yani o bir varsayım, belki de kıskanırdım. ama kız olması daha bir sinir ediyor beni. çünkü bu kız büyüyecek ve yaşı kaç olursa olsun sevdiğim insanın benden daha tatlı bulduğu bir kız olacak. :S
ama canım soyle dusun sen farklı o farklı olucak ona kardes gibi aileden birine duydugu hissiyat olacak ama sen onun en özeli olucaksın en ozel anlarını duygularını senle paylasacak belkide ilerde karısı olucaksın yani kucuk bir bebegi sevmesi sana olan hislerini degiştirmeyecekki sen farklı yerdesin onlar farklı
Bu kadar detaylı düşünme çok bol vaktinin kaldığına alamet geldi bana .
Söylediklerimi iyi düşün aslın da bu anlattıklarımdan dolayı bu hisleri yaşadığını anlayacaksın .
Erkek arkadaşın bebeği sevecek ve bu duyguyu ilk ve başkasının yaşatmasına bozuluyorsun .Kız olduğu için kıskanman da, e kız çocukları daha bir sevimli de ondan ama erkek olsaydı da bu hissedecektin emin ol.Ha bu duygular normal mi değil tabi ki.Ancak psikolojim bozuk paronayağım ben , psikopatıma bağlamana gerek yok.
İyi de güzelim insanın kendi evladıyla başkasının çocuğu bir olmuyor , evladın tadı başka .
ama canım soyle dusun sen farklı o farklı olucak ona kardes gibi aileden birine duydugu hissiyat olacak ama sen onun en özeli olucaksın en ozel anlarını duygularını senle paylasacak belkide ilerde karısı olucaksın yani kucuk bir bebegi sevmesi sana olan hislerini degiştirmeyecekki sen farklı yerdesin onlar farklı
Az önce de belirttim, ben de kıskancım ve bu yorumunuz oldukça doğru.
Hatta kendime ket vurmamdaki en büyük dayanağım bu oldu.
Onlar ailesi ve akrabaları ama beni kendi istedi, kendi seçti mantığıydı.
Ama burada şöyle bir şey devreye giriyor.
İlgi eksikliği...
Dünyadaki her şeye uzak-yakın farketmez, sevgilisi dışındaki her şeye inanılmaz tatlı sözlü, olumlu ve ilgili bakan bir erkek olunca doğru düşünce devreden çıkıyor ve sonu konu sahibesinin aldığı hal gibi oluyor.
Ben bir ara sevgilimin arabasını deli gibi kıskanıyordum, çıldırıyordum resmen.
Ama sonra benim bu krizlerim azalınca bana daha fazla ilgi gösterdiğini farkettim.
Anlayışımla beraber onun şefkat ve ilgi odağı da bana doğru kaymıştı.
Konu sahibi, bazen erkekler tabiri caizse 'kedi gibi' hanımlara daha bir sevecen oluyor.
Bu cümleden tüm kedigilleri çıkarmayın, ilginisine, sevgisine ve desteğinize ihtiyacı olduğu anda daha bir havaya giriyorlar.
Öyle olmasa bile öyle yapın bir süre, 'ben bilmem ki, sen anlatsan, sen yapsan' saflıklarına yatın.
Kendinize de ket vurmayı unutmayın...
bak bu mesaj beni gülümsetti. işte böyle düşündüğüm zaman çok rahatlıyorum. ama sanırım daha 3 sene ondan ayrı olacak olmak, ayrı kişilerle ayrı şeyler paylaşacak olmak bana çok koyuyor :S
boyle dusunmeyede devam et senin nasıl kuzenlerin ve kardesinle paylastıkların varsa onunda var ama ikisi birbirinden cok farklı sen birde aynı yerdesin ayrı sehirlerde olanlar napsın kızsaka bir yanada sen bunları takarak kendine iskence edersin sonra bir bakmıssın erkek arkadasında sıkılmıs ayrılma noktasındasınız kendini farklı seyler dusunmeye yonlendir
nadiren aklıma gelen diğer bir olay ise, sürekli açık giyiniyor olmaları. onlara o gözle bakmaz, o dürüst insandır ama. sonuçta önünüzde göğüs dekoltesi olan ve eğilen bir kız olsa sizin bile gözünüz kaymaz mı???
