Hatirladim seni. Maşallah. Gerci yine de daha once anneligi tatmissin. Hic tadamamis olmaktan bin kat iyi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinMerhaba arkadaşlar bensurmise belki hatırlayanlar olur:) KK ya kızıp çıkmıştım forumdan, sonra bir daha girmedim. Bu da benim öncekli kullandığım adresti. Diğeri için talep attım açılana kadar bu adresten Size güzel bir haber vermek için girdim. bu sabah test yaptım ve silik ikinci çizginin çıktığını gördüm. ben de 40 ına girmek üzere doğal yolla hamile kalan bir kardeşcağızınızım:) kan verdim daha çıkmadı. İnanın gebeliğim devam etmese dahi üzülmeyeceğim, hayırlısı buymuş diyeceğim. Benim takık olduğum kısım kendi kendime hiç hamile kalamamış olmamdı. Bir bebeğim var 3 yaşında iki aşılma sonrası yapılan tüp bebek ile oldu çok şükür. 10 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalamamış olmak hatta reglimin 1 gün bile geçmemesi aşırı canımı sıkmıştı. kan sonucum güzel çıksın ne yaptım ne ettim anlatıcam. öperim hepinizi
Döndüm, taşındım yeni evimde keyif yapıyorum.. benim için her şey yolunda.. senin kontrolün nasıl geçti.Canım benim iyiyim. Yata yata geçiriyoruz bakalım:) kasılmalar sıklaştı arada bir de sancılı kasılıyor. Bugün kontrol var.
Sen iyisin umarım dönmüşsündür muhtemelen.
Aa yeni yıla yeni evinde giriceksin süperr.. her şeyin yolunda olmasına da ayrıca çok sevindim canım.Döndüm, taşındım yeni evimde keyif yapıyorum.. benim için her şey yolunda.. senin kontrolün nasıl geçti.
teşekkür ederim canım, inşallah bu minnoşu da sağlıkla kucağıma alırım. Sen nasılsın?Hatirladim seni. Maşallah. Gerci yine de daha once anneligi tatmissin. Hic tadamamis olmaktan bin kat iyi. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin cnm inşallah saglikka kucagina alirsin. Brn de fena grip oldum. Oksuruk de var. Doktor bu oksuruk bebek icin iyi olmaz dedi. Serum vermek istedi ama ben korktum istemedim bilemiyorum insalllah bi problem olmazteşekkür ederim canım, inşallah bu minnoşu da sağlıkla kucağıma alırım. Sen nasılsın?
Doktorumu paylaşmamla ilgili sıkıntı yokki, en başından beri zaten paylaşıyorum, 2 doktor arasında kararsız kaldığımı ama görüşme sonrası Ercan beye karar verdiğimi yazmıştım
Bende de inanilmaz bir oksuruk oldu cigerim sokuldu resmen. Oglumun oksuruk surubunu, prospan diye ayri bir bitkisel surubu ictim antibiyotik basladim 3 gune toparladi. Ama ben hamile olduğumu bilmeden yaptim bunlari bilseydim serum almayi tercih ederdim. O oksuruge o cocuk nasil tutundu bu da ayrica sasirdigim bisey. Demek ki iceride saglam yerdeler, sukur ki kolay kolay bisey olmuyo onlara:)Amin cnm inşallah saglikka kucagina alirsin. Brn de fena grip oldum. Oksuruk de var. Doktor bu oksuruk bebek icin iyi olmaz dedi. Serum vermek istedi ama ben korktum istemedim bilemiyorum insalllah bi problem olmaz
Hadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldumBende de inanilmaz bir oksuruk oldu cigerim sokuldu resmen. Oglumun oksuruk surubunu, prospan diye ayri bir bitkisel surubu ictim antibiyotik basladim 3 gune toparladi. Ama ben hamile olduğumu bilmeden yaptim bunlari bilseydim serum almayi tercih ederdim. O oksuruge o cocuk nasil tutundu bu da ayrica sasirdigim bisey. Demek ki iceride saglam yerdeler, sukur ki kolay kolay bisey olmuyo onlara:)
