İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ateşle takip ben de hiç yapmadım. Clearblue ovülasyon testiyle 5 ay takip yapmıştım, hep aynı dönemlerde pozitif çıkıyodu, bi ay sonuna doğru ikinci defa pozitifi görmüştüm ama tutmadı tabi. :)
Bende hiç test kullanmadım nasip kısmet birazda elimizden geleni yapalımda hayırlısı bakalım

Senella Senella Senin yumurtlama zamani geldi mi? Gecti mi? Benimkisi ya yarin ya Pazara sahnelere cikacak sanirim.

Bu hafta salı ya da çarşambaydı canım. Pazartesi en koyu pik gördüm. Bu pazara kadar devam edicem ilişkiye 20. Güne kadar yani. Sonra bırakıcam.

Bu arada birsey sormak istiyorum, bugun bu seffaf, uzayan akinti var ya, yumurtlama akintisi o basladi bende (kusura bakmayin cok fazla kisisel bilgi verdigim icin). Bu basladiktan ne kadar sure sonra oluyor yumurtlama yakaslik olarak, bileniniz var mi? Esim yarin aksam donecek, kacirdik mi acaba bu ayi?

O akıntı önce oluyor. Catladiktan sonra da bayağı yoğun geliyor. Ama bunu ben çatlama ignesinde gördüm sadece. Normalde görmedim. Önce başlayan akıntıdan 1-2 gün sonra ovulasyon oluyor bende. Ve normalde yumurtlaman hangi günse o gün değişmiyor bence. Benim sabit. Ne zaman incir yedim o zaman 1 hafta attı hep.
Bir kere de cok az akıntı gördüm ovulasyonda tam koyuyu bile yakalayamadım. O ay gebelik oldu ama kimyasal oldu.

panic_attack panic_attack canım hayırlı olsun inşallah. 2 gün sonraki test herşeyi ortaya koyacak.

5 altı hamile olan çok var dediniz. Bir bu talih bana gülmedi galiba. Adete 4 gün kala 19 ve 33 gördüm iki sefer, 2 günde dibe cakildi. Bi şu düşük değerle hamileyim diye sevinemeyen benim galiba.

Birde progestan etkisi yok demissiniz ama tüp bebekte neden progestan kullandiriliyor? Hadi ilk ay yumurtaliklarin vazifesi diyeceksiniz ama ya sonraki aylar devam etmesi. Üstelik yüksek doz.
Yaş ilerledikçe vücuttaki progesteron seviyesi düşermiş bunu ben araştırıp okumuştum. Nasıl östrojen de düşüyor onun gibi.

En sonki hamilegimde ilaç falan kullanmadan. Sadece bal tarcın çörek otu yapmıştım. 14.günden itibaren 100 mg progestan kullanarak 7-8 gün boyunca testlerde silik çizgim giderek koyulaşmisti kan testim pozitif çıkmıştı. Kendi kafama göre yaptığım için kullanırken tereddüt ettim. Duzenli alamadim. Ben protestan etkisi oldugunu düşünüyorum.

panic_attack panic_attack progestanini kullan bırakma. Kan testinden sonra duruma bakarsın.

Bu hafta salı ya da çarşambaydı canım. Pazartesi en koyu pik gördüm. Bu pazara kadar devam edicem ilişkiye 20. Güne kadar yani. Sonra bırakıcam.

O akıntı önce oluyor. Catladiktan sonra da bayağı yoğun geliyor. Ama bunu ben çatlama ignesinde gördüm sadece. Normalde görmedim. Önce başlayan akıntıdan 1-2 gün sonra ovulasyon oluyor bende. Ve normalde yumurtlaman hangi günse o gün değişmiyor bence. Benim sabit. Ne zaman incir yedim o zaman 1 hafta attı hep.
Bir kere de cok az akıntı gördüm ovulasyonda tam koyuyu bile yakalayamadım. O ay gebelik oldu ama kimyasal oldu.

panic_attack panic_attack canım hayırlı olsun inşallah. 2 gün sonraki test herşeyi ortaya koyacak.

