Maşaallah çok sevindim, hiper miydi?Aynı rahatsızlığı bende atlattım 2yıl ilaç kullandım kontrol kontrol geçti gitti çok şükür Rabbim şifa versin
Eşim normal zamanda da bana taşıtmaz yaaa, kavga ediyoruz, ben ona kıyamıyorum, o bana. Hamileyken hiç düşünemiyorum:)Agriya takilma, adet agrisi ile gebelik agrisi tamamen ayni. Normalde duzenli midir adetin? Tam zamaninda gelir mi?
Turk erkeklerinin de bu ozelligi guzel, esleri hamile oldu mu ustlerine titriyorlar. Benim esimin dunyadan haberi yok boyle konularda.
Eşim normal zamanda da bana taşıtmaz yaaa, kavga ediyoruz, ben ona kıyamıyorum, o bana. Hamileyken hiç düşünemiyorum:)
Benim esim de tasir ama Turk erkekleri kadar hassas olmuyorlar bu konularda. Cok gordum burda kizla erkek alisveristen cikiyorlar kiz yuklenmis torbalari gidiyor, oglanin eli bombos. Ya da hamile kadinlar cocuklarini kucaklayip bisiklete oturtuyorlar, yokus yukari bisiklete biniyorlar bir de. Hem hamile hem de cocuk var arkada. Birsey de olmuyor gerci ama ben alisik degilim, biraz esktra ilgi bekliyor insan.
Bu adet cok agir oldu ya dusukten sonra. Esim bana kanamamin en yogun oldugu gunde (ev satin aldik, onun tamiratlarini kendimiz yapiyoruz) eve yardima gelecek misin diye sordu. Bu kanama ile nasil gelebilirim dedim. A unuttum diyor. Iste hic bir sey dort dortluk olmuyor :)
Evet canım hiperdi nodül olmadığı için düzeldiMaşaallah çok sevindim, hiper miydi?
İnşaallah bizimki de geçer
Son aylarda iyidi değerler, bi geçen konttolde hem tsh hem t3 yüksek çıktı ama bir ay sonrası yine normaldi maşaallah
Dün mü ne tv'de gördüm. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi tüp bebekten sonuç alamamışlar. Amerika'da bi merkez varmış başarılı bi merkezmiş, oraya gideceklermiş tedavi için. Adam daha 35 yaşında yeminle üzüldüm o güzelim genlerini geleceğe aktaramayacak diye yaa, ben dertlendim burda. İnşallah üçüzleri olur :))
Yine de çoğu Avrupalı erkeğin Türk erkeğine göre daha üstün yönleri var bence. Eşitlik anlayışından geliyo onların bu tavrı. Kadını aciz görmedikleri için üzerlerine titreme ihtiyacı akıllarına gelmiyo çünkü anneden itibaren öyle görmemişler. Ben Türk erkeklerinden ötürü evliliği hiç düşünmüyodum yok isteme, nişan, düğün, kayınvalide, kayınpeder, elti, görümce ırt zırt işleri bana eziyet çünkü. Evlendikten sonra yemek, ev işi rutinleri falan. Neyse ki benim kafadan bi Türk erkeği bulunca ikna oldum. Temizlik yapmamı istemez, zaman kaybı olarak görür. Kadın gelmeden önce evi topluyorum onda bile laf ediyo. Yemekleri o yapar, bayılır yemek yapmaya. Kahvaltı ve çamaşır, bulaşık, kedilerimizin bakımı, düzen işleri bende. Gelenek görenek işlerini o da sevmez. 6 ayda bir eşimin ailesini ziyaret ederiz, onlar gelmez uzak olduğumuz için. Anlayışlı insanlardır bi de hizmet, ideal gelinlik falan beklemezler. Herneyse, eski sevgilim ingilizdi. Tam kafamdaki ilişkiyi yaşıyorduk, germiyodu, saçma kıskançlıkları yoktu, beklentisi yoktu yani. Evlenelim ingilterede yaşayalım dedi. Kabul etmedim orda yaşamayı, sonra da ayrıldık. Tek çocuğum Ege dışına çıkamam huzursuz olurum diye bitti mevzu. Yıllar sonra da eşimle tanıştık işte. İlişkimizin 3. Yılı ama hala üzmez beni. Saçma sapan kadınlık beklentileri olmaz. Değişirse bırakıp gideceğimi bilir. Çocuk mocuk umursamam yani ben öyle pis bi huyum var. Çocuk için mutsuz kalamam valla. Alırım çocuğumu çıkar giderim. On kere mi doğacaz. :)) Anam mevzu nereye geldi yaa..
