- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
Sen yoksa bile oldurucan bence. İkinci İsa doğacak! :)) Eşofmandan bile şüphelendi hatun yav! Hadi inşallah gol olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yoksa bile oldurucan bence. İkinci İsa doğacak! :)) Eşofmandan bile şüphelendi hatun yav! Hadi inşallah gol olur.
Hatırladım evet anlatmıştın, risk yokken daha bi konsantYanii gerek yok bi tane yeter bilmem ne ama korunmuyor da korun o zmn diyorum sen istiyorsun diyor iste...
Belki korunmasak da olmayacak ama hiç korunmasız denemedik diye şimdi bişey diyemiyorum.35 yaşından sonra 6 ay boyunca olmazsa hemen doktora başvurun diyolar. 39 yaş için 2-3 ay iğneyle yumurta takibi deneyip bi de aşılama yapılır, olmazsa hemen tüp bebeğe yönlerdirirler diye düşünüyorum.
Ben 5. Aydan sonra dedim bi el atın :)
37 yaşında olduğum için tüp bebeği de bekletmeyi düşünmüyorum.
Bu ikinci iğneyle yumurta takipli ayım, 3. Takibi Ocak'ta aşılama ile yaptırıcam. Tutmazsa en fazla bir ay daha yumurta takibi yaptırırım. O da olmazsa Nisan'da tüp bebek için başvururum.
Benimki yarim kalmisssHatırladım evet anlatmıştın, risk yokken daha bi konsant
Yok canım Hz.Meryem kadar el değmemiş de değilim yaniSen yoksa bile oldurucan bence. İkinci İsa doğacak! :)) Eşofmandan bile şüphelendi hatun yav! Hadi inşallah gol olur.
Ben de olmuyor diye hissettirebilsem keşkeBenimki yarim kalmisss
Nasilsa olmuyor diye korunmuyor sanirim.
Dün mü ne tv'de gördüm. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi tüp bebekten sonuç alamamışlar. Amerika'da bi merkez varmış başarılı bi merkezmiş, oraya gideceklermiş tedavi için. Adam daha 35 yaşında yeminle üzüldüm o güzelim genlerini geleceğe aktaramayacak diye yaa, ben dertlendim burda. İnşallah üçüzleri olur :))
Evet Beren Saatçiğim de tüp bebekle uğraşıyomuş. Demet Akalın tutmayan tüp bebek denemelerinden sonra tatile çıkmış moral bozukluğundan, hergün rakı balık yaparken hamile olduğunu öğrenmiş. Doğa Rutkay'ın tüp bebişleri çok tatlı ama. Bir erkek bir kız. :) Günlük magazin dedikodumuzu da yaptık hamdolsun. :))
Hepsi tüp bebek ve daha çok var.
İş arkadaşım 30 yaşında tüp bebekle ikiz doğurdu. Başka bi iş arkadaşım da şu an 33 yaşında, 3 yıldır hamile kalamıyo tüp bebeğe başvurdu. Komşum da 35 yaşında 4 yıldır olmuyo, o da tüp bebek randevusu aldı geçen ay. Evrak topluyo, testler yapılıyo. Tüp bebek asıl 40lı yaşlara lazım denirdi ama artık 40 üstü almak istemiyolar başarı oranını düşürüyolar hastanenin diye. Hastaların çoğu 20li 30lu yaşlarda artık. Doğurganlık yaşı düştü ne yazık ki.
Tup bebekle tedavi yonteminde kisirlik babadan ogula geciyor... az once burda kk'de boyle bir sey okudum.. yani o da tup bebekle yapcak boyle boyle bitecek normal yolla gebe kalma galiba
Bilmiyorum canim.o kadar arastirmadim ama.bunu bulent tiras hoca yazmis tup bebek bolumunde.Allah allah bu çok ilginç. Boyle boyle insanligin sonu gelecek mi dersiniz. Afrika da kısırlık vakalari var mi acaba. En ucra yerlerde.
Hatırladım evet anlatmıştın, risk yokken daha bi konsant
Belki korunmasak da olmayacak ama hiç korunmasız denemedik diye şimdi bişey diyemiyorum.
Eşim çok sigara içiyor mesela belki o bile etkileyebilir.
Keşke korunmasa da gerçeği öğrenebilsek, belki de korunuyor sanıyor sadece
Belki de canım, ovulasyon sonrası 10 gün çok ciddi değişiklikler vardı, ovulasyondan 3, 4 gün sonra majezik içtim, o da etkili oldu belkiArkadaş bana kalırsa sen kimyasal gebelik yaşıyorsun. Testtin pozitifti sonra negatif oldu. Değerin düştü. Gününden 2-3 gün sonra adetin gelir.
Yok canım Hz.Meryem kadar el değmemiş de değilim yani
Ya eşofmanı hamilelik için demedim, olsa da ilk günler karnım büyüyecek hali yok da gaz mı stresten mi şiştim anlamadım, çok rahat bir kıyafetim vardı, giyemedim resmen belimi sıktığı için
Bii öfffluyorum sorma nen var diyorr sence diyorumm halaa neee diyor...:)Deli yaaa :))
Ödemdir o ödem. Regl öncesi şişmiyon mu sen? "Öff zaten canım burnumda heryerim şiş şiş!" diye terör estirmiyo musun? Kadın olmak bunu gerektirir :))
Bu kadar belirti oldu gebelik çıkmadı, şimdi de adet belirtilerine rağmen adet de yok
Çok belirgin olmuyordu demek, sadece reglin ilk günlerinde gazımın çok olduğunu hissederim.Deli yaaa :))
Ödemdir o ödem. Regl öncesi şişmiyon mu sen? "Öff zaten canım burnumda heryerim şiş şiş!" diye terör estirmiyo musun? Kadın olmak bunu gerektirir :))
Senella
Evet kuzum Gonal F 450 kullanıyorum. Ayda 1 kutu yetiyor bana hatta iki doz artıyor. 6 gün en düşük doz 75 iu yapıyorum. Yedinci gün çatlatılacak kadar büyümüş oluyo, çatlatma iğnesi yapıyorum. Gonal F'in kutusu 400 lira. Çatlatma iğnesi Ovitrelle 100 lira.
Doğa'nın doktoru kim? Bi ara programına konuk olan bi hekim vardı. Bülent Tıraş olabilir. Benim doktorum değil demişti.
Senella
Evet kuzum Gonal F 450 kullanıyorum. Ayda 1 kutu yetiyor bana hatta iki doz artıyor. 6 gün en düşük doz 75 iu yapıyorum. Yedinci gün çatlatılacak kadar büyümüş oluyo, çatlatma iğnesi yapıyorum. Gonal F'in kutusu 400 lira. Çatlatma iğnesi Ovitrelle 100 lira.
Doğa'nın doktoru kim? Bi ara programına konuk olan bi hekim vardı. Bülent Tıraş olabilir. Benim doktorum değil demişti.
Engin Oral adı doktorunun.
6 günde çok hızlı büyümüyor mu. 3.gün başlıyorsun haliyle 9.gün çatlama mi oluyorsun.
Tüp bebekte 225 kullandım. 10 gün boyunca. Anca büyüttük. Şimdi 10.gün 16 mm 'di. 12.gün 18 olmuştur heralde. Belki de ilaç bana fayda etmedi normal büyümeydi o.
Ya sen 37 yasinda niye catlatma ignesi falan oluyorsun ki? Siz ne kadar suredir deniyorsunuz da olmuyor diye dusundun?