5 altı hamile olan çok var dediniz. Bir bu talih bana gülmedi galiba. Adete 4 gün kala 19 ve 33 gördüm iki sefer, 2 günde dibe cakildi. Bi şu düşük değerle hamileyim diye sevinemeyen benim galiba.

Birde progestan etkisi yok demissiniz ama tüp bebekte neden progestan kullandiriliyor? Hadi ilk ay yumurtaliklarin vazifesi diyeceksiniz ama ya sonraki aylar devam etmesi. Üstelik yüksek doz.
Yaş ilerledikçe vücuttaki progesteron seviyesi düşermiş bunu ben araştırıp okumuştum. Nasıl östrojen de düşüyor onun gibi.

En sonki hamilegimde ilaç falan kullanmadan. Sadece bal tarcın çörek otu yapmıştım. 14.günden itibaren 100 mg progestan kullanarak 7-8 gün boyunca testlerde silik çizgim giderek koyulaşmisti kan testim pozitif çıkmıştı. Kendi kafama göre yaptığım için kullanırken tereddüt ettim. Duzenli alamadim. Ben protestan etkisi oldugunu düşünüyorum.

panic_attack panic_attack progestanini kullan bırakma. Kan testinden sonra duruma bakarsın.

Valla bende hamilelik sevinci yok henüz. Yarın değerin yükseleceğini de sanmıyorum. Çok fazla düşük çünkü.
Adet olsam da rahim filmi planı devam edecek mi etmeyecek mi randevu verecek mi onu düşünüyorum. Kısa bi tatile çıkacaktım adet tarihine göre ayarlamıştım planlar alt üst oldu.

Ben progestanı çoktan bıraktım kuzum yaa. Doktor da devam et demedi. Yoksa adet olacağım varsa da olamam zaten. Sadece coraspin'e ve vitamine devam ediyorum. Koenzim q10 u da bıraktım dünden beri. Evet tüp bebekte özellikle progestana devam ettiriliyomuş. İleri yaşlardaki düşük ihtimali yüksek olduğundan veriyolar sanırım.

Progestenın kesinlikle pozitif çıkarma gibi durumu yokmuş hcg içermediği ve salgılanmasına sebep olmadığı için. Onu da sordum. Gebeliklerin yarısı kimyasaldır ve bundan sadece planlı gebelik uygulayanların, erken test yapıp pozitif değer görenlerin haberi olur dedi. O kadar sık olan bi durummuş.

Son düzenleme:

Bende asiri bir akinti oldu ve cok eminim ki yumurtlama sancisi oldu. Test yaptim negatif cikti ama idrar cok birikmis, koyu idrar degildi. Bana sanki yumurta atildi gibi geliyor ama tets negatif cikti iste. Esim de yarin aksam donecek. Kacrmak istemiyorum bu sansi ama kacacak gibi.

Bende asiri bir akinti oldu ve cok eminim ki yumurtlama sancisi oldu. Test yaptim negatif cikti ama idrar cok birikmis, koyu idrar degildi. Bana sanki yumurta atildi gibi geliyor ama tets negatif cikti iste. Esim de yarin aksam donecek. Kacrmak istemiyorum bu sansi ama kacacak gibi.

Benim bildiğim yumurtlama gerçekleştikten sonra negatife dönüyor. Çatlama için gerekli olan hormonun yükselişinde pozitifi gösteriyor. O pozitifi ilk gördüğün andan itibaren 3 günü değerlendiriyosun. O 3 gün içinde hatta tekrar test yapsan negatif çıkıyo. Pozitif değer yakında yumurtlayacaksın demek, yumurtladın demek değil. :KK66: Yani yumurtan hala hayatta yüksek ihtimal. Çatlaması için gerekli hormon çatlatıp görevini yapmış ve düşüşe geçmiş, o yüzden negatif. Benim test ilk pozitiften sonra 3 gün sabit kalıyodu, yeni teste izin vermiyodu.

Kaçmamıştır bence gece 12 gibi bi daha yap test. Tabi şu çay falan içme bir süre akşam 11 12 gibi daha koyu yakalanıyor.

Benim pazartesi yaptigimda sulu bir idrardi ben bu silik çıkacak dedim ama damlayınca hemen koyu çıktı. Bak burda idrar açık olduğundan bembeyaz kağıdı.

