İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba arkadaşlar ben @surmise belki hatırlayanlar olur:) KK ya kızıp çıkmıştım forumdan, sonra bir daha girmedim. Bu da benim öncekli kullandığım adresti. Diğeri için talep attım açılana kadar bu adresten Size güzel bir haber vermek için girdim. bu sabah test yaptım ve silik ikinci çizginin çıktığını gördüm. ben de 40 ına girmek üzere doğal yolla hamile kalan bir kardeşcağızınızım:) kan verdim daha çıkmadı. İnanın gebeliğim devam etmese dahi üzülmeyeceğim, hayırlısı buymuş diyeceğim. Benim takık olduğum kısım kendi kendime hiç hamile kalamamış olmamdı. Bir bebeğim var 3 yaşında iki aşılma sonrası yapılan tüp bebek ile oldu çok şükür. 10 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalamamış olmak hatta reglimin 1 gün bile geçmemesi aşırı canımı sıkmıştı. kan sonucum güzel çıksın ne yaptım ne ettim anlatıcam. öperim hepinizi
hayırlı olsun bende 40 a doğru giderken tüp bebeğe başlıyorum ocak ayında. değerlerim ve testler güzel çıkmasına rağmen bir türlü kendiliğinden hamile kalamadım. bana bir tavsiyeniz olurmu

Merhaba arkadaşlar ben @surmise belki hatırlayanlar olur:) KK ya kızıp çıkmıştım forumdan, sonra bir daha girmedim. Bu da benim öncekli kullandığım adresti. Diğeri için talep attım açılana kadar bu adresten Size güzel bir haber vermek için girdim. bu sabah test yaptım ve silik ikinci çizginin çıktığını gördüm. ben de 40 ına girmek üzere doğal yolla hamile kalan bir kardeşcağızınızım:) kan verdim daha çıkmadı. İnanın gebeliğim devam etmese dahi üzülmeyeceğim, hayırlısı buymuş diyeceğim. Benim takık olduğum kısım kendi kendime hiç hamile kalamamış olmamdı. Bir bebeğim var 3 yaşında iki aşılma sonrası yapılan tüp bebek ile oldu çok şükür. 10 yıllık evliliğim boyunca hiç hamile kalamamış olmak hatta reglimin 1 gün bile geçmemesi aşırı canımı sıkmıştı. kan sonucum güzel çıksın ne yaptım ne ettim anlatıcam. öperim hepinizi
Çok sevindim canım hayırlı olsun.sağlıklı güzel bir hamilelik süreci ve doğum dilerim 😊 bize umut olanlardan bir tane daha çıkması ne güzel.

İnan geçen gün aklımdaydın.. çok sevindim inşallahh devam etsin.. 😍

Şimdi canlarım sonuç 67 çıkmış. ovulasyondan sonraki 13. gündeyim bugün. çok yüksek değil olsun ama hiç yoktan iyidir. Sonuçta kendiliğimden bu sonucu hiç almak nasip olmamıştı. Ben ne yaptım derseniz ginseng kullandım son üç aydır, eşimde kullandı hatta. bizimki sebepsiz infertility olarak geçiyordu. daha önceden de arı sütü kullanıyordum. Arı sütü yumurta kalitesine gerçekten de çok iyi geliyor. Bir de promotil women kullandım. üç aydır. sanırım bu takviyeler iyi geldi. Açıkçası ilk çocuğumdaki gibi obsesif bir durumum yoktu olursa olur olmazsa olmaz dedim. hatta ocak ayından itibaren de denemeyi bırakacaktım çünkü o kadar da yaşlı bir anne olmayı istemiyodum malum başımda bir erkek çocuk var ve 1 sn yerinde durmuyo. İşte benden haberler bunlar bakalım iki gün sonraki değerler nasıl çıkacak. dualarınız eksik etmeyin öperim hepinizi

teşekkür ederim hatırlamana çok sevindim. inşallah ben de sağlıkla senin haftalarına kadar gelebilirim. 67 biraz düşük bakalım hayırlısı kısmet:)
Aa sen biliyo muydun hamileliğimi sen gittikten sonra oldu sanırsam:)
ama yeni daha canım.. katlar inşallah merak etme. Yine de olursa olur olmazsa olmaz deme sağlıkla büyüsün inşallahh.. oğluş nasıl?

Aa sen biliyo muydun hamileliğimi sen gittikten sonra oldu sanırsam:)
ama yeni daha canım.. katlar inşallah merak etme. Yine de olursa olur olmazsa olmaz deme sağlıkla büyüsün inşallahh.. oğluş nasıl?
oluş çok tatlı, kreşe başladı ha bire hasta, ben de hastayım. hamile olduğumu bilmediğimden baya ilaç kullandım. Antibiyotik de kullanıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. sonuç katlarsa tam olarak kafam rahatlayacak.) sen hatırlıyo musun ilk soncunu ve ne zaman baktırdığını?

Çok sevindim canım hayırlı olsun.sağlıklı güzel bir hamilelik süreci ve doğum dilerim 😊 bize umut olanlardan bir tane daha çıkması ne güzel.
bu arada 1 tane coraspin içiyorum, ablam da 40 yaşındaydı ilk gebe kaldığında ve dr ona coraspin içmesini söylemişti gebe kalmadan önce. bunu da demiş olayım. gerisi hayırlısı kısmet:)

oluş çok tatlı, kreşe başladı ha bire hasta, ben de hastayım. hamile olduğumu bilmediğimden baya ilaç kullandım. Antibiyotik de kullanıyorum. İnşallah her şey yolunda gider. sonuç katlarsa tam olarak kafam rahatlayacak.) sen hatırlıyo musun ilk soncunu ve ne zaman baktırdığını?
Adetten iki gün önce bakıldı 258 gibi bi rakamdı benim de.

Geçmişler olsun Esin de hastaydı boğaz enf. Antibiyotik de kullandı.. geçsin gelmesin inşallah.

Hayırlı olsun, sağlıcakla bebişin doğsun

Giseng nasıl kullandınız, birde arısütünü
ginseng direk hap olarak satılıyor zaten hapını kullandım, arısütünü de aç karnına sabahları tahta ya da plastik kaşıkla yarım çay kaşığı kadar kullandım. arı sütünü buzdolabında saklamak gerekiyor ona dikkat etmek lazım yoksa zehirleyebilir.

ginseng direk hap olarak satılıyor zaten hapını kullandım, arısütünü de aç karnına sabahları tahta ya da plastik kaşıkla yarım çay kaşığı kadar kullandım. arı sütünü buzdolabında saklamak gerekiyor ona dikkat etmek lazım yoksa zehirleyebilir.
ARIsütünü nettenmi aıyorsunuz. Tşk ederim cvplarınız için buarada

X