İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

geçmiş olsun Rabbim şifasını versin canım..

Sezeryan da zor ama en azından başka çaren yokmuş

Keske benim vucutta 5 kat kalori harcasa. Bende tam tersi.

Bilmiyorum ben biraz sakiniyorum bu kur olaylarinda ama yemeklerimin arasina biraz corek otu serpistiriveriyorum bu aralar. Misal sabah tostun ustune koydum, az once yogurduma ekledim biraz.

Allah razı olsun canım, bütün hastalar şifa bulsun inşaallah
Amin canim insallah
Sezeryan da zor ama en azından başka çaren yokmuş
Zor tabi ki her seyin normali makbul:))
İki haftadır rüyalar da rüyalar, bakalım regl olduktan sonra da devam edecek mi merak ediyorum:)
Ben de sık ruya goruyorum.. hayir olsun insallah.. gecen hamileligimde de bebegimin oldugunu gormustum tabi o zaman bilinc alti diyorsun.
Hamileyken de emzirdigimi gormustum.. maalesef kurtajla sonuclandi..

Keske benim vucutta 5 kat kalori harcasa. Bende tam tersi.
Seninki hipo değil mi?
Onda da tam tersi kalori yakımı az oluyor ama inan hiper çok daha ciddi bir sağlık sorunu
Kalp atımı 150'ydi oğlumun, tansiyonu 14,5 9,5 çıkıyordu.
Bir hafta fakültede yatırdılar, çarpıntı için dideral, tiroid için de thyromazol başlandı.
Tedavi edilmezse birkaç yıl içinde kalp yetmezliği yapardı dediler.
Hem sizin ilacınız ömür boyu kullanılırken, hipertiroid ilacı en fazla 2 yıl kullanılabiliyor.
Çünkü karaciğere tahribat yapıyor.
2 yıl içinde değerler düzelmezse ya atom ya ameliyatla tiroid bezi çıkarılacak.
O zaman da tiroid bezi olmadığı için tiroid yetmezliği yani hipotiroid hastası olacak ve ömür boyu sizin kullandığınız ilacı kullanacak.
Yani hipertiroid hastalarının iyileşmiş hali, hipotiroid hastası olmaları demek oluyor

Vücudumuzun şu an kendini hamile sandığı kesin ama gerçek mi o yakında belli olacak:)

Ayyyy hayrolsun inşallah film gibi mübarek peki ben şunu merak ettim kızmıydı bebek acaba

Aynı rahatsızlığı bende atlattım 2yıl ilaç kullandım kontrol kontrol geçti gitti çok şükür Rabbim şifa versin

seheryeli77 Marjo

Dr bana 13 Aralık bat demişti takvimden sayarak ama yanlış saydı sanırım. 15 gün saymış. İğneden sonraki 14. Gün olmam lazım. Geçen ay da öyle olmuştu zaten. Yani bat bugün. Yarın da olmazsam yeni bi test yaparım. Yapmadım bugün.
Alışverişten geldik az önce. Eşim poşet taşıtmıyo ölecek heyecandan. Yav yok bişi ağrım var zaten regl olacam diyom, ya varsa düşsün mü çocuk diyo :)) sabah kaldırdığım koliden haberi yok :)))

Agriya takilma, adet agrisi ile gebelik agrisi tamamen ayni. Normalde duzenli midir adetin? Tam zamaninda gelir mi?

Turk erkeklerinin de bu ozelligi guzel, esleri hamile oldu mu ustlerine titriyorlar. Benim esimin dunyadan haberi yok boyle konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…