İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

tabi ki canım, bu akşam mübarek cuma saatine denk geliyor, dua edicem sizler için.
takviye olarak yaklaşık 4 ay önce arı sütü,bal,polen karışıma başladım ben. doktorum takviyelerin fayda sağlamayacağını iletmişti ama ne kaybederdim ki.... eşiimin memleketteki bahçelerinden eski elma ağaçlarındaki organik elmaları topladık(yeni ağaçlar gdo'lu tohumdan gelişmiş olabilir,o da organik olmaz), hergün onları yedim. varsa öyle bi yeriniz organik ne varsa toplayın bence. dışarıda organik diye satılan şeyler ne kadar organiktir bilinmez. kendim meyve suları yaptım, komposto yani, onları meyve suyu olarak tükettim. bir de inofolic şaseyi senebaşında kullanmıştım ancak sonradan bırakmıştım, gittim ondan da aldım ama toplamda 17 şase tüketmişim. bir kutuda 20 adet var. 20 şaseden yaklaşık 10 tanesini gebe kalmadan önce kullanmışımdır hesabıma göre, geri kalan 7 tanesi de gebe kaldıktan sonraya denk geliyor,farketmeden içmişimdir yani. 10 tane inofolic fayda eder mi bilmiyorum. tabi benim ameliyat meselesi de var. ameliyatta 4 tane polip alındı,az değil, yer tutuyor onlar,gebeliği engeller ve tabi hidrosalpenks nedeni ile tüpüm de allındı. içerisi baya temizlendi. tek tüple hamile kalma ihtimali oldukça azalıyor ama hidrosalpenks varsa hiç mümkün olmuyor malesef ki hamle kalınsa da düşüyormuş. demek önemli ölçüde etkiliymiş hamile kalmamda rahimdeki bu problemler. yine de arı sütünden eminim, zaten pekçok araştırma var infetilite tedavisinde arı sütünün faydaları üzerine. hiçbişey kaybetmez insan arı sütü kullanınca. pek çok faydası var. kullanmayan varsa denesin bence

evet, bizde de koç-aslan birlikteliği söz konusu :KK45: bir de minik aslan gelirse baya eğlenceli bi aile olabiliriz diye düşünüyorum
Canım benim çok çok teşekkürler 😍😍 Allah razı olsun 🤲 duaların yerini bulsun işallah 🤲 ben de hamile olan bütün arkadaşlara canım seheryeli77 seheryeli77 ciğime MASLOW MASLOW cuğum sana can09e can09e a I iceice ye panic_attack panic_attack a ve şu an özür dileyerek ismini hatırlayamadığım bütün bebek bekleyen iki canlı canlara dua ediyorum. Rabbim sağlıkla sıhatle evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin işallah 🤲🤲🤲 önerilerin benim için çok kıymetli mutlaka değerlendireceğim vaktini ayırıp tek tek detaylı anlatımın için ayrıca çok teşekkür ederim canım 😘😘😘

MASLOW MASLOW cuğum canım bizleri de kat dualarına olur mu 😘 seheryeli77 seheryeli77 kuzum dan da istedim diğer bebek bekleyen arkadaşlardan da rica ediyorum bizler için de dua edin lütfen 🤲😘
MASLOW MASLOW canım ameliyattan sonra herhangi bir vitamin, takviye gıda vs bir şey kullandın mı?
Her zaman kuzum, her zaman dualarımızdasınız

Canım benim çok çok teşekkürler 😍😍 Allah razı olsun 🤲 duaların yerini bulsun işallah 🤲 ben de hamile olan bütün arkadaşlara canım seheryeli77 seheryeli77 ciğime MASLOW MASLOW cuğum sana can09e can09e a I iceice ye panic_attack panic_attack a ve şu an özür dileyerek ismini hatırlayamadığım bütün bebek bekleyen iki canlı canlara dua ediyorum. Rabbim sağlıkla sıhatle evlatlarınızı kucaklamayı nasip etsin işallah 🤲🤲🤲 önerilerin benim için çok kıymetli mutlaka değerlendireceğim vaktini ayırıp tek tek detaylı anlatımın için ayrıca çok teşekkür ederim canım 😘😘😘
canım çok teşekkür ederim amiin inşallahhh.. Rabbim seni de ummadığın anda sevindirsin inşallahhh 😘😘😘
ve bekleyen tüm herkesi.