Adetlerim hep düzenlidir kuzum. Geçen ayki ilk iğneli takipte de çatlamadan 14 gün sonra adet oldum. Bugün 14. Gün ama hadi gonal f iğneler ve progestan bu ay etkiledi desek iki üç gün gecikir belki ne biliim. Ben hamile olduğumu sanmıyorum yaa. Mayıs'ta tüp bebeğe kitlendim galiba ben :)) O tutmazsa çok üzülürüm işte.
Tarkan, Kenan Doğulu şimdi aklıma gelmiyor daha birçok ünlü de hep çocuk hayaliyle bekledi, tp bebek yaptırdılar.Dün mü ne tv'de gördüm. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi tüp bebekten sonuç alamamışlar. Amerika'da bi merkez varmış başarılı bi merkezmiş, oraya gideceklermiş tedavi için. Adam daha 35 yaşında yeminle üzüldüm o güzelim genlerini geleceğe aktaramayacak diye yaa, ben dertlendim burda. İnşallah üçüzleri olur :))
Ateş düşmedi daha, dün ve bugün yine akıntı arttı hatta regl olduğumu sandım.
Ama olsaydı çıkmaz mıydı kiAteş düşmedi daha, dün ve bugün yine akıntı arttı hatta regl olduğumu sandım.
Ama bir haftadır olmayan sivilce bugün burnumun kenarında çıkmış, ovulasyon sonrası bir hafta çok çıkmıştı ama bugünlerde çıkması regl belirtisi olabilir
Tarkan, Kenan Doğulu şimdi aklıma gelmiyor daha birçok ünlü de hep çocuk hayaliyle bekledi, tp bebek yaptırdılar.
Fayriye Evcen de hamile ama o doğal mı oldu kiEvet Beren Saatçiğim de tüp bebekle uğraşıyomuş. Demet Akalın tutmayan tüp bebek denemelerinden sonra tatile çıkmış moral bozukluğundan, hergün rakı balık yaparken hamile olduğunu öğrenmiş. Doğa Rutkay'ın tüp bebişleri çok tatlı ama. Bir erkek bir kız. :) Günlük magazin dedikodumuzu da yaptık hamdolsun. :))
Aynen bi umut iste bekliyoruz ben de olucam gibi karin agrim var ve bacaklarim agriyor bi alinganlik soz konusu:))Ama olsaydı çıkmaz mıydı ki
Kız bebeklerde hormonlar geç yükseliyormuş ama çok şiddetli olduğu için bulantı çok oluyormuş.
Yani erkek bebekte bulantı erken başlayıp daha az, kızda geç başlayıp daha yoğun oluyormuş.
Bu da umut kapısı işte:)
Acaba henüz idrara mı karışmadı hcg diyorum ama çoğu kişinin çıkıyor.
Çıkmayan da var, çıkmayan neden çıkmıyor o da belirsiz
Mesela 5 haftalık gebelikte hcg 5 çıkabiliyormuş bazen
Ben de olacak gibi hissediyorumAynen bi umut iste bekliyoruz ben de olucam gibi karin agrim var ve bacaklarim agriyor bi alinganlik soz konusu:))
panic_attack aynen olmazsan testini yap bence de insallah iyi haberler alaliiimm
Ama olsaydı çıkmaz mıydı ki
Kız bebeklerde hormonlar geç yükseliyormuş ama çok şiddetli olduğu için bulantı çok oluyormuş.
Yani erkek bebekte bulantı erken başlayıp daha az, kızda geç başlayıp daha yoğun oluyormuş.
Bu da umut kapısı işte:)
Acaba henüz idrara mı karışmadı hcg diyorum ama çoğu kişinin çıkıyor.
Çıkmayan da var, çıkmayan neden çıkmıyor o da belirsiz
Mesela 5 haftalık gebelikte hcg 5 çıkabiliyormuş bazen