Gunaydin tatlış hanimlar
bearnguin nasilsjn cnm
C Capanin Gururu Teyom kader arkadasim ozellikle sana umut olucak bir haberim var. Malum ikimiz de hidrosalpenks ameliiyati olduk. buralarda mjsin bilmiyorum ama
Senella iyisindir umarim cnm
Simdi sıkı durun! Kesinlesene kadar paylasamadim.ancak az once minik mucizemin kalp atisini duyduk. Simdi yazarken bile agliyorum. Nasil bir mucizedir, nasil biseydir aklim sasti.doktor bile tek tuple ve yasima gore oldukca dusuk olan bu yumurta rezeŕvi ile normal yoldan olmaz derken ameliyattan hemen sonraki ay hamileyim. Spontan gebelik.
bearnguin hatirlarsan sana bu ayı da bos gecirdik yazmistim. Cunku tam dao gunlerde lekelenmeler baslamisti aferdersiniz ancak cok kisa sürdu bu sefer ve daha degisikti. Sonra beklenen misafir yani regl gelmedi. Eczeneden test aldim sabahin 6sinda test yaptim ve aninda cift cizgi cikti. Sonra doktora... doktor ultrasonda bisey goremedi tabi hemen goz korkuturlar. Dıs gebelik olmasin diye. Tahlik yapti 2 gun ara ile keseyi gorene kadar tahliller devam etyi ama o dış gebelik suphesi beni bitirdi. Keseyi gorunce de bitmedi hersey. Bu sefer kalp atisini duymadan kesinlesmez dendi. Bugune kadar bekledim. Bebisimle konustum. Yedigime ictiigme dikkat etyim. Bi kahveyi tamamen birakamiyorim. O da dikkat gerektiren bi iste olmam dolayisi ile. Bi gun icmedim. Hemen bi hata yaptim. Bebegim icin calisiyorum. Ona daha iyi bi hayat vermek icin napiym. 1 tanecik kahvecik.
Iste boyle kizlar. Niye olmuyo, hic mi olmiycak, dondurulmusu transfer edeceller acaba o tutucak mi derken kendiliginden geldi bebegim. Hep aklimdasiniz. Sizler de yakinda bu mucizeyi yazsiycaksiniz inşalllahhhh