İlk hamileliğimi düşünüyorum da belirti mi yoktu, ben mi hiç anlamadım, gerçi 44 kilo insanda ne belirti olcak:)Ya birsey soracagim. Internetten once bizler ne yapiyorduk gibi bir soru olacak ama hamilelik beklemede once biz neler yapiyorduk? Vallaha, benim dongulerim gayet stressiz geciyordu. Biraz karin agrisi, biraz lekelenme oluyordu, adete dogru, belki hafif sivilcelenme. Ne guzel stres de yoktu. Simdi boyle her belirtiyi kafaya taka taka stresten hamile kalamayacagiz.
Canim L lyly bence sen hamile kalmayi cok ama cok istiyorsun. Yani gercekten de cok istiyorsun. Esinle otur konus. BAk yarin yine negatif cikarsa uzuleceksin. Once esini ikna et. Bir yolunu bul.
Aynı düşünüyorum, evde idrar testinde çıkmayınca pek kötü olmuyorum, zaten de çıkacak mıydı ki diyorum ama kanda negatif görmek kötüEvet haklisin. O HcG degerleri yukseldi mi, alcaldi mi progesterona ne oldu, bekle bekle bekle ne kadar sancili bir surecti. Hele araya haftasonlari girdi mi Pazartesi'ye kadar bekle. Ya diyorum ya benim iki cocugumda da boyle birsey olmadi, yok kan testi, yok HcG. Pasa pasa da normal dogum yaptim. Ben kesinlikle kararliyim hamile kalirsam isteseler bile bir ya da bilemedin ikiden fazla kan vermeyecegim.
Reglden bir hafta önce bi ateşlenip her gün test yaptım, şimdi yapmıyorum
Gebelik varsa folik asit kullanmak da lazım aslında, zaten vakti de geçiyor artık
En fazla 5 haftalık olana kadar omurilik taslağı oluşuyormuş
Anam sen daha folik asit içmiyor musun? Evet 5 haftadan sonra pek kıymeti yok folik asitin.
Yok ben küsüm aslında gebelikle ilgili şeylereAnam sen daha folik asit içmiyor musun? Evet 5 haftadan sonra pek kıymeti yok folik asitin.
cismi bi görünsün de ismi kolaypanic_attack Ismine karar verdiniz mi? ;p
Kemal güzel olur yahu.. :) hemen de erkek yaptım bebişipanic_attack
Ikiz olursa Kenan- Beren, Doga-Kemal ya da Kivanc-Basak uclusunden biri olabilir.
Yok ya vazgectim Kenan koyma, baska birsey koy.
Eki Görüntüle 2215560 Bakın bu en son düşüğüm, kalbi duran, eski sonuç 4000'lerde, sonra düşüş izlendi, 2015 1. Ay, yaş 35 yazıyor:)
Kemal güzel olur yahu.. :) hemen de erkek yaptım bebişi
İşte o yüzden istemiyorum kan testiHadi artik bakma bunlara, uzme kendiniSen kocani nasil ikna edeceksin onu dusun. Kacak spermle bu yasta cok zor.
İlk hamileliğimi düşünüyorum da belirti mi yoktu, ben mi hiç anlamadım, gerçi 44 kilo insanda ne belirti olcak:)
Bayramda İstanbul'dan eşimin köyüne gelmiştik, eşimle tartıştık, ben inattan sofraya oturmadım.
Soranlara da canım istemiyor dedim ama iştahsızlık, bulantı falan yok.
Yeni de evliyiz ya görümcem hemen, bişeyler olmasın dedi.
Güldüm içimden, tutturdular sağlık ocağına gidelim bayram sonu diye.
Neyse annemlerin oturduğu ilçeye geldik, doktora gittik.
Karından ultrasonla baktı, bişey göremedim ama bi test yap dedi, bir de dedi ki; hamile değilsen de kalman çok kolay olur, yumurtalıkların çok iyi, istemiyorsan çok iyi korun dedi
Tabi 20 yaşına yeni girmişim, o zaman iyi çalışmayacak da şimdi mi çalışacak
Demek ki en fazla 4, 5 haftalık falandı, evde idrar testinde hemen çıktı iki çizgi.
Adetim gecikmiş miydi hiç bilmiyorum, o kadar heyecansızmışım
olursa ben de Kemal istiyorum.. Babası da Mustafa ohh miss:)Vallaha ben Turkce isim olarak Kemal'i dusunuyorum. Mustafalar'a Kemaller'e cok ihtiyacimiz oldugu bir donemdeyiz.
niye saklıyorsun ki ben attım gitti hepsini..İşte o yüzden istemiyorum kan testi
Ya ben sadece şüphelenince böyle oluyorum, normalde aylarca aklıma gelmiyor ama bi ümit bile canlandırmaya yetiyor heralde
olursa ben de Kemal istiyorum.. Babası da Mustafa ohh miss:)
Benim ovulasyon sonrası birkaç gün sonra arka arkaya çıktı, hiç karşılaştığım birşey değildi.Benim şu ana kadar farklı olan tek şey adetten 1 hafta öncesinde çenemde çıkmaya başlayan dev sivilcelerin hala ortada olmaması. Ne güzelmiş yav sivilcesiz yüz :))
Benim şu ana kadar farklı olan tek şey adetten 1 hafta öncesinde çenemde çıkmaya başlayan dev sivilcelerin hala ortada olmaması. Ne güzelmiş yav sivilcesiz yüz :))
panic_attack
Ikiz olursa Kenan- Beren, Doga-Kemal ya da Kivanc-Basak uclusunden biri olabilir.
Yok ya vazgectim Kenan koyma, baska birsey koy.