Parol serbestti transfer sürecinde bile, antibiyotiği bilmem ama parolün sakıncalı olduğunu duymadım, en azından kendi doktorumdanHadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldum
canım bak cevizi kır ortasında ince bi zar gibi kabuk varya ondan bi kaç tane bir bardak suda 5 dk kaynat onu iç.iyi geliyor.günde bi kaç defa yapcanım bak cevizi kır or
Hadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldum
Görüştüm, tedaviye başladım, bitti, 9 haftalık hamileyim:))ercan bey ıle gorustunuz mu
Agumentin kullanılıyo gebelikte ama seninkini bilmiyorum belki etken maddeleri aynıdır. ama öksürük tutunmayı zorlaştırıyo diye bişey demedim yanlış anlama:) ne kadar güçlülerse kuvettli öksürük bile zarar veremiyo dedim:)Hadi ya oksuruk tutunmayi zorlastiriyor denek ben napicam. Doktora gittim gebelik durumu da olsa ilac vermem gerek dedi. Aksef antibiyotik yazdi bir de parol ama parolu kullanmam. Agriya dayanirim nolucak. Kadin dogumcuya danistim mecbur. Ona da cok guvenemiyorum ama napiym. Kullanin dedi. Kbb doktoru dusuk tehlikesi yaratir diyor. Cok uzuldum
Görüştüm, tedaviye başladım, bitti, 9 haftalık hamileyim:))
Tmm cnm deniycemcanım bak cevizi kır ortasında ince bi zar gibi kabuk varya ondan bi kaç tane bir bardak suda 5 dk kaynat onu iç.iyi geliyor.günde bi kaç defa yap
Doktor dusuk tehlikesi yaratabilir dedi oksurukicin. Isyeri hekimi de iyi degil bebek icin dedi. Ben de tutunmayi etkileyebilir gibi anladim. Öksürük baska hangi anlamda etkileyebilri ki bebegiAgumentin kullanılıyo gebelikte ama seninkini bilmiyorum belki etken maddeleri aynıdır. ama öksürük tutunmayı zorlaştırıyo diye bişey demedim yanlış anlama:) ne kadar güçlülerse kuvettli öksürük bile zarar veremiyo dedim:)
Doktorlar neden öyle dedi bilemiyorum ama resmen ciğerim söküldü öksürmekten, hayatımda da ilk defa bu kadar öksürdüm sanırım ama çok şükür hiç bişey olmadı, gerçi daha küçük ama en azından tutunmanın çok başındayım, o durduysa sen içini ferah tut. kaçıncı haftadasın bu arada? benim daha 4+3. kalp ve keseye birlikte gideyim diyorum 6. haftada görürüm de mi ikisini de?Tmm cnm deniycem
Doktor dusuk tehlikesi yaratabilir dedi oksurukicin. Isyeri hekimi de iyi degil bebek icin dedi. Ben de tutunmayi etkileyebilir gibi anladim. Öksürük baska hangi anlamda etkileyebilri ki bebegi
10 hafta 2 gun oldu benim. Kalp atisini duydugumda 6hafta 4 gündeydi. Gitmeden once yinede fikrini al doktorunun gel derse gidersin ama keseyi bi gorseydin. Daha guzel olurdu sankimDoktorlar neden öyle dedi bilemiyorum ama resmen ciğerim söküldü öksürmekten, hayatımda da ilk defa bu kadar öksürdüm sanırım ama çok şükür hiç bişey olmadı, gerçi daha küçük ama en azından tutunmanın çok başındayım, o durduysa sen içini ferah tut. kaçıncı haftadasın bu arada? benim daha 4+3. kalp ve keseye birlikte gideyim diyorum 6. haftada görürüm de mi ikisini de?
Rica ederimsız de erken menopoz muydu ?
kok hucre denendı mı ?
surecınızı anlatmanızı rıca etsem ayıp etmıs olmam umarım
buarada ALLAH tamamnına erdırsın gozunuzaydın darısı basıma ve basımıza ınsaallah
Rica ederim
Benim amh 3.2 di en son
Menapoz çok uzak görülüyor daha:))
14 adet yumurta toplandı, 6 tanesi 5.güne gitti
İlk denemede pozitifi gördük
Çok teşekkürler
Darısı tüm isteyenletin, emek verenlerin başına