İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Eşimin de isteyeceği bir zaman geleceğini biliyorum aslında ya da keşke olsaydı diyeceği..
ama iş işten geçmiş olacak
Ayrıca benim eşim öyle inat ve gururludur ki içinden hak verse bile asla yansıtmaz
Uzun süredir kabullenmiştim, geçti bizden artık, hayatın başka alanlarına kendimi kaptırayım, daha başka bakayım hayata diye kendimi ikna etmiştim

Eskiden çocuk deyince kadınlar korkardı, istemezdi, aman bunlar yeter Allah korusun derdi.
Erkekler her zaman çok çocuk isteyen taraftı, şimdi genelde hep duyuyorum, kadın istiyor adamlar korkuyor:110:

Eşimin de isteyeceği bir zaman geleceğini biliyorum aslında ya da keşke olsaydı diyeceği..
ama iş işten geçmiş olacak
Ayrıca benim eşim öyle inat ve gururludur ki içinden hak verse bile asla yansıtmaz
Uzun süredir kabullenmiştim, geçti bizden artık, hayatın başka alanlarına kendimi kaptırayım, daha başka bakayım hayata diye kendimi ikna etmiştim

Benim aklima su geldi. Belki bu ikna edici olabilir: Ben bir kiz cocugumuz olsun istiyorum, de. Belki biliyorsundur kiz cocugu tutturmanin sirri yumurtlama gununden 2-3 gun once iliskiye girip yumurtlama gununde iliskiye girmeyeceksin (tecrube ile de sabit, benim kizim adetten 4 gun once iliski ile oglum da yumurtlama gununde oldu). Kiz kromozomu tasiyan erkekler rahimde uzun sure yasiyorlar ama erkek spermler ise o kadar dayanamayip ölüyorlar.

Bunu baz alarak esine sunu soyleyebilirsin: zaten yumurtlama gununden 2-3 gun once deneyip de tutturma sansimiz cok az. Gel deneyelim, olmaz ama, olursa da kiz olur de. Belki bu olmama ihtimalinin yuksek olmasi onu rahatlatabilir.

Ya anlamaz mi adam anlar
Bence en iyi yontem once esini ikna etmen. Bir yontemini bul, al karsina otur ve konus. Tabii bu senin icin gercekten de onemliyse. Yok ben sansa biraktim olsa da olur olmasa da olur diyorsan bilemiyorum. Ama benim icin misal ailemin kalabalik olmasi, cocuklarimin bu soguk memlekette 3 kardes olarak buyumeleri cok onemliydi. Baska nedenleri de var tabii. Hepsini kagida yazdim, sonra oturduk konustuk. Baslarda konusu bile acilinca lafi agzima tikiyordu. Yuzu sinirden kipkirmizi oluyordu. O kadar istemiyordu yani. Sonunda pes etti.

Once esini ikna et. Bu yasta kaza ile olmasi nerdeyse imkansiz gibi. Yumurtlama gununde olacak, ustu uste denemeler olacak falan da ancak oyle.
Bebek istemeyen kocayi ikna etmeye calismak cok yorucu ve uzucu :KK43:((
Oglum 8 yasinda (Rabbim bagislasin) 2nciye ikna edemedim 1 senedir.

Hanımlar günaydınn :KK200:
son 2 :deli:
ne belirtim var; acayip sırt ağrım var bacaklarım ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor.. :KK12:onun dışında ağız kuruluğu dikkat çekici...
az kaldıı öğrencez bakalım ak mı kara mı :dondurma:

ben kandırma taraftarı değilim hiç uygun bulmuyorum.. pre. delmek gibi ... :skandal:
her şeyin hayırlısı diyelim :dua::dua:

Hanımlar günaydınn :KK200:
son 2 :deli:
ne belirtim var; acayip sırt ağrım var bacaklarım ve karnım adet olacakmışım gibi ağrıyor.. :KK12:onun dışında ağız kuruluğu dikkat çekici...
az kaldıı öğrencez bakalım ak mı kara mı :dondurma:

ben kandırma taraftarı değilim hiç uygun bulmuyorum.. pre. delmek gibi ... :skandal:
her şeyin hayırlısı diyelim :dua::dua:
Günaydın can:KK52: offf çok heyecanlıyım :KK17:ben sanki hiç bebeğim olmamış ilkmiş gibi :confused:hakkımızda hayırlısı diyorum :KK33:ama kendimi sakinleştiremiyorum inşallah hamişsindir :KK73:

Günaydın can:KK52: offf çok heyecanlıyım :KK17:ben sanki hiç bebeğim olmamış ilkmiş gibi :confused:hakkımızda hayırlısı diyorum :KK33:ama kendimi sakinleştiremiyorum inşallah hamişsindir :KK73:
bu ay bana bir derviş sabrı geldi, heyecan falan da yok canım ya... sadece merak hissediyorum gibi :KK45: belirti arıyorum tkaip ediyorum..

öyle tabi hepsi farklı heyecan ki bir de 2.bebeğimizi kollarımıza aldığımızı düşünüyorum o zaman heyecan duyuyorum işte..

senin kız mı erkek mi ilki? kaç yaşında? senin bat ne zaman ? :rapci:

Maşallah ne yazmışsınız. Cevap yazacağım bir iki mesaj vardı ama kaybettim sayfaları okuyayım derken unuttum da.

