İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Canım progestani kaçıncı günden itibaren ne kadar doz alıyorsun.

Catlatma iğnesinin yan etkileri hamilelik gibi, o yüzden onda olup olmadığını anlamak zor. Test yapamazsın pozitif çıkar. En iyisi beklemek.

Hadi bakalim, az kaldi. Hamile kalmayan kalmayacak! :) Ben de insallah su uc haftanin sonunda bu belirtileri takip etmeye baslayacagim. Bitmek bilmeyen reglim bitsin de :)

Canım akşam adet oldum. Doktoruma bu ay dinlenmek istediğimi yazdım. Ne klomen, ne iğne ne yumurta takibi yaptırmayacağım. Doktorum dinlenelim biraz, ilacın etkisi 120 gün sürüyor, beraberliklere devam dedi. Sonra aşılama. Yani ocak gibi. Aşılamayı 2 defa deneriz sanırım. Sonra bir ay daha dinlenme, sonra tüp bebek. 2019 yılı uğurlu gelsin bebek isteyen herkese. Şimdiden iyi yıllar.

Bu arada kizimin bir arkadasinin annesi son 4 senedir hamile kalmaya calisiyordu. Kizcagiz da 34 yasinda bu arada. Yani 30 yasinda ikinciyi denemeye baslamislar. 4 sene olmamis (2 dusuk ile sonuclanmis, biri 15 haftalik iken). En sonunda biraktim diyor. Biraktim, olmayacak, kabul ettim, kafami baska seylere verdim, baska seylerle ilgileniyordum ki o ay hamile kaldigimi ogrendim dedi.

Ya galiba gercekten de kafaya takmamak gerekiyor. Doktorum "vucudun bunu stresli bir durum olarak algiliyor ama neden strese girdigini bilmiyor," dedi: Yani bu bir kitlik durumu olabilir, deprem olabilir, sel olabilir, bundan dolayi da strese girmis olabilirsin ve bu durumda vucut cocuk yetistirmek icin iyi bir zaman degil diye dusunup hamileligi erteliyor dedi.

Bilginize :)

Hadi bakalim, az kaldi. Hamile kalmayan kalmayacak! :) Ben de insallah su uc haftanin sonunda bu belirtileri takip etmeye baslayacagim. Bitmek bilmeyen reglim bitsin de :)
valla bitti bile canım cuma da gelir hemen :)
ben de şans getirdiğimi düşünüyorum umarım hamile kalmayan kalmaz
benim de tam temizlenmem 7 gün... 10 gün öncesinden sıkıntısı, 5 günü öncesi sonrası sana kalıyor normal 5 gün...
bana iyi duruyorsun diyorlar test yapmadan.. evet sabırlıyım valla ama belirti takip etmeden de olmuyor ister istemez...

Bence cok iyi dusunmussun. Yeni yila dinlenmis bir vucut ile girmek, isleri biraz oluruna birakmak...2019 hepimize cok ugurlu gelcek :)

Benim de oyle ya! En az bir hafta oncesinden depresyonu basliyor. Iki uc gun kala sanciydi, lekelenmeydi...Gitti mi 7-10 gun. Geriye kaliyor 2 hafta, onunda epi topu 3-4 gununde sansin var maksimum.

Ben de girdigim dukkana falan cok sans getiririm. Musteri dolar arkamdan da bir tek kendime getiremiyorum. 5 senedir is ariyorum, issisizim. Universiteye geri donecegim galiba. Su bebek isini yoluna koyalim da.

Aynen öyle. Progestan'ı 100 mg veriyo günde 3 tane 8 saatte 1. Bu ay 12 saatte 1 içtim, 2 tanesi yatmadan önce, diğeri 12 saat sonra.
Test yaptım bat'a 2 kala yine silik pozitif

Ah canım ya bu insanların Allah korkusu yok Rabbim ıslah etsin şimdi hamilemisin acaba inşallah dileklerimiz dualarımız kabul olur sağlıklı uzun ömürlü hayırlı kız Bebişlerimiz olur herşeyin hayırlısı sen kaç yaşındasın

işte böyle demeyeceksin bir tek kendime getiremiyorum gibi...
ben şanslıyım, benim işim de düzgün gider, istediklerim olur...
benim 2. bebeğim olsun çalışmayacağım diyorum evde yaşımı beklerim artık diyorumm ondan mı gelmiyor acaba bebiş:)

Boyle silik pozitif aliyor musun her ay? E o zaman yumurta dolleniyor ama ya tutunamiyor ya da tutunmasina firsat kalmadan vucuttan atiliyor. Duzenli mi adetlerin?

Her şeyim düzenli. Geçen ay da çatlatma iğnesinden sonraki 11. Güne kadar silik pozitif çıktı. 12. Ve 13. Gün yok oldu 14. Gün adet oldum.

Bu ay 13. Günde yaptım yine pozitif. Doktor 1 gün fazladan eklemiş sanırım ama benim bat'ın yarın olması lazım.

Çatlatma iğnesindeki hcg hormonu vücudumdan çıkamıyo zaar.

Cok doğru tup bebek düşüğü sonrası bende de aynı oldu 6 yıl sağlıklı gebelik nasip olmamış artık olmaz deyip ailecek Balkanlar turuna çıktık veee dönüşte bu mucizeme hamile oldugumu öğrendim

Benim bildiğim çatlama iğnesinin etkisi 11-12 gün inşallah 13. Gün gördüğün pozitif bebeğin müjdesi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…