Yaşınız kaç sizin?Başkent Hulusi hocayı bende çok duydum hatta bu denememi başkentte yapmaya niyetli gibiyim ama emin de değilim. Başkentten memnun olan çok var. Pgd sağlam gelen embriyonuzun başına gelenlere çok üzüldüm gerçekten. Doktorun baştan size çok net soylemesi ve transfer olmayacaksa çözdürmemesi gerekirdi. Selçuk hocaya yıllar önce bir defa gitmiştim başka bir sebeple. Çok elektrik anlamamıştım soğuk bir doktordu. Tüp bebek için adını hiç duymadım ama o konuda nasıldır bilmiyorum. Genetik sağlam çıkması için yaptığınız aldığınız ilac vitamin vs var mı. Benim rezervim iyi fakat kalite sorunum var. Bu arada doğal da deniyoruz bir umut ama olmuyor.
Temmuzda 42 bitti 43 içindeyim aslındaYaşınız kaç sizin?
Takviyeler işe yarıyor ben inanıyorum rezerv artırıcı arı sütü kullanın bence işe yarıyor. Ama bizim yaşlarda kalitesi bozuluyor yumurtaların o yüzden tutmuyor ya da düşük oluyor kalbi duruyor maalesef.Benim rezervim de sıkıntı var.Tedavi süresince hiçbir takviye almadım. En son Mayıs gibi opu oldum 2 ya da 3 yumurta toplandı sadece bir embriyo oluştu o pgd sağlam çıkmadı. Daha öncekiler e pgd yapılmadı. 2018 agustos da transfer edilen 3 embriyo dan biri tuttu o da 12 haftalikken kalbi durdu .kürtaj oldum genetiğe gitti trizomi 21 çıktı. Ondan sonra genetiğe karar verdi doktor. Her gittiğimde son kez diye diye devam ettim.doktor bak yumurtan var doğal yada toplayalim diyordu.en Sonku sağlam çıkmadı. Doktora forumda gördüğüm takviyeler sordum o da bi faydası olmaz diyor.2 ay bal tarçin çörekotu kurunu yaptım o kadar.
Valla bnde arastiriyom netten hepsi para tuzagi gibi geliyor hacettepenin doktorlsri iyi yalniz onlarin kurdugu tup bebek meekezleri iyi diyorlar centrum var hrs var. Gurgan klinik aradim dun sahibi timur gurgan takip etmiyormus surekli .Uzman doktorlar takip ediyormus timur bey istanbulda dedi bnde vazgectim ona denk getirirseniz iyi AMA Ben yerinde bulamadim bugun.cok yogun gibi.genart var ordada prof decent yok .Ben illa prof yapsin istiyorum genc doktorlar guvenemiyorum tectubesiz olur diye bilmiyorum belki sadece Ben oyleyim zaten 10bini buluyo tedavi niye siradan bir doktorun eline kaliyimki olcaksa prof olsunMerhaba arkadaşlar. 42,5:) yaşındayım 2 yıla yakındır bebek için uğraşıyorum 3 tüp bebek denemem oldu ve malesef sonuç hüsran. Ankara da yaşıyorum. son bir tüp bebek denemesi yapacağım ama kime ve nereye gideceğim kararsızım. Ankara da bizim gibi ileri yaş için önerebileceğiniz bir doktor varmıdır diye sizlere sormak istiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Valla bnde arastiriyom netten hepsi para tuzagi gibi geliyor hacettepenin doktorlsri iyi yalniz onlarin kurdugu tup bebek meekezleri iyi diyorlar centrum var hrs var. Gurgan klinik aradim dun sahibi timur gurgan takip etmiyormus surekli .Uzman doktorlar takip ediyormus timur bey istanbulda dedi bnde vazgectim ona denk getirirseniz iyi AMA Ben yerinde bulamadim bugun.cok yogun gibi.genart var ordada prof decent yok .Ben illa prof yapsin istiyorum genc doktorlar guvenemiyorum tectubesiz olur diye bilmiyorum belki sadece Ben oyleyim zaten 10bini buluyo tedavi niye siradan bir doktorun eline kaliyimki olcaksa prof olsun
Nasil hrs iyimi ozellikle laboratuvari iyimiBen hrs de 4 tüp bebek transferi 5 opu oldum.Tarık hoca profesör kendi takip ediyor .