Tabi benim ovulasyon dönemi kocanın gribine denk Geldi fazla beklentim yok.

Eklentiler

• 20181214_230044.jpg
    20181214_230044.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 46
Benim bildiğim yumurtlama gerçekleştikten sonra negatife dönüyor. Çatlama için gerekli olan hormonun yükselişte pozitifi gösteriyor. O pozitifi ilk gördüğün andan itibaren 3 günü değerlendiriyosun. O 3 gün içinde hatta tekrar test yapsan negatif çıkıyo. Pozitif değer yakında yumurtlayacaksın demek, yumurtladın demek değil. :KK66:

panic_attack panic_attack Vallaha benim icin en onemli yumurtlama belirtisi benim adamlarin kollarina, omuzlarina bakmaya baslamamdir :KK70: Bu aksamustu Coldplay'in bir klibin izliyordum. Chris Martin'in kollarina agzimin sulari akarak bakarken kendimi yakaladim. Sonra aha dedim, tamam yumurtlama yaklasiyor. Bir saat sonra akinti gelmeye basladi.

Net, sabit: Adam kolu+omzu+salya= yumurtlama
Chris Martin'in kolu+omzu+salya=yumurtlamax2

L lyly canim son durum ne.. cok uykum geldi :uykucu: uzereyim aklimda sende:KK54:
Agrim da cok kanamam da kimyasal mi yasiyorum acaba..:ukala: ilac ictim o da mideme vurdu :skandal:
Hadi guzel habeerr:KK16:

panic_attack panic_attack Vallaha benim icin en onemli yumurtlama belirtisi benim adamlarin kollarina, omuzlarina bakmaya baslamamdir :KK70: Bu aksamustu Coldplay'in bir klibin izliyordum. Chris Martin'in kollarina agzimin sulari akarak bakarken kendimi yakaladim. Sonra aha dedim, tamam yumurtlama yaklasiyor. Bir saat sonra akinti gelmeye basladi.

Net, sabit: Adam kolu+omzu+salya= yumurtlama
Chris Martin'in kolu+omzu+salya+yumurtlamax2

Ahahsg doğa ve güdüler yanılmaz çok haklısın. Yukarda sonradan ekleme yapmıştım. Sen yurtdışındasın, clearblue al, birden fazla hormonu ölçerek ideal ilişki günlerini sana söylüyor. Pozitif çıktığı andan itibaren 3 gün yeni test yapmana izin vermiyor sabitliyo gülen yüzü, git seviş diyo :)

Kaçmamıştır bence gece 12 gibi bi daha yap test. Tabi şu çay falan içme bir süre akşam 11 12 gibi daha koyu yakalanıyor.

Benim pazartesi yaptigimda sulu bir idrardi ben bu silik çıkacak dedim ama damlayınca hemen koyu çıktı

Yarin yine yapacagim. Baslarda bir takmadim da simdi ya kacarsa diye dert etmeye basladim. Hatta kocama Hollanda'ya gidecek zamani mi buldun seklinde trip atma asamasina kadar gidebilir bu durum.

Ahahsg doğa ve güdüler yanılmaz çok haklısın. Yukarda sonradan ekleme yapmıştım. Sen yurtdışındasın, clearblue al, birden fazla hormonu ölçerek ideal ilişki günlerini sana söylüyor. Pozitif çıktığı andan itibaren 3 gün yeni test yapmana izin vermiyor sabitliyo gülen yüzü, git seviş diyo :)

Ben clearblue kullaniyorum zaten ama benimkisi peak gunleri gostermiyor. Sadece LH seviyesi yeterli seviyede ise gulan adam surati cikiyor. Ondan sonra da 36 saat vaktin varmis. Bakalim yarin yine yapacagim ama bugunki akinti gibisi herhalde simdiye kadar hic olmamisti. Acaba kullandigim vitamindi, ari sutuydu, Coenzim Q10'den falan mi diyorum.

Ben asil seni merak edecegim. Yarin bize mutlaka haber ver. Insallah ikiye uce katlanmistir yavrucugunun HcG'leri.

X