İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Di mi bi de o var. Bak gene canım çekti yaa
Ben de bugünlerde tuzlu şeyleri daha rahat yiyorum.
Hamileysem kızdır belki bile demiştim geçen hafta
Kız çocukta tuzlu, ekşi yenirmiş ya sözde:)
Oğlumda canım çok et istemişti ilk zamanlar, alıp yedim, 1 saat sonra geri çıktı.

Ha bir de kendimdeki değişiklik şu ki; üşüyorum, üşümem pek özellikle ayaklarım ve ayakbileğinin az üstü, benim ayaklarımın üşümesi imkansızdır.
Uyurken açıktadır ayaklarım, asla çorap giymem evde ama bir süredir çorap giyiyorum hem de eşofman paçalarını çorabın içine sokuyorum

Hemen yap bu gece, guzel de bir film ac. Oh hamile olup patlamis misir yemek gibisi var mi? Bu arada esin birsey dedi mi bu HcG yukselisi icin?

Doktorun cevabını gönderim elim ayağım titriyo heyecandan dedi. Planlı olmasına rağmen ulan baba mı olacam telaşına girdi
Yüksek ihtimalle kimyasal diyorum, yok diyo, "o son günlerdekilerden biri tuttu ben sana dedim nereden ne çıkacağı belli olmaz gel boş geçmeyek dedim" diyo ahahsha

Sonra diyo kimyasal niye oluyomuş benden ötürü mü? :))

Koca sözü dinlemek iyi olmuş demek:)

Senella Senin yumurtlama zamani geldi mi? Gecti mi? Benimkisi ya yarin ya Pazara sahnelere cikacak sanirim.

Bu arada birsey sormak istiyorum, bugun bu seffaf, uzayan akinti var ya, yumurtlama akintisi o basladi bende (kusura bakmayin cok fazla kisisel bilgi verdigim icin). Bu basladiktan ne kadar sure sonra oluyor yumurtlama yakaslik olarak, bileniniz var mi? Esim yarin aksam donecek, kacirdik mi acaba bu ayi?

Ne kusuru canım. Bebek mevzularında her şeyden bahsetmek gayet doğal. Onun için burdayız. :) O uzayan şeffaf akıntı yumurta çatladı demek guzum. Hafif ağrı yumurtanın büyüdüğünün, uzayan şeffaf akıntının da çatladığının işareti diye biliyorum. 24 saat vaktiniz var. Ama belli olmaz tabi belki birden fazladır ve daha fazla vaktiniz vardır.

Dun aksami bos gecmedik ne olur ne olmaz diye esimin atesi olmasina ragmen. O zaman bir ihtimal var yani.

Agri bugun basladi. Akinti da biraz once basladi, bu sabah yoktu. Umarim yarin catlar da sansimiz artar.

36 saat sonrası deniyor normalde

Aldım sonunda 1 tane predictor erken, 3 tane de oncomed normal test aldım
Artık regl olursam da dursunlar, bi gün lazım olur
İyi oluyor evde olunca:)
Yarın sabah kısmetse önce erkeni denerim, tabi gelen giden olmazsa

Şimdi dışarı çıkarken giydiğim pantolon biraz sıktı, hemen kasıklarımda sancı olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…