tabi ki canım, bu akşam mübarek cuma saatine denk geliyor, dua edicem sizler için.
takviye olarak yaklaşık 4 ay önce arı sütü,bal,polen karışıma başladım ben. doktorum takviyelerin fayda sağlamayacağını iletmişti ama ne kaybederdim ki.... eşiimin memleketteki bahçelerinden eski elma ağaçlarındaki organik elmaları topladık(yeni ağaçlar gdo'lu tohumdan gelişmiş olabilir,o da organik olmaz), hergün onları yedim. varsa öyle bi yeriniz organik ne varsa toplayın bence. dışarıda organik diye satılan şeyler ne kadar organiktir bilinmez. kendim meyve suları yaptım, komposto yani, onları meyve suyu olarak tükettim. bir de inofolic şaseyi senebaşında kullanmıştım ancak sonradan bırakmıştım, gittim ondan da aldım ama toplamda 17 şase tüketmişim. bir kutuda 20 adet var. 20 şaseden yaklaşık 10 tanesini gebe kalmadan önce kullanmışımdır hesabıma göre, geri kalan 7 tanesi de gebe kaldıktan sonraya denk geliyor,farketmeden içmişimdir yani. 10 tane inofolic fayda eder mi bilmiyorum. tabi benim ameliyat meselesi de var. ameliyatta 4 tane polip alındı,az değil, yer tutuyor onlar,gebeliği engeller ve tabi hidrosalpenks nedeni ile tüpüm de allındı. içerisi baya temizlendi. tek tüple hamile kalma ihtimali oldukça azalıyor ama hidrosalpenks varsa hiç mümkün olmuyor malesef ki hamle kalınsa da düşüyormuş. demek önemli ölçüde etkiliymiş hamile kalmamda rahimdeki bu problemler. yine de arı sütünden eminim, zaten pekçok araştırma var infetilite tedavisinde arı sütünün faydaları üzerine. hiçbişey kaybetmez insan arı sütü kullanınca. pek çok faydası var. kullanmayan varsa denesin bence
evet, bizde de koç-aslan birlikteliği söz konusu
bir de minik aslan gelirse baya eğlenceli bi aile olabiliriz diye düşünüyorum