İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Yaşınız kaç sizin?

Takviyeler işe yarıyor ben inanıyorum rezerv artırıcı arı sütü kullanın bence işe yarıyor. Ama bizim yaşlarda kalitesi bozuluyor yumurtaların o yüzden tutmuyor ya da düşük oluyor kalbi duruyor maalesef. Kürlerinizi de yapın bırakmayın. Doktorlar vitaminlere kürlere karşı ama kullanıp faydasını gören çok var. Benim ilk opuda 5 yumurta 2. Opuda 10 yumurta toplandı ama genetik bozuk geldi. İlkinde pgd yapılmamıştı. Sonra kalbi durunca aynı acıyı tekrar yaşamak istemedim ve pgd yaptırdık. Yine denesem yine yaptırırım. Allah yardımcımız olsun hepinizin.

Valla bnde arastiriyom netten hepsi para tuzagi gibi geliyor hacettepenin doktorlsri iyi yalniz onlarin kurdugu tup bebek meekezleri iyi diyorlar centrum var hrs var. Gurgan klinik aradim dun sahibi timur gurgan takip etmiyormus surekli .Uzman doktorlar takip ediyormus timur bey istanbulda dedi bnde vazgectim ona denk getirirseniz iyi AMA Ben yerinde bulamadim bugun.cok yogun gibi.genart var ordada prof decent yok .Ben illa prof yapsin istiyorum genc doktorlar guvenemiyorum tectubesiz olur diye bilmiyorum belki sadece Ben oyleyim zaten 10bini buluyo tedavi niye siradan bir doktorun eline kaliyimki olcaksa prof olsun

Benim toplanan yumurtalar embriyo oluyordu .Açıkçası laboratuvarları iyi olup olmadığıni nasıl degerlendirecegimi bilemiyorum.Hiç araştırma yapmadan direk orada başladım. Ablam tarık hocanın hastasıydi.11 yıl önceydi o sonuç alınca ben direk orada başladım yastan dolayi vakit kaybetmek istemedim.Ama benim dondurulmus embriyom çözüldü genetiğe gitti tekrar dondurulup cozdurulerek transfer yapıldı. Tarık Hoca önce sorduğumda tekrar dondurulmaz seni hazirlamamiz lazım dedi .çok güvendiği embriyom du genetik ten temiz gelmişti bi de 41 yaşındayim ozaman. Bi dalgınlık uğruna .Ben de her şeyi incelerken o an nasıl düsünemedim bilemiyorum.Embriyolog kaliteli olduğu için tekrar dondurduk dedi.hep son şansım diye bakıyordum. Transfer öncesi Tarık Hoca bayagi umutlu konuştu ama tutmadı. Bundan önce üçüncü denememde hamile kaldım ama 12 haftalikken kalbi durdu. İyi bi doktor pozitif.benim amh degerime hiç bakılmadi.ben kendim baktirdim .Tarık Hoca Türkiye de yanlış bilindiği filan söylüyordu .amh değerim bayagi dusuktu ona rağmen hamile kaldım. Şu an bi sorun olunca telefonla sekreterlne ulaşıp sorununu bildiriyorum bana dönüyorlar. Herşeyi rahatça sorabiliyorsun.Ben tekrar denemek istiyorum eğer hormon degerlerim ziplamadiysa .Farklı bi yer olsun istiyorum.Arkadaslar düşüncelerimizi burada paylaşıp birbirimize yardimci olalım.

Kızlar amh testi istedim. 0,79 çıkmış Tüp bebekteki umutlarım da azaldı hal böyle olunca.
Arkadasim benim amh da dusuktu, fsh de yukselmisti son zamanlarda. Senle durumumuz zaten cok benziyor biliyorsun. Ben dogal yolla hamile kaldiysam sen tupbebek tedavisi ile niye hamile kalamayasin?! Biliyorum boyle akil verenler,teselli etmeye calisanlar seni anlamiyormus gibi geliyor hatta sinir bozuyor karsindakinin iyi niyetli oldugunu bilsen de... bununla birlikte benim seni en iyi anlayanlarfan biri oldugumu biliyorsundur. Belki kendiliginden belki tedavi ile ama olacak inşallah. Arkadaslar hepinizi en iyi anlayanlardan biri benim. Insan hic olmayacakmis gibi geliyor ama canı istemeden o bebiş de gelmiyor iste. Keyfi olunca teşrif ediyorlar

Canım benim çok sağol. İyi ki varsın

Maslow senin kalite ve rezerv de sıkıntı varmıydı canım bilmiyorum belki yazmışsındır kusura bakma tekrar sorduğum için

Kızlar size de sorayım, test günüm bugün kan verdim ama sonucu iki saat sonra, idrar testi de yaptım biri silik de olsa aynı anda oluştu iki çizgi de, ümitleneyim mi dur daha erken mi dersiniz :)

Eklentiler

• CB80E376-F4E1-4578-AC9C-D8101BC22CBA.jpeg
    129,2 KB · Görüntüleme: 66
Maslow senin kalite ve rezerv de sıkıntı varmıydı canım bilmiyorum belki yazmışsındır kusura bakma tekrar sorduğum için
tabi cok yazzmistim ama yine yazarum neolucak amh dusuk benim. Yasima gore de olmasi gerekenin altinda imis. Doktor genetiktir dedi. Yine de kendiliginden oldu sukur. gerci canım sıkılıyor cok siddetli kasik agrim olmaya basladi iki gundur. Sanirim icerde durumlar pek iyi degil

Aklına kötü şey getirme, sonuçta hergeçen gün büyüme oluyor, rahat ol inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın canım

Canım sen bizim umudumuzsun.moralini yülsek tut.o mercimek büyüdüğü için ağrıların oluyor sıkıntı yapma

Merhaba arkadaşlar ben surmise belki hatırlayanlar olur:) KK ya kızıp çıkmıştım forumdan, sonra bir daha girmedim. Bu da benim öncekli kullandığım adresti. Diğeri için talep attım açılana kadar bu adresten Size güzel bir haber vermek için girdim. bu sabah test yaptım ve silik ikinci çizginin çıktığını gördüm. ben de 40 ına girmek üzere doğal yolla hamile kalan bir kardeşcağızınızım:) kan verdim daha çıkmadı. İnanın gebeliğim devam etmese dahi üzülmeyeceğim, hayırlısı buymuş diyeceğim. Benim takık olduğum kısım kendi kendime hiç hamile kalamamış olmamdı. Bir bebeğim var 3 yaşında iki aşılma sonrası yapılan tüp bebek ile oldu çok şükür. 10 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalamamış olmak hatta reglimin 1 gün bile geçmemesi aşırı canımı sıkmıştı. kan sonucum güzel çıksın ne yaptım ne ettim anlatıcam. öperim hepinizi

Eklentiler

• test_6639.JPG
    23,6 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…