Yarin yine yapacagim. Baslarda bir takmadim da simdi ya kacarsa diye dert etmeye basladim. Hatta kocama Hollanda'ya gidecek zamani mi buldun seklinde trip atma asamasina kadar gidebilir bu durum.
Ben clearblue kullaniyorum zaten ama benimkisi peak gunleri gostermiyor. Sadece LH seviyesi yeterli seviyede ise gulan adam surati cikiyor. Ondan sonra da 36 saat vaktin varmis. Bakalim yarin yine yapacagim ama bugunki akinti gibisi herhalde simdiye kadar hic olmamisti. Acaba kullandigim vitamindi, ari sutuydu, Coenzim Q10'den falan mi diyorum.
Ben asil seni merak edecegim. Yarin bize mutlaka haber ver. Insallah ikiye uce katlanmistir yavrucugunun HcG'leri.
Valla bende hamilelik sevinci yok henüz. Yarın değerin yükseleceğini de sanmıyorum. Çok fazla düşük çünkü.
Adet olsam da rahim filmi planı devam edecek mi etmeyecek mi randevu verecek mi onu düşünüyorum. Kısa bi tatile çıkacaktım adet tarihine göre ayarlamıştım planlar alt üst oldu.
Ben progestanı çoktan bıraktım kuzum yaa. Doktor da devam et demedi. Yoksa adet olacağım varsa da olamam zaten. Sadece coraspin'e ve vitamine devam ediyorum. Koenzim q10 u da bıraktım dünden beri. Evet tüp bebekte özellikle progestana devam ettiriliyomuş. İleri yaşlardaki düşük ihtimali yüksek olduğundan veriyolar sanırım.
Progestenın kesinlikle pozitif çıkarma gibi durumu yokmuş hcg içermediği ve salgılanmasına sebep olmadığı için. Onu da sordum. Gebeliklerin yarısı kimyasaldır ve bundan sadece planlı gebelik uygulayanların, erken test yapıp pozitif değer görenlerin haberi olur dedi. O kadar sık olan bi durummuş.
Kimyasala bu kadar takılma inşallah normaldir herşey.
Sonra benim gibi neden kimyasal oldu ya takılirsin. Dikkat mi etmedim. Ilaç mi kullanmalıyım. Bir sürü endiseler. Rahim filmi istemez belki ama pihtilasma testi yaptir. Kromozom testi bi de.
Aboo bir kova burcuna asla yapılmaması gereken hareket :))
Ben kadın halimle trip atmıyorum, kocam atıyodu eskiden iki üç ayda bi imalar laf sokmalar falan, aklınca "ayy sen üzüldün müü alındın mııı aman da aman" diyecem, ben? Tersine iyice deliriyorum. Mevzu iyice uzuyo yani tribi görürsem. O yüzden artık yapmıyo. Evlerden ırak.
Yok takılmıyorum. Kimyasal ihtimale bile sevindim hatta. Çok okudum önceden çünkü. Defalarca kimyasaldan sonra hamile kalan çok olmuş. Konuşucam bakalım doktorla o testleri. Hemen istemez o ama. Daha ikinci ay der.
Evet ben de ogreniyorum yavas yavas bir Kova ile yasamayi. 8 senede ancak.
Aman gız düz insanlarız biz. Kimseye zararımız olmaz. Aşktan, katakulliden anlamayız. Seviyor muyuz sevmiyor muyuz ona bakıyoruz. Açık sözlüyüz. Mantıklı olan her şeye açığız. Sakiniz. Çok iyi arkadaş oluruz. Uğruna aşk feda ederiz o derece önemlidir arkadaşlık. İyi ebeveyn oluruz o yüzden arkadaş gibi ama kontrollü. Hayvansever, doğasever, hümanist çocuklar yetiştiririz. Açılın 8 tane doğuracam
Yok canim biliyorum. Hayatimdaki az sayidaki en onemli insanlardan ikisi kova iste. Cocuklugumdan beri beraber buyudugum kuzenim ve Mehmet Ali Erbil.
Hayir degil elbette, kocam.
L lylypanic_attack Esofmanim sıkıyor, icim sıkılıyor diye mesaj atiyordun. Meraktayiz, bize haber ver!
Aahshaha bigün Belçika'ya gelirsem seni bulacam Marjo. Çok sağlam geyik yaparız ve kendi kendimize koparız yemin ediyorum :))
Mutlaka, basimin ustunde yerin var. Kovalar ve Teraziler Zirvesi duzenleriz. Mehmet Ali'yi ve Serdar Ortac'i da al getir.
Niye bogayi sevmiyon muMutlaka, basimin ustunde yerin var. Kovalar ve Teraziler Zirvesi duzenleriz. Mehmet Ali'yi ve Serdar Ortac'i da al getir.
Kızıl ötesi yaralı müzesi Serdar
Engin Günaydın ve Ajda Pekkan da oldu mu oldu bu iş. Tarkan da gelsin kııız, terazi erkeki.
Niye bogayi sevmiyon mu