teşekkürler cnm, evet biliyorsunuz ne kadar üzüldüğümü, çok zordu çok... sen neden negatifsin? genel bir ruh hali bozukluğu mu?

tamam canım, bebişe felak nas, akşam ayrıca senin için de özellikle dua edicem. evet doktor temmuz sonu doğacak muhtemelen dedi. eşin koç sen aslansın he ben koçum,eşim de aslan ::KK53: kombinlere bak. aslanla evet iyi anlaşırız, evlat konusu farklı biliyorum da ne biliym sanki erkek olucak gbi hissediyorum o yüzden de yengeç erkeği ile nasıl uğraşılır bilmiyorum, farklı bir dünyaları oluyor, ben hiç anlayamıyorum onları. onlar da koçları hiç anlamazlar da işte sağlıklı olsun,hayırlı evla olsun, iyi insan olsun. bana yeter tabi. allah ne nasip ettiyse o.. nankörlük etmiym :emir_bebek:kız çocukları daha çok severim her zaman ama açıkçası şuan cinsiyet de hiç farketmiyor,
Evet canım 2 aşılamayı yapalı 9 gün oldu. Sanırım tutmadı. Bir de tezimi bitirmek için uğraşıyorum. Velhasıl zor günler geçiriyorum.

Gunaydin tatlış hanimlar bearnguin bearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Çok çok sevindim
Allah'ım tamamına erdirsin sağlıklı ve mutlu kucağına alırsın inşallah

Gunaydin tatlış hanimlar bearnguin bearnguin nasilsjn cnm C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama @Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh
Ayy cok sevindimmm sen çok ümitsizdin Rabbim saglıkla sıhatle tamamına erdirip kavustursun insallah evladına 🤲

Hanımlar Bi arkadasım ın akrabası tüp bebek tedavisi yaptıracak. Sizler arastırıp iyi olanları biliyorsunuz, ben tüp bebek hiç yaptırmadım. İnsallah gerek kalmazda dogal yoldan kalırım. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz bayanın yası ileriymiş birkez tüp bebek denemişler olmamış yani şimdiye kadar hiç hamile kalmamış. Belki vesile oluruz iyi bir doktor bulmasına. Şimdiden çok teşekkür ederim

C Capanin Gururu Teyom cnm zaten asilama ile dogal yoldan olmasi arasinda cok buyuk farklar yok sanirim.yani asilama teknigi cok da fark yaratabilecek bir teknik degil. Sanirim panicatak da once asilama denemisti olmamisti. Sonra tup bebekle ilk denemede pozitifi gordu. Siz asilamayi sadece tup bebek oncesi prosedur geregi yaptirdiniz, zaten asıl hedefiniz tup bebek idi. Insallah tutmustur hem. Ben de bu ay lekelenmeler baslayinca bu ayi da bos gecirdik diyordum ama meger implantasyon kanamasi imis. Senin icin de ozel olarak dua ettim aksam. Olucak insallah icini ferah tut. Ben de ne kadar umitsizdim
umudumuz hayallerimiz umudumuz hayallerimiz cok cok tesekkur ederim.
E Efembahya tesekkur ederim. Allah tamamina erdirir de saglikla kucagima alirim insallah. Bizim bir tanidik 40yasin uzerinde iken gebzede anadolu tıp merkezi diye bir merkezde tedavi olarak anne olmus. Kac zamandir yazicam unutuyorum. Bize uzak diye biz degerlendiremedik ama ayhan beymis sanirim doktoru. Cok övüyordu doktorunu