@panic_attack progestan ve çoraspin tedbir amaclı yani. Bende başlıyayım bari yumurtlamadan sonra. Testin 13.gün pozitif vermiş. Az mi şu iciyorsun, benimde 12.gün pozitif vermişti 14.de adet oldum. Yarın yap bakalım koyulaşma olursa bebiş var demektir.

Birde kim yazdı hatırlamıyorum. Pıhtılaşma testini sormuştu. Devlet hastanesi tıbbi genetik bölümünden randevu alın. 3 düşük yaptığını söyle doktorun istediğini söyle yaparlar inşallah. Ben tüp bebek doktorunun istediği kağıdı gösterdim. Kromozom testiydi pıhtılaşma yazmamıştı. Pıhtılaşmayı da ben yazdırdım yaptı. Düşüklerle ilgili bisey istemedi. Kimyasal gebeliklerin kağıdı vardı yanimda. Ailede düşük var mi diye sordu. Çocuk olmama durumu var mi diye sordu. Sonra kanlarınızı verin dedi.
Pıhtılaşma testini ben sormuştum, teşekkür ederim bilgilendirme için.

bu ay bana bir derviş sabrı geldi, heyecan falan da yok canım ya... sadece merak hissediyorum gibi :KK45: belirti arıyorum tkaip ediyorum..

öyle tabi hepsi farklı heyecan ki bir de 2.bebeğimizi kollarımıza aldığımızı düşünüyorum o zaman heyecan duyuyorum işte..

Ah sorma benim 2 oğlum var 17-15 yaşlarında :KK76:hiç aklımızda yokken korunurken hamile kaldım :eek:adet geçikince menopoz filan sandım hamile olacağım aklımın ucundan geçmemişti çok sevindik çokkkk :KK71:ama kaybettim :KK42:sonrada aklımdan çıkmadı çok istiyorum olursa bide kız olursa :anneadayı:tadından yenmez heralde :KK5:

Benim bat 1 Aralık :halay:

Ah sorma benim 2 oğlum var 17-15 yaşlarında :KK76:hiç aklımızda yokken korunurken hamile kaldım :eek:adet geçikince menopoz filan sandım hamile olacağım aklımın ucundan geçmemişti çok sevindik çokkkk :KK71:ama kaybettim :KK42:sonrada aklımdan çıkmadı çok istiyorum olursa bide kız olursa :anneadayı:tadından yenmez heralde :KK5:
Masallah canim.. sen de L lyly gibisin o zaman:halay:
Insallah Rabbim gonlune gore versin.. simdi bat ne zaman senin?

Duydunuz mu hiç : Gebelik elde edilemeyen kısır çiftlerde lenfosit aşısı uygulamaları ile başarılı sonuçlar elde ediliyor. Tekrarlayan düşüklerde baba adayından alınan kanla hazırlanan ve anne adayına enjekte edilen aşı, ebeveynliğine zemin hazırlıyor. Son yıllarda immünoloji (bağışıklık bilimi) alanındaki gelişmelerle birlikte yapılan araştırmalar, nedeni açıklanamayan kısırlık (infertilite) vakalarının büyük bir bölümünün bağışıklık sistemindeki bozukluklara bağlı olabileceğini ve bunların birçoğunun geliştirilen ve günümüzde kullanılan tedavi yöntemleri ile önlenebileceğini gösteriyor

Aminnnn amin :dua::dua: inşallah :anneadayı::KK200:

Gunaydin herkese!

Adet goren gormeyen?

Haftasonu yumurtlama donemi geliuyor ve esim hasta olmaya basladi :I Oksuruyor, tiksiriyor...bakalim neler olacak.

Demek ki ben, L lyly ve pembeburun pembeburun ucuncuyu hedefliyor. Hic cocugu olmamis, ya da ikinciyi isteyen, ucuncuyu isteyen herkese insallah :)

Aminnnn amin :dua::dua: inşallah :anneadayı::KK200:

Gunaydin herkese!

Adet goren gormeyen?

Haftasonu yumurtlama donemi geliuyor ve esim hasta olmaya basladi :I Oksuruyor, tiksiriyor...bakalim neler olacak.

Demek ki ben, L lyly ve pembeburun pembeburun ucuncuyu hedefliyor. Hic cocugu olmamis, ya da ikinciyi isteyen, ucuncuyu isteyen herkese insallah :)

Agiz kurulugundan bahsetmistin bir yerde, o bende de olmustu son seferinde. Hatta dilimin ustu paslanmisti biraz, sonra gecti tabii. Bilmiyorum alakasi var mi?

Agiz kurulugundan bahsetmistin bir yerde, o bende de olmustu son seferinde. Hatta dilimin ustu paslanmisti biraz, sonra gecti tabii. Bilmiyorum alakasi var mi?
adet belirtileri arasında da var mı acaba ağız kuruluğu.. son seferinde derken sende düşük yaşamıştın galiba öyle hatırlıyorum onda mı? senin çocuklar kaç yaşlarındalardı?
hasta olması biraz isteği etkiler heralde onun dışında spermlere bir şey yapmadığı konusunda anlaşmıştık:)

X