- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
hahahaha hayır teste ne kadar verdin? hav maç yani gızzzNe verdim mi gız? Kan mı? Yarım tüp :)
Aydın'dayım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha hayır teste ne kadar verdin? hav maç yani gızzzNe verdim mi gız? Kan mı? Yarım tüp :)
Aydın'dayım ben.
hahahaha hayır teste ne kadar verdin? hav maç yani gızzz
Parası verilmeyecek bişey değil de ben o negatif sonucu görmek istemiyorum, kesin hamile olduğumu bilsem belki ama onu da 5. Haftada genel testlerle yaptırırım.Ha öyle de hav maç de bana 20 lira verdim özel hastanede.
Parası verilmeyecek bişey değil de ben o negatif sonucu görmek istemiyorum, kesin hamile olduğumu bilsem belki ama onu da 5. Haftada genel testlerle yaptırırım.
Negatif sonucu sadece kendim görmek istiyorum.
Çok düşük yaşayan veya uzun süre her ay hamile olduğunu sanıp üst üste test yaptıranlar anlar beni diye düşünüyorum.
Bir defasında düşükte hcg düşüşünü izlemek için birkaç defa kan yaptırdım.
Hemşire tabi bilmiyor düşük izlediğimi, yüksek bir değerdi, gözünüz aydın hamilesiniz dedi, öyle bir bakmışım ki, kız yavaşça 'tabi istiyorsanız' diye ekledi.
Sonucu alıp çıkmıştım hemen.
Başka bir defada yine 7000'lerde bir değer çıktı, kanamam çoktu, durmaz bu bebek demişti doktor.
Yine sonucu verirken doktorun sekreteri, hamilesiniz değeriniz pozitif dedi.
Düşük yapıyorum dedim
Kimyasalda olsa en azından hamilelik gerçekleşiyor demektir canım öyle düşünelim, doktor çok haklı. Sağlıksızsa zaten kimyasal oluyor, normal döngüsü bu canım.Az önce görüştüm doktorla kızlar. Bu değer iğne etkisi değil hamilesin ama değer çok düşük dedi. Cumartesi tekrar tahlil yaptır dedi. Yükselme yolundaysa geç döllenme olabilir, düştüyse kimyasal gebeliktir dedi. Kimyasal gebelik de bizim için iyi bi gelişme sevinmelisin demek ki tüpler açık, döllenme gerçekleşiyor ama sağlıksız olan elenmiş diye düşüneceğiz diyor. Kimyasaldan sonra yine kimyasal da olabilir sağlıklı bi gebelik de olabilir dedi. Ay kimyasal anayım şu an en kötü kızlar :)))
İyi düşünelim iyi olsun, bi hamile kalsam, çocuk doğmuş gibi kesin bakıcam artıkOff haklısın. Düşününce daha yolun çok başında hissettim kendimi. Değer yüksek olsa düşmesin diye endişe, düşmese 3 ayı atlatcam mı stresi, sonra 6 ay daha yolunda gitsin endişesi ve beni en çok korkutan doğumda aksilik olursa hastaneyi bombalasam mı yaksam mı kararsızlığı.
2 günde bir kan testi yapıp yükselişi görüp sonra düşük yapmak beni çok etkilemişti
Resmen totem gibi oldu sanki
Kan testi yaparsam düşük olacak gibi birşey takıldı kafama
Az önce görüştüm doktorla kızlar. Bu değer iğne etkisi değil hamilesin ama değer çok düşük dedi. Cumartesi tekrar tahlil yaptır dedi. Yükselme yolundaysa geç döllenme olabilir, düştüyse kimyasal gebeliktir dedi. Kimyasal gebelik de bizim için iyi bi gelişme sevinmelisin demek ki tüpler açık, döllenme gerçekleşiyor ama sağlıksız olan elenmiş diye düşüneceğiz diyor. Kimyasaldan sonra yine kimyasal da olabilir sağlıklı bi gebelik de olabilir dedi. Ay kimyasal anayım şu an en kötü kızlar :)))
Kimyasalda olsa en azından hamilelik gerçekleşiyor demektir canım öyle düşünelim, doktor çok haklı. Sağlıksızsa zaten kimyasal oluyor, normal döngüsü bu canım.
kuzum ne yazdın da sildin? bildirimi gelmiş bi baktım .
Alıntı yaparken sorun oldu, mesajı tamamen silemedim, öyle kaldı:)kuzum ne yazdın da sildin? bildirimi gelmiş bi baktım .
En son 27000 görmüştüm hcg'yiAynisi ve aynisi bana oldu. Yukseldi yukseldi ve dustu.
Kan testine yanaşmıyorum da idrar yapsam diyorum onu da ancak yarın sabah yapabilirim, sürekli çay, su içiyorum
En son çarşamba sabah yapmıştım ama 2 hafta geçmiş oluyor,hamile olsam nasıl negatif çıkar
Diğer taraftan yine birkaç gündür artan belirtiler var, geçen hafta azalmıştı, ovulasyon sonrası 10 gün baya çoktu.
Sivilceler, mide hassasiyeti, iştahsızlık, gözler, rüyalar
Sonra azaldı, şimdi yine arttı, özellikle regl beklediğim çarşamba gününden bir önceki gece, aşırı bir kasık ve karın ağrısı, sancı, kramp, hassasiyet yaşadım.
Özellikle gece uyuyana kadar, geldi gelecek gibiydi
İstemez miyimYa birsey soracagim. Internetten once bizler ne yapiyorduk gibi bir soru olacak ama hamilelik beklemede once biz neler yapiyorduk? Vallaha, benim dongulerim gayet stressiz geciyordu. Biraz karin agrisi, biraz lekelenme oluyordu, adete dogru, belki hafif sivilcelenme. Ne guzel stres de yoktu. Simdi boyle her belirtiyi kafaya taka taka stresten hamile kalamayacagiz.
Canim L lyly bence sen hamile kalmayi cok ama cok istiyorsun. Yani gercekten de cok istiyorsun. Esinle otur konus. BAk yarin yine negatif cikarsa uzuleceksin. Once esini ikna et. Bir yolunu bul.
En son 27000 görmüştüm hcg'yi
Düşecek oldu mu ordan da düşüyor