Bunu ben de kendi kendime soruyorum ancak emin olamiyorum. Esasen ameliyat sonrasinda hatta ameliyatin hemen akabinde hamile kalanlar oluyormus. Yucel Hoca da bu roportajinda bu ameliyat sonrasinda hastanin spontane gebeligi olusabilme ihtimalinin kuvvetli oldugunu, o yuzden tup bebek denemeden once ameliyat sonrasinda spontane gebelik denenmesi gerektigini spyluyordu ancak ben muayeneye gittigimde ameliyat sonrasinda kendiliginden gebelik olusabildigini, belki bende de olabilecegini soyledigimde bu amh ile cok zor demisti,hatta yanimda kv de vardi, hem uzuntu hem de mahcubiyet yasamistim ancak tabi onun yaninda konusma yetkisini biz dkktorumuza verdik de insan bozuluyor tabi boyle biseyi kayinvalide yaninda duyunca. O da baya uzulmustu zaten. Bence ari sutu, dogal beslenme etki etmistir diye dusunuyorum, doganin bize sundugu sayisiz nimetler var ve bence yumurta rezervimizde de olumlu yonde gelismeler saglayacak ozellige sahipler, ben doktorlar kadar negatif bakmiyorum olaya, hem hamileligi bir tutku haline getirmeyin, akışina birakin,stres yaparsaniz olmaz derler hem de takviye onerir misiniz dedigimizde hicbirsey yumurta rezervinizde dramatik bir degisiklik saglamaz derler.sen boyle konusursan ben nasil stres yapmayayim. Neyse bence yedigim ictgim illa ki etkili olmustur. Tabi ameliyati olmasam zaten hic gebelik olusamazdi cunku o sıvı spermi öldüruyomus, bi sekilde gebelik olsa da bebek o sıvı nedeni ile tutunamiyormus. Yine de binde bir de olsa hidrosalpenks ile hamile kalanlar var... bilemiyorum
Cok tesekkur ederim bu arada. Allah isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin. Amin
Dun yazmissin ama bugun gordum cnm. Biraz agrim var, biraz derken de baya canimi yakan, kramp tarzi bir agri. Bir sorun yoktur umarim