- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
Maşaallah çok çok sevindimAz önce görüştüm doktorla kızlar. Bu değer iğne etkisi değil hamilesin ama değer çok düşük dedi. Cumartesi tekrar tahlil yaptır dedi. Yükselme yolundaysa geç döllenme olabilir, düştüyse kimyasal gebeliktir dedi. Kimyasal gebelik de bizim için iyi bi gelişme sevinmelisin demek ki tüpler açık, döllenme gerçekleşiyor ama sağlıksız olan elenmiş diye düşüneceğiz diyor. Kimyasaldan sonra yine kimyasal da olabilir sağlıklı bi gebelik de olabilir dedi. Ay kimyasal anayım şu an en kötü kızlar :)))
geçen ay normal oldu demi reglin?Bi benimki belirsiz kaldı
Evet normaldi, 15 Kasım'da olmuştum.geçen ay normal oldu demi reglin?
bi de kendini bıraktır inşallah :)
Valla canım hcg iğnesinin kalıntısı olma ihtimali bile kimyasal olmasından daha yüksek ama doktor o da olmaz demiş, o zaman doktora güvenerek yeni gebelik diyoruzniye kimyasal diyoruz yine. yarın belli olacak neden iyi düşünmüyoruz acabaaa
Maşaallah çok çok sevindim
Ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum.
Neden dersen, kimyasal bile olsa regl gününe kadar bu değere düşmesi çok zor.
Hcg çıkmaya başladığında ilk günler çok hızlı yükselir ve mutlaka adet gecikmesi yaşanır ve kesin olmamakla beraber bir haftalık adet gecikmesinde bile en az 30'lara ancak düşer.
Yani senin regl günün yeni geldi, ne zaman hcg yüksrldi, ne zaman bu kadar düştü.
O yüzden yeni bir gebelik olma ihtimali çok yüksek
Nasıl ilerleyeceği hakkında birşey söylemek mümkün değil tabi ki ama regl gününe kadar yükselip de bu kadar düşebilen kimyasal daha imkansız gibi geliyor bana
Benim de adetimi 15 gün geçtiğinde başlayan kanama ile kimyasalı anlamıştım,değer 37 gibi birşeydiDoğru söylüyosun. Kimyasal gebelik yaşayanların değerlerini okudum hep iki haneli sayılar. O yüzden iğnenin etkisi diye düşündüm ama doktor değil diyo. Bi de hala regl olmayınca acaba diyorum deli dumrul bi yumurta olaya el mi koydu, darbe mi yaptı, başlarım senin yapacağın işe deyip başyumurtayı koltuğundan mı indirdi.
Sen de bi kan testi yaptırsana artık yav.
Valla canım hcg iğnesinin kalıntısı olma ihtimali bile kimyasal olmasından daha yüksek ama doktor o da olmaz demiş, o zaman doktora güvenerek yeni gebelik diyoruz
İnşaallah hızlı hızlı çıksın hcg , koyu çizgili iki üç tane test resmi mutlaka istiyoruzpanic_attack
Evet , 5. Haftada alt sınırı 5 olan normal seyirli gebelikler varİğneden sonraki maksimum 10. Güne kadar bu değeri görebilirsin.11-12.de 5in altına düşer dedi. Senin 15. Gününde 7yi geçmez dedi. Hep düzenli regl olurken iğneye rağmen gecikmesi de tesadüf değil bir şeylerin mücadelesi olmuş ya da oluyor dedi. Adet tarihinde değeri 5in altında olan sağlıklı gebeler var dedi. Adet ağrılarım azaldı bu arada. Gıdık gıdık bi ağrı var. Gıdık gıdık :))
2 günde bir kan testi yapıp yükselişi görüp sonra düşük yapmak beni çok etkilemişti
Resmen totem gibi oldu sanki
Kan testi yaparsam düşük olacak gibi birşey takıldı kafama
Korkuyorum, varsa düşecek gibi geliyor yoksa da gerek yok zaten diyorum, o negatifi görmek de çok gıcıkAnam totemini yerim senin. Totem bile yapıyo hatun. Ben bitsin bu eziyet diyip şimdiye çoktan kan verdiydim valla.
gerçekten bi kan ver yaa.. artıkk hadii..Korkuyorum, varsa düşecek gibi geliyor yoksa da gerek yok zaten diyorum, o negatifi görmek de çok gıcık
gerçekten bi kan ver yaa.. artıkk hadii..
panic_attack sen ne kadar verdin bu arada? sen de yurtdışında mıydın?