C Capanin Gururu Teyom cnm zaten asilama ile dogal yoldan olmasi arasinda cok buyuk farklar yok sanirim.yani asilama teknigi cok da fark yaratabilecek bir teknik degil. Sanirim panicatak da once asilama denemisti olmamisti. Sonra tup bebekle ilk denemede pozitifi gordu. Siz asilamayi sadece tup bebek oncesi prosedur geregi yaptirdiniz, zaten asıl hedefiniz tup bebek idi. Insallah tutmustur hem. Ben de bu ay lekelenmeler baslayinca bu ayi da bos gecirdik diyordum ama meger implantasyon kanamasi imis. Senin icin de ozel olarak dua ettim aksam. Olucak insallah icini ferah tut. Ben de ne kadar umitsizdim
umudumuz hayallerimiz umudumuz hayallerimiz cok cok tesekkur ederim.
E Efembahya tesekkur ederim. Allah tamamina erdirir de saglikla kucagima alirim insallah. Bizim bir tanidik 40yasin uzerinde iken gebzede anadolu tıp merkezi diye bir merkezde tedavi olarak anne olmus. Kac zamandir yazicam unutuyorum. Bize uzak diye biz degerlendiremedik ama ayhan beymis sanirim doktoru. Cok övüyordu doktorunu
Allah razı olsun canım. Haklısın formaliteydi aslında ama yine de beklenti oluyor canım :-) Neyse tutmasa bile tüp bebeğe yaklaşmış olacağız. Çok moral oldu senin durumun.

Aaa çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin bebişin sağlıcakla doğsun inan çok mutlu oldum burda okadar karamsar yazıyordunki Allah büyük geldi işte bebiş.

Merhaba arkadaşlar sizleri uzun zamandır takip ediyorum.41 yaşında evlendim isteme olayından bir gün önce hormon testleri yaptırdım fsh 26 ya yakın çıktı erken menopoz dendi ve doktor çocuğun olmaz dedi tüp bebekle belki dedi dünyam başıma yıkıldı o anbevlenmekten vazgececektim interneten araştırdım 25 üstüne tüp bebek dahi olmaz filan yazıyordu nisan gibi test yaptırdım temmuz sonu evlendim 2 ay sonra doktora gittim fsh 7 buçuk filanbcikti doktor normal dedi ama bi kere yüksek çıktısı vakit kaybetme di ertesi ay tüp bebek denedik havuz yöntemi yapıldı 0nce 2 embriyo sonra birer tane embriyo oluştu sonra birinci deneme 2 embriyo verildi tutmadı sonra 2.yi denedi o da tutmadı geriye 1 tane dondurulmusumuz kaldı doktorum bu ay yumurtaların güzel dedi tekrar toplayalim dedi 5 yumurta toplandı 3 embriyo oluştu 3.günde dondurduler ertesi ay transfer yapıldı ve müjdeli haberi aldık 12.haftada kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj oldum.çok zor zamanlar geçerim. Genetik de trizomi 21 çıktı .yine de1 tane dondurulmusumuz var diye sukrediyordum.6 ay sonra tekrar tedaviye başladım 1 embriyo oluştu. Donmus embriyo ile iki embriyo oldum.donmus embriyoya da cozdurup ikisine pgd yapıldı. Donmus embriyo sağlıklı diğeri bozuk çıktı Ramazan olduğu için transfer yapmak istemedim.doktora konuşup dinlenir rahmin bi ay dedi çözülmüş embriyo yu tekrar döndürdü ertesi ay transfer oldu ama tutmadı. Forumlarda okuduğum göre çözülmüş embriyoyu tekrar dondurmuyorlarmis.sizin bu konuda bi bilginiz varsa paylaşır sanık sevinirim.bu arada yaşım 43 oldu.Tekrar denemek istiyorum.Ankarada yaşıyorum iyi bir doktor arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir doktor var mı paylaşırsanız sevinirim

