Yine de çoğu Avrupalı erkeğin Türk erkeğine göre daha üstün yönleri var bence. Eşitlik anlayışından geliyo onların bu tavrı. Kadını aciz görmedikleri için üzerlerine titreme ihtiyacı akıllarına gelmiyo çünkü anneden itibaren öyle görmemişler. Ben Türk erkeklerinden ötürü evliliği hiç düşünmüyodum yok isteme, nişan, düğün, kayınvalide, kayınpeder, elti, görümce ırt zırt işleri bana eziyet çünkü. Evlendikten sonra yemek, ev işi rutinleri falan. Neyse ki benim kafadan bi Türk erkeği bulunca ikna oldum. Temizlik yapmamı istemez, zaman kaybı olarak görür. Kadın gelmeden önce evi topluyorum onda bile laf ediyo. Yemekleri o yapar, bayılır yemek yapmaya. Kahvaltı ve çamaşır, bulaşık, kedilerimizin bakımı, düzen işleri bende. Gelenek görenek işlerini o da sevmez. 6 ayda bir eşimin ailesini ziyaret ederiz, onlar gelmez uzak olduğumuz için. Anlayışlı insanlardır bi de hizmet, ideal gelinlik falan beklemezler. Herneyse, eski sevgilim ingilizdi. Tam kafamdaki ilişkiyi yaşıyorduk, germiyodu, saçma kıskançlıkları yoktu, beklentisi yoktu yani. Evlenelim ingilterede yaşayalım dedi. Kabul etmedim orda yaşamayı, sonra da ayrıldık. Tek çocuğum Ege dışına çıkamam huzursuz olurum diye bitti mevzu. Yıllar sonra da eşimle tanıştık işte. İlişkimizin 3. Yılı ama hala üzmez beni. Saçma sapan kadınlık beklentileri olmaz. Değişirse bırakıp gideceğimi bilir. Çocuk mocuk umursamam yani ben öyle pis bi huyum var. Çocuk için mutsuz kalamam valla. Alırım çocuğumu çıkar giderim. On kere mi doğacaz. :)) Anam mevzu nereye geldi yaa..
Adetlerim hep düzenlidir kuzum. Geçen ayki ilk iğneli takipte de çatlamadan 14 gün sonra adet oldum. Bugün 14. Gün ama hadi gonal f iğneler ve progestan bu ay etkiledi desek iki üç gün gecikir belki ne biliim. Ben hamile olduğumu sanmıyorum yaa. Mayıs'ta tüp bebeğe kitlendim galiba ben :)) O tutmazsa çok üzülürüm işte.