Evet Beren Saatçiğim de tüp bebekle uğraşıyomuş. Demet Akalın tutmayan tüp bebek denemelerinden sonra tatile çıkmış moral bozukluğundan, hergün rakı balık yaparken hamile olduğunu öğrenmiş. Doğa Rutkay'ın tüp bebişleri çok tatlı ama. Bir erkek bir kız. :) Günlük magazin dedikodumuzu da yaptık hamdolsun. :))
Evet stresten de gelememis olabilirrBelki bu kadar stres yapmasaydım bugün regl olurdum, 28 günü pek geçirmez çünkü
Belli olmuyor cidden canım ama tıbben sebebi bilinmese de kız bebekte çok daha fazla bulantı olduğunu doktorlar da kabul ediyor.Benim hamileliklerimin hicbirinde ne mide bulantisi ne kusma oldu. Kokuya karsi hassastim sadece o kadar. Bir daha hamile kalirsam da olmasin yine zaten bulanti, cok guzel birsey boyle bulantisiz hamile olmak :)
Şimdi sol tarafta sancı mı seğirme mi anlayamadım oldu:)Evet stresten de gelememis olabilirr
Kasikta segirmelerin var mi..?
Kizimda da oyle kusmalarim olmadi benim. koku hassasiyetim had safhadaydi..Belli olmuyor cidden canım ama tıbben sebebi bilinmese de kız bebekte çok daha fazla bulantı olduğunu doktorlar da kabul ediyor.
Ama buna uymayan da var tabi
İlk oğlumda aynı senin gibi hassaslık dışında önemli bir bulantı kusma olmamıştı.
İkinci de erkek olmasına rağmen aşırı bulantı kusma olmuştu, 6. Haftada başlamıştı.
Kraker falan bana mısın demedi hiç
Herkes bu kız olacak dedi ama erkek oldu
Ayy tesaduf mu desekk ikimizde yere mi cakilcaz desek ne desem bilemediimŞimdi sol tarafta sancı mı seğirme mi anlayamadım oldu:)
Adet belirtisi mi bu
Bir de çok fazla, olacak gibi de değil olmuşum gibi hissediyorum.
Sen ne sorsan tam o anda düşünüyor oluyorum:)
Bunlar hep tup bebek mi ya? Beren Saat kac yasindaki? Baktim simdi 34 yasindaymis, yasi daha cok genc. Kenan Dogulu kendine vucudunda mi uygulatiyor tup bebegi nedir, anlamadim.
Ya ne kadar uzucu. Yedigimiz ictigimiz hormonlu gidalar, kimyasallar vs gercekten de dogal yolla hamileligi zorlastiriyor.Hepsi tüp bebek ve daha çok var.
İş arkadaşım 30 yaşında tüp bebekle ikiz doğurdu. Başka bi iş arkadaşım da şu an 33 yaşında, 3 yıldır hamile kalamıyo tüp bebeğe başvurdu. Komşum da 35 yaşında 4 yıldır olmuyo, o da tüp bebek randevusu aldı geçen ay. Evrak topluyo, testler yapılıyo. Tüp bebek asıl 40lı yaşlara lazım denirdi ama artık 40 üstü almak istemiyolar başarı oranını düşürüyolar hastanenin diye. Hastaların çoğu 20li 30lu yaşlarda artık. Doğurganlık yaşı düştü ne yazık ki.
Maslesef norml yolla gebelik azaldı artık.Bunlar hep tup bebek mi ya? Beren Saat kac yasindaki? Baktim simdi 34 yasindaymis, yasi daha cok genc. Kenan Dogulu kendine vucudunda mi uygulatiyor tup bebegi nedir, anlamadim.
Ayy tesaduf mu desekk ikimizde yere mi cakilcaz desek ne desem bilemediim
Segirme bilmiyorum ikisi de olabilir iste:))
Hayirlisi cnm yaOlacak birşeyler ama dur bakalım
Dünden beri de çok ıslaklık mı desem, açıklık mı, yumuşaklık mı öyle birşey hissediyorum ve regl halindeymişim gibi geliyor
Seninki de mi istemiyorHayirlisi cnm ya
Bir de bir gazim var sorma segirmeler gazdan heralde
Bizimki de tehlike gecti ya hadi diyor
Kas gozle
Tovbe eest..
Bu kadar belirti oldu gebelik çıkmadı, şimdi de adet belirtilerine rağmen adet de yokHayirlisi cnm ya
Bir de bir gazim var sorma segirmeler gazdan heralde
Bizimki de tehlike gecti ya hadi diyor
Kas gozle
Tovbe eest..
Yanii gerek yok bi tane yeter bilmem ne ama korunmuyor da korun o zmn diyorum sen istiyorsun diyor iste...Seninki de mi istemiyor
Gecti gecti az kaldi ogrencez yakinda insallah :))Bu kadar belirti oldu gebelik çıkmadı, şimdi de adet belirtilerine rağmen adet de yok
Bi bakıyorum birkaç yıl içinde eşim o kadar çocuk istiyor ki tüp bebek bile yaptırıyoruz, olur mu olur
Bu yaşta ne kadar süre hamile kalınmazsa tüp öneriyorlar biliyor musunuz?
Ben geçen ay 39'u doldurdum, eşim benden 4,5 yaş büyük
Bende de gaz mı var, yoksa kilo mu aldım üç beş günde bilmiyorum da evde giydiğim altlık eşofman dar gelmeye başladı, belimi sıkıyor