Aldım sonunda 1 tane predictor erken, 3 tane de oncomed normal test aldım
Artık regl olursam da dursunlar, bi gün lazım olur
İyi oluyor evde olunca:)
Yarın sabah kısmetse önce erkeni denerim, tabi gelen giden olmazsa
İnşaallah ama dediğim gibi gelen giden olmazsaErken gelebikle yarin kesin sonuc alirsin. Ben sahsen bekliyor olacagim haberlerini :)
Ahhhh can evimden vurdun beniİkiz ben bile istiyorum:)
İki kız
Erken olan dursun obur aya bence simdi normalden dene.Aldım sonunda 1 tane predictor erken, 3 tane de oncomed normal test aldım
Artık regl olursam da dursunlar, bi gün lazım olur
İyi oluyor evde olunca:)
Yarın sabah kısmetse önce erkeni denerim, tabi gelen giden olmazsa
Ne güzel tarif etmişsin yahuVallaha bugun benim de aklimdan geciyordu ikiz olsa nasil olurdu diye. Ama benim icin cok fazla, iki cocuk+ikiz. Ben tek bir kiz istiyorum. Boyle minik minik, mis mis portakalli kurabiye kokulu, op op doyamazsin.
Heyecanla bekliyor olacağımİnşaallah ama dediğim gibi gelen giden olmazsa
Selam arkadaşlar dün ateşim 36.8 di bugün yükselmiş 37.4 çıktı dün akşam hafif batlamar vardı kasıklarımda bugün ovulasyon günüm takvime göre bakalım değerlendirmek lazım ateşimi ilk defa ölçtüm bu ay
Ateşle takip yapan oldumu hiç bilginiz varmı
Bende akıntıyı kontrol edeyim bakalımBen hic atesimi olcmedim ama akintidan anliyorum. Su anda inanilmaz fazla akintim var ve agri da artmaya basladi. Az once test yaptim, negatif cikti ovulasyon testi. Icim rahatladi, belki yarin baslar biz de sansimizi kacirmayiz :) Esim yarin aksama donuyor da :)
Selam arkadaşlar dün ateşim 36.8 di bugün yükselmiş 37.4 çıktı dün akşam hafif batlamar vardı kasıklarımda bugün ovulasyon günüm takvime göre bakalım değerlendirmek lazım ateşimi ilk defa ölçtüm bu ay
Ateşle takip yapan oldumu hiç bilginiz varmı
Bi dahaki aya alırım yine canım ya, yaparım ben bunu kesinErken olan dursun obur aya bence simdi normalden dene.
Olmaz
Heyecanla bekliyor olacağım
Gereksiz ama adet gunun 28 gunde diyordun.. neyse canim sen bilirsin tabi ki..Bi dahaki aya alırım yine canım ya, yaparım ben bunu kesin
Sana da bütün isteyenlere de Allah nasib etsin canımAhhhh can evimden vurdun benibende ikiz kız hayaliyle yanıp tutuşanlardanım
Nasıl olsa çıkar artık normal testle diyorsun di mi canımGereksiz ama adet gunun 28 gunde diyordun.. neyse canim sen bilirsin tabi ki..
Evet evet ondan demistim ama sen benim idrarda cikmiyor diyorsun kan da vermiyorsun.Nasıl olsa çıkar artık normal testle diyorsun di mi canım
Önce normali yaparım zaten de çıksa da çıkmasa da erkeni de yaparım ben dayanamam
Çıkmazsa, bi ihtimal erken testte çıkar mı diye yaparım, merakım gitsin en azından
Çıkarsa da zaten çok ince görünür, bakalım erken testte daha mı koyu çıkacak diye yaparım
Yani her halükarda yaparım ben kendimi biliyorum
Canım ateş takibini yapabilmek için vücudunu çok iyi tanıman daha doğrusu bunun için önce birkaç ay kendine zaman tanıman gerek.Ateşle takip ben de hiç yapmadım. Clearblue ovülasyon testiyle 5 ay takip yapmıştım, hep aynı dönemlerde pozitif çıkıyodu, bi ay sonuna doğru ikinci defa pozitifi görmüştüm ama tutmadı tabi. :)
En son 7 gibi idrara çıktım, su da içmemeye çalışıyorumEvet evet ondan demistim ama sen benim idrarda cikmiyor diyorsun kan da vermiyorsun.
Regl de oldum senin yuzunden rahatlayamiyorum canim
Hadi sen simdi yap erkeni o zaman ama dusurme guzel damlat ya da batir 10 sn tut ya da 2 3 damla damlat