şimdiye kadar olduğu gibi sorunsuz ilerlesin kuzum tüm süreç,en güzel haberleri al cumartesi ve sonrasındaCanım benimmm çok teşekkür ederim tekrar, biliyorum, hep yanımda oldunuz, sen,bearnguin Ozgur06 @can09e her zaman desteğinizi hissettim, ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize. Neyseki sürecim de su gibi akıp geçti, sıkıntısız, keyifle, heyecanla.
Cumartesi tanışacağız kendileriyle :)) merak ediyorum ben de
Sağol kuzumm, sağlıkla sonuçlansın bu tatlı, heyecanlı,arada stresli mucizevi süreç :))şimdiye kadar olduğu gibi sorunsuz ilerlesin kuzum tüm süreç,en güzel haberleri al cumartesi ve sonrasında
su gibi akıp geçsin kuzum inşAllahSağol kuzumm, sağlıkla sonuçlansın bu tatlı, heyecanlı,arada stresli mucizevi süreç :))
Doğru söylemiş doktorunuz, bizler de ufak değişiklikler ve belki de kendini iyi hissetmeler peşinde olabilirizBen en iyi tup bebek doktorunu tespit edelim diye biseydusunmemistim zaten. Neticede birbirimize fikir verdigimiz bir topikteyiz. Tabi ki doktor tavsiyeleri de olucak. Ona bakardan is yumurta ve sperme bakiyorsa takviye de paylasmak anlamsiz. Doktorumdan takviye onerisi istedigimde hicbir takviye ile yumurta rezervinde dramatik degisiklikler olmayacagini iletmisti.
Allah razı olsun cnm. Olmuyordu evet. Doktorun biri sag olsun oyaladi durdu. Ameliyati olmadan olmuyormus demek ancak artik kaybolan vakte filan da uzulemiycem. Sukurler olsun sonunda oldu ya hayirlisi ile kucagima alayim yeter banaaa hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin... Rabbim büyük olmuyor etmiyor derken daha ne kadar bekleyeceğim derken, spontane gelmiş bile minik..; )
Ben bu hayıt tohumunu hiç kullanmadım ama çok duymaya başladımTohumları havanda biraz dövüp kaynayan pet şişe suyuna atıp (asla musluk suyu olmayacak) 3 dakikayı geçmeyecek şekilde kısık ateşte üzeri kapatılarak kaynatıp bir kenara alıp ılımasını bekledikten sonra kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmeni tavsiye ederim. İbrahim Saraçoğlu'nun bizzat kendisinin hazırlama ve kullanım önerisidir
Kuzum benim Allah tamamına erdirip bebeğini kucağına sağlıkla sıhatle almanı nasip etsin işallahCanım benimmm çok teşekkür ederim tekrar, biliyorum, hep yanımda oldunuz, sen,bearnguin Ozgur06 @can09e her zaman desteğinizi hissettim, ayrı ayrı teşekkür ederim hepinize. Neyseki sürecim de su gibi akıp geçti, sıkıntısız, keyifle, heyecanla.
Cumartesi tanışacağız kendileriyle :)) merak ediyorum ben de
Ayy canııımmm ben arada senin yazılarını takip ediyordum hamilesin sanırım allahım nsl sevindim bilemezsin.hani bana umut oldun gerçekten.inan kendim kalmış gibi sevindim.rabbim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum hayırlı sağlıklı bşr bebiş nasip etsin.şimdi bize dua etme sırası sendeGoreli 3 hafya oldu pozitifi de kalp atisini duymadan malesef ki kimseye soyleyemedik. Ya aslan olsun ben de kocum ama yengec zorlar tabi diycek.oluyorum ama evlat iste hayirli saglikli olsun da anlasirim bi sekilde yengecle de
Canım yaaaaa çok şükür bin şükürGunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Canım hayıt tohumunu kullanmaya başlamak için herhangi bir zaman dilimini beklemek gerekmiyor hemen başlayabilirsinBen bu hayıt tohumunu hiç kullanmadım ama çok duymaya başladımne zaman başlıyoruz kullanmaya özel bi dönemi var mı, yoksa arı sütü gibi birkaç ay her gün mü kullanıyoruz
Cok tesekkur ederimCanim. Tabi dua ederim senin icin. Umut olduguma sevindim, durumunu bilmiyorum ama benim tek tüpüm alindi yani ihtimal baya azalmisti ve son donemde hep sagdan yumurtluyordum ve sag taraftaki tup alindi ustelik yumurta rezervim yasima gore de cok azdi. Son aylarda fsh yukselmisti baya. O yuzden umudunu kaybetme, insallah olucak senin deAyy canııımmm ben arada senin yazılarını takip ediyordum hamilesin sanırım allahım nsl sevindim bilemezsin.hani bana umut oldun gerçekten.inan kendim kalmış gibi sevindim.rabbim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir doğum hayırlı sağlıklı bşr bebiş nasip etsin.şimdi bize dua etme sırası sendeama bana ayrı özel dua edermisin kuzum yaş iice ilerledi son demlerimdeyim rabbim benimde yüzümü güldürsün.
