin ailesinin parasını yiyorlar.
sevgilimin kuzenleri vıcık vıcıksa
ben kıskanmaz, gıcık olur nefret ederdım.
yani ilk etapta ben de sinir olurdum. ama şu dakikadan sonra çok iyi empati kurabilirimyaşayan bilir
bence umursaman gorun tlfk de soylemıs o kızlar ıcın ovdugu bısıy derse tastıkle sen daha ıyı bılırsın vs davran bunalmıs senınkı totosu kalkmıs :) bı sure umursamaz davran bakalımm ne olacak ıste boyle dusunceye daldıgın zamanda kac gel kkya
burası insana çok iyi geliyor ya. ben aslında eski üyeyim ama sevgilim hesabımı ele geçirip mesajları okumaya başlayınca acilen kapattırmıştım üyeliğimi. :)) sayfayı yenilerken vakit nasıl geçti anlamadım valla.
sevgilinde az değilmiş.
bebeği kıskanmak hariç,,,bence burnundan getir bu kuzen durumlarını
şifrenı ele geçirdiği için çok sinir oldum.
o herşeyine karışıyormuş zaten
kısasa kısas yap
gerçi herkes çıktı ama gene de soraym.
peki siz yalnız başınıza otururken, sevgiliniz hepsi kız olan 3 tane kuzeniyle gece 2 de çorbacıya gitse, tüm ısrarlarınıza rağmen sizi dinlemese, gerçekten kafaya takmaz mıydınız? bu konuda da anormal miyim sizce? yani gitmese de olur, en azından ben bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. beni çok kırmıştı, 1.5 sene geçti hala unutamadım. sanırım asla unutamıcam o geceyi :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?