Akinti durumun nasil?Tamam bekliyorum
Ovulasyon sonrası bir hafta kadar ovulasyon akıntısına benzer şekilde oldu, sonra daha az az devam etti.Akinti durumun nasil?
Hanimlar benim bugun sulu akintim da oldu.. kulodu islatan cinsten.. normalde de olur muydu adet gelmeden ayirt edemedim.. fikri olan var mi?
Benim de bugün ağrıdı biraz, sonra da kasık ağrısı tek taraflı daha doğrusu ara ara yokluyor batma gibi, sabit değilAferiinnn boyle uslu uslu otur soz dinle
Canim benim albiler icin iyi yorumlar okumadim..
elinde kac test var simdi gelmezse cuma yapalim arkadasim..
Benim aksam karin agrim basladi valla reglim gelecek sanirim yine gununu sasmadan
Benim adet öncesi bir süre kuruluk olur sonra da tam bir gün kala falan yumurtlama akıntısına benzer az miktarda uzayan gelir ve regl olurum.Akinti durumun nasil?
Hanimlar benim bugun sulu akintim da oldu.. kulodu islatan cinsten.. normalde de olur muydu adet gelmeden ayirt edemedim.. fikri olan var mi?
Canım yok bugün aldıklarım albi değil ama bu tuhaf yan yana çizgi çıkan da marka farklı olsa da aynı halt heralde
Hayirlisi bakalim artik beklemek dusuyor bize yarin sabah testini haber verirsin canim.. bu defa duzgun tut dusurme :) 3 damla damlat sabah idrarinla yapmayi tercih et. Hadi guzel haberlerini bekliyorum.Gebelik değilse de hormonal bir iniş çıkış bi tuhaflık, bi değişik belirtiler var bende bu ay
Bazen de döllenme oluyor ama rahimde tutunma olamadan atılmaya çalışıyor, bu durumda da vücut rahim kalınlaşması yapıp progesteron hormonunu arttırıyor.
Belki de öyle birşey.
Öyle durumlarda adet biraz gecikip, aşırı yoğun ve sancılı geliyor.
Bakalım bekleyip görücez inşaallah
Heyecanlandıkça düzgün de yapamıyorumHayirlisi bakalim artik beklemek dusuyor bize yarin sabah testini haber verirsin canim.. bu defa duzgun tut dusurme :) 3 damla damlat sabah idrarinla yapmayi tercih et. Hadi guzel haberlerini bekliyorum.
Hakkinda hayirlisi.Heyecanlandıkça düzgün de yapamıyorum
Hadi bakalım bişey yok gibi ama en azından görüp rahatlarım
Aman sanki dünyanın sonu ya deyip sakinleşmek istiyorum artık, hepimiz için hayırlısı olsun canımHakkinda hayirlisi.
Rahatlamani cani gonulden istiyorumm.. Rabbim icine ferahlik rahatlik versin insallah guzel haberleri verip birlikte bekleyelim ben de cok isterim...Aman sanki dünyanın sonu ya deyip sakinleşmek istiyorum artık, hepimiz için hatırlısı olsun canım
Keşke hepimiz birkaç gün içinde güzel haberi verip birlikte beklesek, o kadar isterim ki
Allah razı olsun canım, amin, inşaallah bu güzel dileklerin karşılık bulsunRahatlamani cani gonulden istiyorumm.. Rabbim icine ferahlik rahatlik versin insallah guzel haberleri verip birlikte bekleyelim ben de cok isterim...
Amin amin..ben yatiyorum yarin sababi bekliyorum bekletme bizi..Allah razı olsun canım, amin, inşaallah bu güzel dileklerin karşılık bulsun
Tamam inşaallahAmin amin..ben yatiyorum yarin sababi bekliyorum bekletme bizi..
Senin ne zaman bat?
Neden hep bana denk geliyor ki
Tam yok derken, bu kadarcık şeyden bile ümitlendim
Tam yapmak üzereyken yere düşürdüm testi, acaba çizgi mi kaydı
Yine hamile gibi hissetmeye başladım, yarın negatif sonucu görene kadar böyleyim
Yok bekleyemeyebilirim zor yaniYere dusen testten hayir gelmez. Instruction kisminda da yazar zaten sakincene duz yuzeye koyun, dusurmeyin falan diye. Ama ben de diger arkadaslara katiliyorum. Cuma gunune kadar bekleyebilir misin?
Yaklaşmış, aynı günleri bekliyoruz13 Aralık