Amin canim allah hepimize nasip etsin inşallah. Biliyorsun neler yasadim zor bir surecti. Hatta sen tekrar tup bebek denemek istememeni "o igneler ruhumu acitiyordu" diyerek aciklamistin. Seni cok iyi anlamistim sonradan ben de . Yine de vesile olacaksa diyecanimizin da ruhumuzun da acisini sineye cekmek durumunda kaliyoruzCanım yaaaaa çok şükür bin şükürnasıl mutlu oldum anlatamam işte bu gerçekten Allahın hikmeti kim bilir kaç kez opu olup embriyo sayımı arttırırım hesabını yaparken Rabbim mucizesini göndermiş sana üzüldün, canın yandı, uğraştın didindin, umutsuzluğa düştün belki de ama Yaratan o kadar büyükki çektiklerin sınavındı sınavını başarıyla geçtin en çok istediğin ile ödüllendirildin canım çok tebrik ederim sağlıklı sıhatli sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik süreci geçirmeni dilerim eşin ve bebeğinle uzun mutlu ve sağlıklı, kana kana yaşayacağınız bir ömrünüz olsun işallah aminnn
Ah canım benim ya. Sabaha negatif başlamıştım. Bu haberini görünce bütün bulutlar dağıldı. Bu ne güzel bir haber ya. Kalbim ısındı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne üzülmüştün, ne yollardan geçtin. Ama umulmadık anda Rabbim mucizesini göstermiş sana. Çok mutluyum ya.Gunaydin tatlış hanimlarbearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Sağol canım inş.bu arada kendine ve bebişine hergün felak ve nas ı oku.rabbim nazarlardan korusun.sanırım yanlış okumadıysam aslan olacak bebişinCok tesekkur ederimCanim. Tabi dua ederim senin icin. Umut olduguma sevindim, durumunu bilmiyorum ama benim tek tüpüm alindi yani ihtimal baya azalmisti ve son donemde hep sagdan yumurtluyordum ve sag taraftaki tup alindi ustelik yumurta rezervim yasima gore de cok azdi. Son aylarda fsh yukselmisti baya. O yuzden umudunu kaybetme, insallah olucak senin de
teşekkürler cnm, evet biliyorsunuz ne kadar üzüldüğümü, çok zordu çok... sen neden negatifsin? genel bir ruh hali bozukluğu mu?Ah canım benim ya. Sabaha negatif başlamıştım. Bu haberini görünce bütün bulutlar dağıldı. Bu ne güzel bir haber ya. Kalbim ısındı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne üzülmüştün, ne yollardan geçtin. Ama umulmadık anda Rabbim mucizesini göstermiş sana. Çok mutluyum ya.
tamam canım, bebişe felak nas, akşam ayrıca senin için de özellikle dua edicem. evet doktor temmuz sonu doğacak muhtemelen dedi. eşin koç sen aslansın he ben koçum,eşim de aslan :Sağol canım inş.bu arada kendine ve bebişine hergün felak ve nas ı oku.rabbim nazarlardan korusun.sanırım yanlış okumadıysam aslan olacak bebişinbende aslanım.sen koçmuşsun.aslanın en iyi geçindiği burçtur koç.eşimde koç.aranızdaki güzel bağ şimdiden başlamış aslanlar dirençli olur.tuttuğunu koparan zaten tontisin tüm zorluklara rağmen hayata tutunmasından belli değilmi.şaka bir yana allah nazrlardan korusun sizi maşallahhhhhh canım
Çok teşekkürCanım hayıt tohumunu kullanmaya başlamak için herhangi bir zaman dilimini beklemek gerekmiyor hemen başlayabilirsinen az 3 ay ara vermeden kullanmalısın sonra bir ay ara sonra tekrar bir 3 ay daha kullanabilirsin. Çayını demlemek bana geldiği gibi sana da zor gelirse bir markanın hazır extratı var bir arada onu kullanmıştım. Çok daha kolay kullanımı. Marka ismini özelden yazıyorum dilersen onu da kullanabilirsin. Şifa olmasını dilerim
Aa çok ilginç sizde mi aslan koçteşekkürler cnm, evet biliyorsunuz ne kadar üzüldüğümü, çok zordu çok... sen neden negatifsin? genel bir ruh hali bozukluğu mu?
tamam canım, bebişe felak nas, akşam ayrıca senin için de özellikle dua edicem. evet doktor temmuz sonu doğacak muhtemelen dedi. eşin koç sen aslansın he ben koçum,eşim de aslan :kombinlere bak. aslanla evet iyi anlaşırız, evlat konusu farklı biliyorum da ne biliym sanki erkek olucak gbi hissediyorum o yüzden de yengeç erkeği ile nasıl uğraşılır bilmiyorum, farklı bir dünyaları oluyor, ben hiç anlayamıyorum onları. onlar da koçları hiç anlamazlar da işte sağlıklı olsun,hayırlı evla olsun, iyi insan olsun. bana yeter tabi. allah ne nasip ettiyse o.. nankörlük etmiym kız çocukları daha çok severim her zaman ama açıkçası şuan cinsiyet de hiç farketmiyor,
tabi ki canım, bu akşam mübarek cuma saatine denk geliyor, dua edicem sizler için.MASLOW cuğum canım bizleri de kat dualarına olur mu seheryeli77 kuzum dan da istedim diğer bebek bekleyen arkadaşlardan da rica ediyorum bizler için de dua edin lütfen
MASLOW canım ameliyattan sonra herhangi bir vitamin, takviye gıda vs bir şey kullandın mı?
evet, bizde de koç-aslan birlikteliği söz konusuAa çok ilginç sizde mi aslan koçbak işte çekiyoruz birbirimizi.temmuz sonuysa eğer büyük ihtimal aslan olur burcu.allahım ne güzel yaa kız mı erkek mi diýe tatlı bi düşünce olacak şimdi sizde.sağlıklı akıllı bi tontis olsun da