C Capanin Gururu Teyom umutlanmaz olur musun cnm, ben de biliyorum umudunu kaybetmek nedir ancak aşılama yöntemi çok da fark yaratan bir yöntem değil dediğim gibi o yüzden tüp bebekte olur inşallah, senle durumlarımız çok benziyor, benim olduysa senin de olur inşallah ki sen benden 2 yaş küçüksün de yumurta kalitesi anlamında filan daha iyi durumdasındır. hem kucağıma alana kadar ben de diken üstünde olmaya devam edicem galiba. çok zor işler bunlar be
@nur0606 doğrusun, çok karamsardım ama ne biliym işte yücel hocanın bir röpörtajını izlemiştim, ameliyattan sonra çoğu hastanın doğal yoldan hamile kaldığını belirtiyordu ama ben muayenede kendisine bunu söylediğimde benimki gibi düşük yumurta rezervi ile normal yoldan olmasının zor olduğunu söylemişti e yumurta toplamada da havuzda anca bir embrio biriktirebilmiştik. öyle olunca tüp bebekten bile pek ümidim yoktu açıkçası ama allah nasip etti bakalım tamamına da erdirir inşallah en azından hamile kalabiliyorum bunu da bilmek rahatlattı biraz beni.
E Erdahava çok geçmiş olsun size. dondurulmuş embriyoyu çözüp,sonra tekrar nasıl donruruyolar ya, öyle şey yapılmaz ki yanlış bence. Biraz tuhaf bir örenk olucak belki ama donduruca dondurup çözdürdüğümüz eti bile tekrar dondurmamamız gerekiyorsa canlı bir embriyo nasıl dondurulup çözüldükten sonra tekrar dondurulur. bu şekilde bile düşününce bana mantıksız geldi. bir doktora mı danışsanız tüp bebek konusunda tecrübe sahibi olan. nette böyle sayfalar da oluyor doktora soru sorulabilen sağlık sayfalarından birinden bi doktora danışabilirsiniz

MASLOW MASLOW
Selam bir zamanların tribal enfeksiyonlu karamsar insanı :rolleyes:
Sürpriz gebeliğine çok sevindim kız. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah.
Vay bee nerden nereye. Yumurtlama zamanlarımızı, lambadaları, kullandığımız takviyeleri konuşurken hamilelik haberlerini yazar olduk. :anneadayı::nazar: Darısı bizimle aynı süreçleri yaşayan tüm arkadaşlarımızın başına. :dua:

MASLOW MASLOW
Selam bir zamanların tribal enfeksiyonlu karamsar insanı :rolleyes:
Sürpriz gebeliğine çok sevindim kız. Gözün aydın. Sağlıkla devam etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah.
Vay bee nerden nereye. Yumurtlama zamanlarımızı, lambadaları, kullandığımız takviyeleri konuşurken hamilelik haberlerini yazar olduk. :anneadayı::nazar: Darısı bizimle aynı süreçleri yaşayan tüm arkadaşlarımızın başına. :dua:
Sag ol cnm. Halen saskinim nasil oldu diye valla. Allah sana ve diger hamişlere de saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeleri. Evet ya nerden nereye. Sira ile herkesin guzel haberleri paylasilir oldu topigimizde. Cok sukur. Diger dostlarin da tez vakitte guzel haberlerini alicaz inşallah

Merhaba arkadaşlar. Dün yaptığım ovu testi ve bugün yaptığım aynı koyulukta sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20191207_164330.jpg
    IMG_20191207_164330.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 52
Bi kere kullanmitim birkac ay once. Cok bilgi sahibi degilim o yuzden ancak yumurtlama gununde ikinci cizgi onceki gunlere gore en koyu halini aliyprmus. Yumurtlama gunundesin herhalde bu sonuca gore
Maslow cok cok tebrik ederim oncelikle.Gozunuz aydin olsun Allah saglicakla hayirlisiyla tamamina erdirsin .
Kuskusuz biz sana extra sevindik:KK66:) cunku pek cok sey ustuste olumsuz ilerliyor cok yoruluyordun..ama hic birakmadin ozunde..mutlu oldum adina:nazar:😊
Benim de merak ettigim bir konu var, sen kendini daha iyi tartar bilirsin sence kullandigin ek gida dogal beslenme ozen mi
yoksa direkt ameliyat mi etkili oldu dersin..

X