Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hamilelik belirtilerinin en buyugunu yasamissin zaten (en azindan benim icin): tuzlu karabiberli baharatli patlamis misir ve kola. Bundan daha buyuk belirti yok benim icin.
Di mi bi de o var. Bak gene canım çekti yaa
İkiz ben bile istiyorum:)Ahahha keşke ikiz olsa. Teki bulduk da ikizi kaldı Onu tüp bebekte yapacağğdım ya da yaparım. :)
İkiz ben bile istiyorum:)
İki kız
Nasib olsun inşaallahVallaha bugun benim de aklimdan geciyordu ikiz olsa nasil olurdu diye. Ama benim icin cok fazla, iki cocuk+ikiz. Ben tek bir kiz istiyorum. Boyle minik minik, mis mis portakalli kurabiye kokulu, op op doyamazsin.
Ben de bugünlerde tuzlu şeyleri daha rahat yiyorum.Di mi bi de o var. Bak gene canım çekti yaa
Hemen yap bu gece, guzel de bir film ac. Oh hamile olup patlamis misir yemek gibisi var mi? Bu arada esin birsey dedi mi bu HcG yukselisi icin?
Koca sözü dinlemek iyi olmuş demek:)Doktorun cevabını gönderim elim ayağım titriyo heyecandan dedi. Planlı olmasına rağmen ulan baba mı olacam telaşına girdi
Yüksek ihtimalle kimyasal diyorum, yok diyo, "o son günlerdekilerden biri tuttu ben sana dedim nereden ne çıkacağı belli olmaz gel boş geçmeyek dedim" diyo ahahsha
Sonra diyo kimyasal niye oluyomuş benden ötürü mü? :))
Senella Senin yumurtlama zamani geldi mi? Gecti mi? Benimkisi ya yarin ya Pazara sahnelere cikacak sanirim.
Bu arada birsey sormak istiyorum, bugun bu seffaf, uzayan akinti var ya, yumurtlama akintisi o basladi bende (kusura bakmayin cok fazla kisisel bilgi verdigim icin). Bu basladiktan ne kadar sure sonra oluyor yumurtlama yakaslik olarak, bileniniz var mi? Esim yarin aksam donecek, kacirdik mi acaba bu ayi?
Ne kusuru canım. Bebek mevzularında her şeyden bahsetmek gayet doğal. Onun için burdayız. :) O uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladı demek guzum. Hafif ağrı yumurtanın büyüdüğünün, uzayan şeffaf akıntının da çatladığının işareti diye biliyorum. 24 saat vaktiniz var. Ama belli olmaz tabi belki birden fazladır ve daha fazla vaktiniz vardır.
Ne kusuru canım. Bebek mevzularında her şeyden bahsetmek gayet doğal. Onun için burdayız. :) O uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladı demek guzum. Hafif ağrı yumurtanın büyüdüğünün, uzayan şeffaf akıntının da çatladığının işareti diye biliyorum. 24 saat vaktiniz var. Ama belli olmaz tabi belki birden fazladır ve daha fazla vaktiniz vardır.
36 saat sonrası deniyor normaldeBu arada birsey sormak istiyorum, bugun bu seffaf, uzayan akinti var ya, yumurtlama akintisi o basladi bende (kusura bakmayin cok fazla kisisel bilgi verdigim icin). Bu basladiktan ne kadar sure sonra oluyor yumurtlama yakaslik olarak, bileniniz var mi? Esim yarin aksam donecek, kacirdik mi acaba bu ayi?
Evet ovulasyon testinde pozitif görünce ve diğer birkaç gün birliktelik ihtimali çok kuvvetlendirir.Dun aksami bos gecmedik ne olur ne olmaz diye esimin atesi olmasina ragmen. O zaman bir ihtimal var yani.