İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bunu ben de kendi kendime soruyorum ancak emin olamiyorum. Esasen ameliyat sonrasinda hatta ameliyatin hemen akabinde hamile kalanlar oluyormus. Yucel Hoca da bu roportajinda bu ameliyat sonrasinda hastanin spontane gebeligi olusabilme ihtimalinin kuvvetli oldugunu, o yuzden tup bebek denemeden once ameliyat sonrasinda spontane gebelik denenmesi gerektigini spyluyordu ancak ben muayeneye gittigimde ameliyat sonrasinda kendiliginden gebelik olusabildigini, belki bende de olabilecegini soyledigimde bu amh ile cok zor demisti,hatta yanimda kv de vardi, hem uzuntu hem de mahcubiyet yasamistim ancak tabi onun yaninda konusma yetkisini biz dkktorumuza verdik de insan bozuluyor tabi boyle biseyi kayinvalide yaninda duyunca. O da baya uzulmustu zaten. Bence ari sutu, dogal beslenme etki etmistir diye dusunuyorum, doganin bize sundugu sayisiz nimetler var ve bence yumurta rezervimizde de olumlu yonde gelismeler saglayacak ozellige sahipler, ben doktorlar kadar negatif bakmiyorum olaya, hem hamileligi bir tutku haline getirmeyin, akışina birakin,stres yaparsaniz olmaz derler hem de takviye onerir misiniz dedigimizde hicbirsey yumurta rezervinizde dramatik bir degisiklik saglamaz derler.sen boyle konusursan ben nasil stres yapmayayim. Neyse bence yedigim ictgim illa ki etkili olmustur. Tabi ameliyati olmasam zaten hic gebelik olusamazdi cunku o sıvı spermi öldüruyomus, bi sekilde gebelik olsa da bebek o sıvı nedeni ile tutunamiyormus. Yine de binde bir de olsa hidrosalpenks ile hamile kalanlar var... bilemiyorum
Cok tesekkur ederim bu arada. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Amin
Canım nasılsın.minik mercimek nasıl bugün
Dun yazmissin ama bugun gordum cnm. Biraz agrim var, biraz derken de baya canimi yakan, kramp tarzi bir agri. Bir sorun yoktur umarim

Son düzenleme:
Yoktur inş.içini ferah tut.

Benim aşılama yine tutmadı canım Artık bir kaç aya tüp bebeğe başlanır galiba. Prolaktin yükselmiş yine. Velhasıl beklemedeyim. 35 yaş olacağım Nasip artık bakalım ne olacak??

Yoktur inş.içini ferah tut.
Insallah canım. Sag olasın. Sen nasılsın?
Benim aşılama yine tutmadı canım Artık bir kaç aya tüp bebeğe başlanır galiba. Prolaktin yükselmiş yine. Velhasıl beklemedeyim. 35 yaş olacağım Nasip artık bakalım ne olacak??
Sen benden 2 degil 4 yas kucukmussun cnm. 85lisin herhalde. Daha zamanin bol neyse ki... en azindan bana gore tabi. Rahat ol bence kac kisi tup bebekte ilk denemede pozitifi gordu, sen de oyle olacaksin inşallah. Kendim cok karamsardim ama baskalarina moral veriyorum biraz tuhaf oluyor belki ama inan 34 yasinda olsam cok da kaygilanmazdim. Hem birsuru sorun hem de ileri yas biraraya gelmese daha rahat olurdum herhald. Tup bebekte olucak inşallah. Icime oyle doguyor. Birsey sorucam asilamada da yumurta gelistirici ilac kullaniliyor mu?

evet 85liyim canım. Aşılamada da yumurta geliştirici iğne veriyorlar. ama tüp bebeğe göre süresi ve dozu az. Tüp bebekte yumurta toplayabilmek için daha fazla kullanılıyormuş. Ben de umutluyum canım. İnşallah bir gün kucağımıza alacağız bebişleri

tesekkur ederim maslow, sana katiliyorum
insallah hersey yolunda gider agrilarin diner surerse doktoruna sorarsin ama gelip gecicidir insallah
sevgiler saglicakla