Arkadasim benim amh da dusuktu, fsh de yukselmisti son zamanlarda. Senle durumumuz zaten cok benziyor biliyorsun. Ben dogal yolla hamile kaldiysam sen tupbebek tedavisi ile niye hamile kalamayasin?! Biliyorum boyle akil verenler,teselli etmeye calisanlar seni anlamiyormus gibi geliyor hatta sinir bozuyor karsindakinin iyi niyetli oldugunu bilsen de... bununla birlikte benim seni en iyi anlayanlarfan biri oldugumu biliyorsundur. Belki kendiliginden belki tedavi ile ama olacak inşallah. Arkadaslar hepinizi en iyi anlayanlardan biri benim. Insan hic olmayacakmis gibi geliyor ama canı istemeden o bebiş de gelmiyor iste. Keyfi olunca teşrif ediyorlarKızlar amh testi istedim. 0,79 çıkmışTüp bebekteki umutlarım da azaldı hal böyle olunca.
Canım benim çok sağol. İyi ki varsınArkadasim benim amh da dusuktu, fsh de yukselmisti son zamanlarda. Senle durumumuz zaten cok benziyor biliyorsun. Ben dogal yolla hamile kaldiysam sen tupbebek tedavisi ile niye hamile kalamayasin?! Biliyorum boyle akil verenler,teselli etmeye calisanlar seni anlamiyormus gibi geliyor hatta sinir bozuyor karsindakinin iyi niyetli oldugunu bilsen de... bununla birlikte benim seni en iyi anlayanlarfan biri oldugumu biliyorsundur. Belki kendiliginden belki tedavi ile ama olacak inşallah. Arkadaslar hepinizi en iyi anlayanlardan biri benim. Insan hic olmayacakmis gibi geliyor ama canı istemeden o bebiş de gelmiyor iste. Keyfi olunca teşrif ediyorlar
Maslow senin kalite ve rezerv de sıkıntı varmıydı canım bilmiyorum belki yazmışsındır kusura bakma tekrar sorduğum içinArkadasim benim amh da dusuktu, fsh de yukselmisti son zamanlarda. Senle durumumuz zaten cok benziyor biliyorsun. Ben dogal yolla hamile kaldiysam sen tupbebek tedavisi ile niye hamile kalamayasin?! Biliyorum boyle akil verenler,teselli etmeye calisanlar seni anlamiyormus gibi geliyor hatta sinir bozuyor karsindakinin iyi niyetli oldugunu bilsen de... bununla birlikte benim seni en iyi anlayanlarfan biri oldugumu biliyorsundur. Belki kendiliginden belki tedavi ile ama olacak inşallah. Arkadaslar hepinizi en iyi anlayanlardan biri benim. Insan hic olmayacakmis gibi geliyor ama canı istemeden o bebiş de gelmiyor iste. Keyfi olunca teşrif ediyorlar
Bal gibide hamişsin canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesinKızlar size de sorayım, test günüm bugün kan verdim ama sonucu iki saat sonra, idrar testi de yaptım biri silik de olsa aynı anda oluştu iki çizgi de, ümitleneyim mi dur daha erken mi dersiniz :)
Çok çok teşekkür, ağzınızdan bal damlıyorBal gibide hamişsin canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin
tabi cok yazzmistim ama yine yazarum neolucakMaslow senin kalite ve rezerv de sıkıntı varmıydı canım bilmiyorum belki yazmışsındır kusura bakma tekrar sorduğum için
Aklına kötü şey getirme, sonuçta hergeçen gün büyüme oluyor, rahat ol inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canımtabi cok yazzmistim ama yine yazarum neolucakamh dusuk benim. Yasima gore de olmasi gerekenin altinda imis. Doktor genetiktir dedi. Yine de kendiliginden oldu sukur. gerci canım sıkılıyor cok siddetli kasik agrim olmaya basladi iki gundur. Sanirim icerde durumlar pek iyi degil
Sağ ol canım inşallah.Aklına kötü şey getirme, sonuçta hergeçen gün büyüme oluyor, rahat ol inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canım
Canım sen bizim umudumuzsun.moralini yülsek tut.o mercimek büyüdüğü için ağrıların oluyor sıkıntı yapmatabi cok yazzmistim ama yine yazarum neolucakamh dusuk benim. Yasima gore de olmasi gerekenin altinda imis. Doktor genetiktir dedi. Yine de kendiliginden oldu sukur. gerci canım sıkılıyor cok siddetli kasik agrim olmaya basladi iki gundur. Sanirim icerde durumlar pek iyi degil