sanırım o anı sen gördün?
onun hayatında kızlar var ve biri de benim. ister istemez beni onlarla kıyaslamaz mı? karakter bakımında olsun, konuşma bakımından olsun... bu kızlar defileye falan çıkıyor, mankenlik yapıyorlar. onlar gibi bir sevgilisi olsun istiyordu belki, ama belki beni beğenmiyor. böyle şeyler de geliyor aklıma ekstradan. kısacası ben de kendimi anlamıyorum. bir sürü sebep birleşmiş sanki.
Dünyadaki her şeye uzak-yakın farketmez, sevgilisi dışındaki her şeye inanılmaz tatlı sözlü, olumlu ve ilgili bakan bir erkek
şu kısım da tam sevgilimi anlatıyor :)
mesela ben desem hadi çorbacıya gidelim diye gelmez. ama onları kırmamış.
hahaha aynen canım onlara gitmiştim de görmüştüm.
Bende cok kıskancım ve aslan burcuyum.)
ama sevdıgım herkesı kıskanırım kocamı degıl sadece arkadasımıda kıskanırım sadece benle arkadas olsun ısterım mesela :)
suan kıskanclık duygum pek kalmadı ama dogurana kadar kocamın babasıyla konusması bıle benı 3 gun uyutmazdı tamam babası ama onunla konuscagına benle konussun dıye dusunurdum :)
oglum olunca ılgım farklı bı yone kaydı ve adam rahat bı nefes aldı
ya , sen fazla dikkat ettiğin için beynin oyunlar oynamıştır
ya da, gerçekten öyle bir durum var ve bu durum hiç hoş değil.
Diyorum ya, yaşadım, oradan biliyorum.
Ben söylediğim yolla bunu kırdım diyebilirim.
Hatta bugün o çok kıymetli 'araba'sında sigara içmeme müsade etti...
Kafanı keseyim desem daha fazla müsade etme ihtimali vardı, öyle söyleyeyim.
Uzun yola gittiğimizde otobanda sağa çekip sigara içiren adam, bugün ilk defa yaptı bunu ve hala şokundayım!
İşin sırrı tatlı dilmiş, bunu gördüm.
İsteklerinizi ve ilgi beklediğinizi tatlı ve güzel bir dille anlatmanız ve elde ettiğinizde nasıl 'melek' gibi olacağınızı belirtmeniz gerek.
Olumsuz tavır ve laflar karşı tarafı itiyor ister istemez.
Bu kolay ve hemen oalcak bir süreç değil.
Sizinle ilgilendiği günlerde daha anlayışlı olun, onu ödüllendirin ve bunu sözlerinizle de dile getirin.
'Beni çok mutlu ettin bu sebeple bugünkü isteğine bir şey demiyorum, sen hakkettin.Hergün böyle ol, önce beni mutlu et ki sonra sen rahat et' diye belirtin.
Belli ki çok seviyorsunuz ve her şeyi yapmaya hazırsınız.
Uzun ve uğraşlı bir yol sonunda hem bu kuruntulardan kurtulabilirsiniz hem de daha mutlu bir ilişkiye sahip olabilirsiniz.
Bende cok kıskancım ve aslan burcuyum.)
ama sevdıgım herkesı kıskanırım kocamı degıl sadece arkadasımıda kıskanırım sadece benle arkadas olsun ısterım mesela :)
suan kıskanclık duygum pek kalmadı ama dogurana kadar kocamın babasıyla konusması bıle benı 3 gun uyutmazdı tamam babası ama onunla konuscagına benle konussun dıye dusunurdum :)
oglum olunca ılgım farklı bı yone kaydı ve adam rahat bı nefes aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?