Canım benim çok çok teşekkürlertabi ki canım, bu akşam mübarek cuma saatine denk geliyor, dua edicem sizler için.
takviye olarak yaklaşık 4 ay önce arı sütü,bal,polen karışıma başladım ben. doktorum takviyelerin fayda sağlamayacağını iletmişti ama ne kaybederdim ki.... eşiimin memleketteki bahçelerinden eski elma ağaçlarındaki organik elmaları topladık(yeni ağaçlar gdo'lu tohumdan gelişmiş olabilir,o da organik olmaz), hergün onları yedim. varsa öyle bi yeriniz organik ne varsa toplayın bence. dışarıda organik diye satılan şeyler ne kadar organiktir bilinmez. kendim meyve suları yaptım, komposto yani, onları meyve suyu olarak tükettim. bir de inofolic şaseyi senebaşında kullanmıştım ancak sonradan bırakmıştım, gittim ondan da aldım ama toplamda 17 şase tüketmişim. bir kutuda 20 adet var. 20 şaseden yaklaşık 10 tanesini gebe kalmadan önce kullanmışımdır hesabıma göre, geri kalan 7 tanesi de gebe kaldıktan sonraya denk geliyor,farketmeden içmişimdir yani. 10 tane inofolic fayda eder mi bilmiyorum. tabi benim ameliyat meselesi de var. ameliyatta 4 tane polip alındı,az değil, yer tutuyor onlar,gebeliği engeller ve tabi hidrosalpenks nedeni ile tüpüm de allındı. içerisi baya temizlendi. tek tüple hamile kalma ihtimali oldukça azalıyor ama hidrosalpenks varsa hiç mümkün olmuyor malesef ki hamle kalınsa da düşüyormuş. demek önemli ölçüde etkiliymiş hamile kalmamda rahimdeki bu problemler. yine de arı sütünden eminim, zaten pekçok araştırma var infetilite tedavisinde arı sütünün faydaları üzerine. hiçbişey kaybetmez insan arı sütü kullanınca. pek çok faydası var. kullanmayan varsa denesin bence
evet, bizde de koç-aslan birlikteliği söz konusubir de minik aslan gelirse baya eğlenceli bi aile olabiliriz diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim, canımsın benim, aminnnn. Biliyorum kuzummm, dualarımdasınKuzum benim Allah tamamına erdirip bebeğini kucağına sağlıkla sıhatle almanı nasip etsin işallahgüzel gönüllü arkadaşım ne zaman istersen bir telefon uzağındayım
Her zaman kuzum, her zaman dualarımızdasınızMASLOW cuğum canım bizleri de kat dualarına olur mu seheryeli77 kuzum dan da istedim diğer bebek bekleyen arkadaşlardan da rica ediyorum bizler için de dua edin lütfen
MASLOW canım ameliyattan sonra herhangi bir vitamin, takviye gıda vs bir şey kullandın mı?
canım çok teşekkür ederim amiin inşallahhh.. Rabbim seni de ummadığın anda sevindirsin inşallahhhCanım benim çok çok teşekkürlerAllah razı olsun duaların yerini bulsun işallah ben de hamile olan bütün arkadaşlara canım seheryeli77 ciğime MASLOW cuğum sana can09e a I iceice ye panic_attack a ve şu an özür dileyerek ismini hatırlayamadığım bütün bebek bekleyen iki canlı canlara dua ediyorum. Rabbim sağlıkla sıhatle evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin işallah önerilerin benim için çok kıymetli mutlaka değerlendireceğim vaktini ayırıp tek tek detaylı anlatımın için ayrıca çok teşekkür ederim canım
Evet canım 2 aşılamayı yapalı 9 gün oldu. Sanırım tutmadı. Bir de tezimi bitirmek için uğraşıyorum. Velhasıl zor günler geçiriyorum.teşekkürler cnm, evet biliyorsunuz ne kadar üzüldüğümü, çok zordu çok... sen neden negatifsin? genel bir ruh hali bozukluğu mu?
