İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Beren de mi tupe ugrasiyormus kiyamam.. Rabbim bi yerden vuruyor iste.. olsun insallah onlarin bebesi de pek guzel.olur yahu.
Doga kac yasindaymis ki iyi oldu bebisi ne guzel bir kiz bir erkek hemi. Gece magaziniii:)

Doğa 78li. Beren 84lü. Ben 81liyim. Kendimi de araya sıkıştırayım dedim

Evet boyle dusununce cok haklisin. Hemen hemen ayni yastayiz, ben senden 5-6 ay buyugum. Ben kendimle karsilastirdim ama hata etttim. Ilk cocuk olunca insan acele eder elbette. Ancak sunu soyleyeyim; birincisi olsun ikincisi icin de hic bekleme. Bebek 8 aylikken denemeye baslarsiniz. Yas araliklari ne kadar yakin olursa o kadar iyi oluyor cocuklarin.

Ben de rezervlerime baktirmak istemistim ama burda oyle istemekle yapmiyorlar. Ne gerek var dedi doktor, kapadi konuyu. Belki de iyi yapti, dusuk ciksa kafaya takar gunlerce uyumazdim.

Tup bebek tedavisine Kenan kendisi gitsin bence. O adama da oldum olasi bir gicigim vardir, isminden midir nedir...

Off resmini actim baktim simdi, yine gicik oldum. Bir ölcek problemi var o adamda, kafasi vucuduna gore buyuk mu kaliyor ne? Boyle cocuk mu adam mi belli degil hissi veriyor. Ruhu guzel herhalde Beren Saat begendigine gore.

Off resmini actim baktim simdi, yine gicik oldum. Bir ölcek problemi var o adamda, kafasi vucuduna gore buyuk mu kaliyor ne? Boyle cocuk mu adam mi belli degil hissi veriyor. Ruhu guzel herhalde Beren Saat begendigine gore.

Ahaha tespite gel evet orantısız. Bi de böyle büyümüş de küçülmüş gibi bi tipi var afacan gıcık çocuklar gibi ondan olabilir.

Ay maşallah ne güzel bende 1975 liyim 11 haftalık kaybım var tekrar olurmu çok istiyorum bakalım hayırlısı normalmi tüpbebekmi

Tüp bebek düşüğü sonrası doğal yoldan gebe kaldım darısı hayırlısı ile sizlere olsun

Sosyal medyada hesapları olan bayan bir jinekolog var, Banu Çiftçi'ydi galiba ismi
O demişti ki; 41 yaşından itibaren kadınlarda doğal yolla hamile kalmak nerdeyse imkansız

Sosyal medyada hesapları olan bayan bir jinekolog var, Banu Çiftçi'ydi galiba ismi
O demişti ki; 41 yaşından itibaren kadınlarda doğal yolla hamile kalmak nerdeyse imkansız

Evet doktorlar bu konuda hemfikir. 40 yaşından sonra genetik olarak sağlam bir doğurganlığınız yoksa, rezerv yani menopoz yaşı açısından, şans çok çok düşük. Kiminde de yaştan dolayı aylarca sağlıklı yumurta olmaz, ya da hiç olmaz, bir ay bi tane sağlıklı yumurta gelişir onunda dölleneceği tutar, bi bakmışsın 45 yaşında hamile. :)

Arkadaş bana kalırsa sen kimyasal gebelik yaşıyorsun. Testtin pozitifti sonra negatif oldu. Değerin düştü. Gününden 2-3 gün sonra adetin gelir.
Bu akşam özellikle ateşim arttı,adet öncesi ciddi bir düşüş olur, iyi biliyorum bu durumu, 36'nın altına iner ateşim, şu an 36.7 , 36.8 , 36.9 bazen de 37.1 çıkıyor göğüslerimin şişliği azalmış gibiydi, arttı, uçlarının rwngi koyulaştı.
Adet belirtileri yeni başlıyor da birkaç gün sonra mı olucam acaba, bugün 28. Gündü ve genelde tam 28. Gün olurum

Yani imkansız da değil demek

Benim 11. gün klomenle 20 mm di 2 yumurta. 12. gün iğne yapıldı ama gebelik gerçekleşmedi. Klomensiz ilaçsız 14. gün 26 mm di, çatlamamıştı o ay. Aşılama yapacağı zaman da klomen kullanır sanırım. Ocak veya Şubat ayında aşılama yaptıracağız. 35 yaşından önce bence 2 sene doğal yolla denenmeli, olmazsa sırayla ilaçlı-iğneli yumurta takibi, aşılama, tüp bebek olmalı. Ben 41 yaşındayım. Aralıkta 1 yıl oldu deneyeli. Bunun son 2 ayı klomen+iğne oldu. Biraz da yumurta rezervim yüksek (amh 3.9) ona güveniyorum. Annem 44 yaşında doğurdu küçük kardeşimi, genetik sanırım. Doktorum da benim kafamdan, direk tüp bebek demedi, geleneksel yöntemler de denenmeli dedi. Emeke vermek isteyen herkesin güzel haberlerini alırız umarım. 2019 yılı hepimize uğurlu gelsin.

Gunaydinlarr
Iyi bir gun olsun yine de..
Kaldi 1
Ankara kotu az bi kar yagdi gece dona cekmis
Kaza haberleri geliyor,
Ben arabayla cikmadim.. buza lastik de fark ettirmiyor.
Ona dogru da cozulur de olan oldu artik:/

Gunaydinlarr
Iyi bir gun olsun yine de..
Kaldi 1
Ankara kotu az bi kar yagdi gece dona cekmis
Kaza haberleri geliyor,
Ben arabayla cikmadim.. buza lastik de fark ettirmiyor.
Ona dogru da cozulur de olan oldu artik:/
Günaydınn,
Ewet ya eşimin ailesi orda oturuyor. Kar fotoğrafı atmışlardı. Kaza haberini sabah okudum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…