Merhaba arkadaşlar. 42,5:) yaşındayım 2 yıla yakındır bebek için uğraşıyorum 3 tüp bebek denemem oldu ve malesef sonuç hüsran. Ankara da yaşıyorum. son bir tüp bebek denemesi yapacağım ama kime ve nereye gideceğim kararsızım. Ankara da bizim gibi ileri yaş için önerebileceğiniz bir doktor varmıdır diye sizlere sormak istiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Yumurta donasyonu dusunmuyormusünuz benimde yaşım 40 yumurta rezervim az psikolojim bozuldu artık yumurta donoru bulmayı düşünüyorum kıbrısta araştırın derim

Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin daha önce Nerede yaptirtiniz ben 5 yumurta toplama 4 transferi hrs de yaptırdım 3.tuttu ama 12 haftada kalbi durdu ben de tekrar denemek istiyorum istanbulda olsam sema kahramanı düşünüyorum ama Ankarada yim.ben de iyi bir doktor arıyorum Ankara da tavsiye etceginiz doktor var mı Arkadaslar

Amin. Ben ilk denememi Novaartta yaptırdım.üç tane 3. gün yumurtam oldu birisi taze transfer edildi tutmadı. ikincisi donmuş transfer edildi yuttu fakat 6.5 hafta kalbi durdu kürtaj oldum. sonra ikinci opu oldum bu sefer genartta. 5. gün 3 embriyo oluştu 3 ü de genetik teste gitti fakat üçüde bozuk geldi transfer olamadım. şimdi yine deneyeceğim gücümü toplarsam. sizin yaşınız kaç bu arada? Allah isteyen emek harcayan tüm arkadaşların yüzünü güldürsün İnşallah

43 yaşındayım Başkent te Hulusi hocaya gidenler forumda okuduğum kadariyla iyi diyorlar.Benim şu sıralar maddi olarak da sıkıntım var.Yoksa hemen deneyeceğim en son tek embriyo oluştu o da genetik de bozuk çıktı. Ondan önce doktorum havuz yöntemi oluşturmuştu .en son 2017 de dondurulmus embriyo transfer edildi o da tutmadı.dondurulmus embriyo cozdurulerek pgd yapıldı sağlam çıktı ben transfere hazirlanmadigim için tekrar donduruldu cozdurulerek tekrar transfer edildi. Doktorum ilk başta cozdurulerek dondurulmaz denmişti. Ama beni gaflet bağladı .cozduruldukten sonra aklım başıma geldi .mecburen transfer oldum.sonuç negatif .Hacettepe de selçuk hoca hakkında bi fikriniz var mı ?

Başkent Hulusi hocayı bende çok duydum hatta bu denememi başkentte yapmaya niyetli gibiyim ama emin de değilim. Başkentten memnun olan çok var. Pgd sağlam gelen embriyonuzun başına gelenlere çok üzüldüm gerçekten. Doktorun baştan size çok net soylemesi ve transfer olmayacaksa çözdürmemesi gerekirdi. Selçuk hocaya yıllar önce bir defa gitmiştim başka bir sebeple. Çok elektrik anlamamıştım soğuk bir doktordu. Tüp bebek için adını hiç duymadım ama o konuda nasıldır bilmiyorum. Genetik sağlam çıkması için yaptığınız aldığınız ilac vitamin vs var mı. Benim rezervim iyi fakat kalite sorunum var. Bu arada doğal da deniyoruz bir umut ama olmuyor.

Benim rezervim de sıkıntı var.Tedavi süresince hiçbir takviye almadım. En son Mayıs gibi opu oldum 2 ya da 3 yumurta toplandı sadece bir embriyo oluştu o pgd sağlam çıkmadı. Daha öncekiler e pgd yapılmadı. 2018 agustos da transfer edilen 3 embriyo dan biri tuttu o da 12 haftalikken kalbi durdu .kürtaj oldum genetiğe gitti trizomi 21 çıktı. Ondan sonra genetiğe karar verdi doktor. Her gittiğimde son kez diye diye devam ettim.doktor bak yumurtan var doğal yada toplayalim diyordu.en Sonku sağlam çıkmadı. Doktora forumda gördüğüm takviyeler sordum o da bi faydası olmaz diyor.2 ay bal tarçin çörekotu kurunu yaptım o kadar.

Ben hacettepe ibrahim esinlere çıktım yüzde 15,20 tüpte şansın var dedi moralimin içine etti. Oranın drları çok soğuk bence simir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…