İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bunlar hep tup bebek mi ya? Beren Saat kac yasindaki? Baktim simdi 34 yasindaymis, yasi daha cok genc. Kenan Dogulu kendine vucudunda mi uygulatiyor tup bebegi nedir, anlamadim.

Benim hamileliklerimin hicbirinde ne mide bulantisi ne kusma oldu. Kokuya karsi hassastim sadece o kadar. Bir daha hamile kalirsam da olmasin yine zaten bulanti, cok guzel birsey boyle bulantisiz hamile olmak :)
Belli olmuyor cidden canım ama tıbben sebebi bilinmese de kız bebekte çok daha fazla bulantı olduğunu doktorlar da kabul ediyor.
Ama buna uymayan da var tabi
İlk oğlumda aynı senin gibi hassaslık dışında önemli bir bulantı kusma olmamıştı.
İkinci de erkek olmasına rağmen aşırı bulantı kusma olmuştu, 6. Haftada başlamıştı.
Kraker falan bana mısın demedi hiç
Herkes bu kız olacak dedi ama erkek oldu

Kizimda da oyle kusmalarim olmadi benim. koku hassasiyetim had safhadaydi..

Şimdi sol tarafta sancı mı seğirme mi anlayamadım oldu:)
Adet belirtisi mi bu
Bir de çok fazla, olacak gibi de değil olmuşum gibi hissediyorum.
Sen ne sorsan tam o anda düşünüyor oluyorum:)
Ayy tesaduf mu desekk ikimizde yere mi cakilcaz desek ne desem bilemediim
Segirme bilmiyorum ikisi de olabilir iste:))

Bunlar hep tup bebek mi ya? Beren Saat kac yasindaki? Baktim simdi 34 yasindaymis, yasi daha cok genc. Kenan Dogulu kendine vucudunda mi uygulatiyor tup bebegi nedir, anlamadim.

Hepsi tüp bebek ve daha çok var.
İş arkadaşım 30 yaşında tüp bebekle ikiz doğurdu. Başka bi iş arkadaşım da şu an 33 yaşında, 3 yıldır hamile kalamıyo tüp bebeğe başvurdu. Komşum da 35 yaşında 4 yıldır olmuyo, o da tüp bebek randevusu aldı geçen ay. Evrak topluyo, testler yapılıyo. Tüp bebek asıl 40lı yaşlara lazım denirdi ama artık 40 üstü almak istemiyolar başarı oranını düşürüyolar hastanenin diye. Hastaların çoğu 20li 30lu yaşlarda artık. Doğurganlık yaşı düştü ne yazık ki.

Ya ne kadar uzucu. Yedigimiz ictigimiz hormonlu gidalar, kimyasallar vs gercekten de dogal yolla hamileligi zorlastiriyor.

Maslesef norml yolla gebelik azaldı artık.
Görümcemin kızı 19 yaşında evlendi.
4 yıldır çocuğu olmuyor
Diğer kızı da 3. Yıl olmuştu, tüp bebeğe gerek kalmamıştı ama ilaç kullandı biraz, O da yirmi yaşında evlenmişti.
Şimdi kızı 6 yaşında ve bir yılı geçti 2. İçin korunmuyorlarmış ama olmadı daha, eşi de çok genç kendisi de

Bi bakıyorum birkaç yıl içinde eşim o kadar çocuk istiyor ki tüp bebek bile yaptırıyoruz, olur mu olur
Bu yaşta ne kadar süre hamile kalınmazsa tüp öneriyorlar biliyor musunuz?
Ben geçen ay 39'u doldurdum, eşim benden 4,5 yaş büyük

Olacak birşeyler ama dur bakalım
Dünden beri de çok ıslaklık mı desem, açıklık mı, yumuşaklık mı öyle birşey hissediyorum ve regl halindeymişim gibi geliyor
Hayirlisi cnm ya
Bir de bir gazim var sorma segirmeler gazdan heralde
Bizimki de tehlike gecti ya hadi diyor
Kas gozle
Tovbe eest..

Tup bebekle tedavi yonteminde kisirlik babadan ogula geciyor... az once burda kk'de boyle bir sey okudum.. yani o da tup bebekle yapcak boyle boyle bitecek normal yolla gebe kalma galiba

Bende de gaz mı var, yoksa kilo mu aldım üç beş günde bilmiyorum da evde giydiğim altlık eşofman dar gelmeye başladı, belimi sıkıyor

35 yaşından sonra 6 ay boyunca olmazsa hemen doktora başvurun diyolar. 39 yaş için 2-3 ay iğneyle yumurta takibi deneyip bi de aşılama yapılır, olmazsa hemen tüp bebeğe yönlerdirirler diye düşünüyorum.

Ben 5. Aydan sonra dedim bi el atın :)
37 yaşında olduğum için tüp bebeği de bekletmeyi düşünmüyorum.
Bu ikinci iğneyle yumurta takipli ayım, 3. Takibi Ocak'ta aşılama ile yaptırıcam. Tutmazsa en fazla bir ay daha yumurta takibi yaptırırım. O da olmazsa Nisan'da tüp bebek için başvururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…