tamam canım, bebişe felak nas, akşam ayrıca senin için de özellikle dua edicem. evet doktor temmuz sonu doğacak muhtemelen dedi. eşin koç sen aslansın he ben koçum,eşim de aslan :kombinlere bak. aslanla evet iyi anlaşırız, evlat konusu farklı biliyorum da ne biliym sanki erkek olucak gbi hissediyorum o yüzden de yengeç erkeği ile nasıl uğraşılır bilmiyorum, farklı bir dünyaları oluyor, ben hiç anlayamıyorum onları. onlar da koçları hiç anlamazlar da işte sağlıklı olsun,hayırlı evla olsun, iyi insan olsun. bana yeter tabi. allah ne nasip ettiyse o.. nankörlük etmiym kız çocukları daha çok severim her zaman ama açıkçası şuan cinsiyet de hiç farketmiyor,
Çok çok sevindimGunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Ayy cok sevindimmm sen çok ümitsizdin Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladınaGunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Allah razı olsun canım. Haklısın formaliteydi aslında ama yine de beklenti oluyor canımC Capanin Gururu Teyom cnm zaten asilama ile dogal yoldan olmasi arasinda cok buyuk farklar yok sanirim.yani asilama teknigi cok da fark yaratabilecek bir teknik degil. Sanirim panicatak da once asilama denemisti olmamisti. Sonra tup bebekle ilk denemede pozitifi gordu. Siz asilamayi sadece tup bebek oncesi prosedur geregi yaptirdiniz, zaten asıl hedefiniz tup bebek idi. Insallah tutmustur hem. Ben de bu ay lekelenmeler baslayinca bu ayi da bos gecirdik diyordum ama meger implantasyon kanamasi imis. Senin icin de ozel olarak dua ettim aksam. Olucak insallah icini ferah tut. Ben de ne kadar umitsizdim
umudumuz hayallerimiz cok cok tesekkur ederim.
E Efembahya tesekkur ederim. Allah tamamina erdirir de saglikla kucagima alirim insallah. Bizim bir tanidik 40yasin uzerinde iken gebzede anadolu tıp merkezi diye bir merkezde tedavi olarak anne olmus. Kac zamandir yazicam unutuyorum. Bize uzak diye biz degerlendiremedik ama ayhan beymis sanirim doktoru. Cok övüyordu doktorunu
Aaa çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin bebişin sağlıcakla doğsun inan çok mutlu oldum burda okadar karamsar yazıyordunki Allah büyük geldi işte bebiş.Gunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
cok teşekkür ederimMASLOW tsk ederim.Rabbim Bebeğinizi kucağıza almayi nasip etsin.
Sag ol cnm. Halen saskinim nasil oldu diye valla. Allah sana ve diger hamişlere de saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeleri. Evet ya nerden nereye. Sira ile herkesin guzel haberleri paylasilir oldu topigimizde. Cok sukur. Diger dostlarin da tez vakitte guzel haberlerini alicaz inşallahMASLOW
Selam bir zamanların tribal enfeksiyonlu karamsar insanı
Sürpriz gebeliğine çok sevindim kız. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah.
Vay bee nerden nereye. Yumurtlama zamanlarımızı, lambadaları, kullandığımız takviyeleri konuşurken hamilelik haberlerini yazar olduk.Darısı bizimle aynı süreçleri yaşayan tüm arkadaşlarımızın başına.
Bi kere kullanmitim birkac ay once. Cok bilgi sahibi degilim o yuzden ancak yumurtlama gununde ikinci cizgi onceki gunlere gore en koyu halini aliyprmus. Yumurtlama gunundesin herhalde bu sonuca goreMerhaba arkadaşlar. Dün yaptığım ovu testi ve bugün yaptığım aynı koyulukta sizce nasıl?
Maslow cok cok tebrik ederim oncelikle.Gozunuz aydin olsun Allah saglicakla hayirlisiyla tamamina erdirsin .Bi kere kullanmitim birkac ay once. Cok bilgi sahibi degilim o yuzden ancak yumurtlama gununde ikinci cizgi onceki gunlere gore en koyu halini aliyprmus. Yumurtlama gunundesin herhalde bu sonuca gore