İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aman canım aman herifler önemli iyi bakmak lazım ne varsa içir limonlu ballı artık ne bulursan

Benim kiz 5,5 oglan da 3 yasinda :) Daha kucukler :) Bu forumdaki herkesin, cocuk isteyen ve hak eden herkesin bu hissi tatmasini diliyorum cani gonulden.

Son seferinde dedigim maalesef dusugun gerceklestigi hamilelik. Agzim cok kurumustu bir kac gun.

Yok soguk alginligi spermlere birsey yapmaz da adam da hal kalmiyor.

Ben su bal corek otu tarcini denesem mi diyorum bu ay? Ama dusugun etkileri yeni bitiyor. Hormonlari etkileyecek birse yapmayayim kendi haline birakayim diyorum.

Simdiye kadar konustuklarimiz disinda (vitaminler, Omega, Coenzim Q10 vs) yeni birsey ogrenen olursa lutfen haber versin :)

Allah bagislasin canim.. yakisir 3. Insallah Rabbim isteyene versin sagliklica
Ben bi de ikiz olurmus diyorumm tamam riskleri var ama yine de dusunmuyor degilim
C vit. Takviyeler dinlenme gecer insallah yum.gunlerini iyi degerlendirebilirsiniz

Ben nisan ayında kürtaj oldum bu adet bitimi soğan kürü denemeye karar verdim bakalım iyi gidiyor içebiliyorum şifa niyetiyle işe yararsa sende dene bide folik alıyorum diyetede başladım en az 10 kilo vercem kararlıyım 70 kiloyum

Ben bir 5-6 kilo versem tam super olacak. Ben ogluma ilk denemede hamile kalmistim ve cok saglikli besleniyordum ve 57 kiloydum. O sene kizimdan kalan butun kilolari verip ustune 3 kilo daha bile vermistim. Kilo cok onemli hamile kalma meselesinde. Simdi biraz kiloluyum ve bence etki ediyor kesinlikle bu hamile kalma ve saglikli hamilelik gecirme konularinda.

benim de son kürtajım mayısta :/ 62 kilo civarında dolanıyorum.. folik içiyorum bir de d vit 5 6 damla, oroferon da adet olunca içersin dedi dr.en son..
onun dışında poleni sormuştum ama onu daha çok erkeklere veriyorlar dediler o yesin dediler
nasipte varsa her türlü gelir diye düşünüyorum..
kilolu hamile kalıp doğuranlar da azımsanacak gibi değil..
İnşallah nasipte vardır da alırız kucaklarımıza

Kesinlikle katılıyorum bende zayıftım kilo verdirmiştim bu son hamileliğimde üzüntüden yedimde yedim Allah benim iyiliğimi versin

Amin amin inşallah senin kilon gayet iyi ben bu kiloyla hamile kalırsam varil gibi olurum kalkamam yerimden oğullarımı 4.100 gr doğurmuştum o yüzden bu yaşta bu kiloyla hamilelik beni mahveder

Evet canım biliyorum, y kromozomu taşıyan hücreler hızlı ilerler ama ömürleri kısadır, o yüzden yumurtlama günü olan ilişkide y kromozomu taşıyan sperm hücresi x'i geçer ve erkek çocuk olmasına sebep olur.
Ama birkaç gün yaşama imkanları pek yoktur.
X hücreleri ise yavaş ilerler ama dayanıklıdır,
bugün adet günüm, henüz görünürde birşey yok ama testlerde de bişey yok

benim kuzu da 3650 kilo 51 cm boy ile doğdu
Büyük oğlum 3.900gr , küçük 3.400 gr. doğdu ama küçüğün gününü beklemedi doktor, o konuda çok pişmanım.
Ultrason günü 21 ocak gösterirken 10 ocakta doğuma aldı beni, hem de hiçbir sıkıntı yokken ve normal doğum olduğu halde
Annem doğum için yanıma gelmişti, O da anneanneme bakıyordu, o yüzden acele ediyordu.
Doktor da, doğar artık beklemeyelim deyince annem de ısrar etti, olsun madem dedi.
Resmen sancısız durduk yerde hastaneye yatıp suni sancı serumuyla doğum yaptım.
Oğlum aylarca emerken tıkandı, yutak tam gelişmemiş oluyormuş önce doğanlarda, belki de ondandı.
Büyük oğlum ise 16 eylül görünen ultrasona rağmen 27 eylülde doğmuştu.
Keşke küçüğü de bekleseydim.

Bir rüyalar bir rüyalar
8 aylık hamileyim rüyamda, ıssız bir yere arabayı parketmeye çalışıyorum.
İndim hızlı hızlı giderken bir aile kavgasının ortasında kaldım, silahla ateş ediliyor hem de pompalı tüfekmiş.
Karnıma doğru biryerden vuruluyorum.
O sırada yanıma kadınlar geliyor, hastaneye gidersen sezeryana alırlar, biz seni doğurturuz diyorlar.
Karnıma bastırıyor, bak şimdi doğacak diyor, kaçıyorum.
Sezeryansa sezeryan olsun, en azından nerden vurulduğumu bulur doktorlar diyorum.
112'yi arıyorum, ordan da kimse gelmiyor, koşturuyorum.
Bşr hastane odasında doğum yapan 2 kadının yanında 3. Boş yatakta yatacakmışım.
Başkalarıyla nasıl yatıcam falan derken benim iki oğlan, odadaki bir bebeği seviyorlar, bizim bebek sanmışlar.
Bebeğin annesi kızıyor, daha ben almadım onu kucağıma, bırakın diyor.
Küçük oğlum çok üzülüyor, ama ben onun adını bile koymuştum, bizim o diyor.
Oğlum bak bizim bebeğimiz karnımda, birazdan o da gelecek, onu seversin diyorum.
Beşiğin etrafına karton parçalarına 6, 7 yere isim yazmış, tabela gibi beşiğe yapıştırmış ama ismi okuyamıyorum.
Bu kadar rüya:)

benim kuzu da 3650 kilo 51 cm boy ile doğdu
Maşaallah, iri bebek sınıfında.
Benim de iri doğdular ama sonradan hep az kilolu olarak büyüdüler.
Gerçi küçük oğlumun graves hipertiroid hastası olduğunu öğrendik.
16 aydır ilaç kullanıyor, tiroid hormonu düzenlenmeden kilo alamaz dedi doktor.
5 kat fazla kalori harcıyor vücudu dedi.

tühh kötü olmuş geçmiş gün ama keşke dursaymışın gerçekten...
benimki de zoraki sezaryen oldu.. 1,5 gün normal beklendi sancı vardı bol bol ama açılma ilerlemedi, sonra bebek sıkıntıda diyerek acil sezaryene aldılar... sağlıkla kavuştuk şükür 38+3teydi ..sancılarım 10dkda bire indiğinde gitmiştim.

hayır olsun inşallah canım.. rüyalar da belirti deniyor ama..inşallah ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…