- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Gözünüz aydın, çok seviniyor insan olumlu haberlere. Sizinle aynı günlerde ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlamıştık, aynı yaşlardayız, benim iki denemem de olumsuz oldu maalesef. Umarım aynı sevinci bizler de yaşarız.Merhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Bu yolda emek veren, isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını yürekten diliyorum.
Dualarımdasınız
Ben hep buralardayım :))Hayırlı olsun cnm. Uzun zamandır yazmayinca tahmin etmistim. Kalp atislarini duydunuz mu? Ne kadarlikbebis? Bir de aret kamar yapmisti degil mi tedaviyi
Çok teşekkür ederim, darısı size, bu yolda çabalayan, isteyen herkesin başınaGözünüz aydın, çok seviniyor insan olumlu haberlere. Sizinle aynı günlerde ağustos gibi tüp bebek tedavisine başlamıştık, aynı yaşlardayız, benim iki denemem de olumsuz oldu maalesef. Umarım aynı sevinci bizler de yaşarız.
Transfer sürecinde neler yaptığınızı yazarsanız çok güzel olur yeni transfer yaptıracaklar içintekrar tebrikler
Teşekkürler bu güzel bilgiler ve dilekler içinÇok teşekkür ederim, darısı size, bu yolda çabalayan, isteyen herkesin başına
Transferim cumartesi günü oldu, ilk yarım saatten sonra kalkmanı istiyolar, idrara sıkışık olmam rahatsız etmediği için 45 dk sonra kalktım, 2 saatte daha hastanede kalıp eve gittim, ilk gün evde uzanmadım saat 23.00 e kadar, ama ağır kaldırmadım, yukarıya uzanmadım, evin içinde hareket halindeydim, oturup tv izledim. Pazartesi günü de dinlendim, salı günü işe başladım.
Estrofem, bebe aspirini, oksapar ve progestan kullanmaya başladım, hala kullanıyorum. (progestan transfer öncesi başlatmıştı)
Beslenmeme 2 aydır dikkat ediyorum, kahve tüketmedim hiç, çay açık, günde 2 bardak geçmedi, çiğ badem, fındık tükettim, cevizi bol yedim, süt ve süt ürünlerini zaten çocukluğumdan beri çok severim, tüketirim.
Bu şekilde, aklınıza takılan birşey olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
Beslenmeyle alakalı doktorumla hiç konuşmadık, ben kendim bıraktım, zaten çok fazla tüketen biri değilim, günde 2 bardağa kadar izin veriyorlarmış sanırım, ben kafein tüketmek istemedimTeşekkürler bu güzel bilgiler ve dilekler içinkahvenin zararı yok dedi bana doktorum, günde bi fincanı çok geçmesin sadece demişti. İlginç geldi hiç kahve içmemek ama sizin de doktorunuz öyle tavsiye etti sanırım. Oskapar hariç aynı ilaçları kullanmışız, sorum olursa sorarım tabi yine ❣
Kimde tedavi olmustun peki? Iyi doktorlari paylasalim. Kotuleri de paylasalim gerciBen hep buralardayım :))
6 haftanın içine gireceğim, cumartesi duyarız diye umuyorum, hayır Aret beyde yaptırmadım.
[
Ay ben çok seviyorum kahve sigarayıBeslenmeyle alakalı doktorumla hiç konuşmadık, ben kendim bıraktım, zaten çok fazla tüketen biri değilim, günde 2 bardağa kadar izin veriyorlarmış sanırım, ben kafein tüketmek istemedim
Herkese merhaba yillarca bu sayfalarda umut aradim. Simdi ben umut olmak istiyorum. 46 yasinda dogal yollarla bebegimi 1 ay once kucagima aldim .. lutfen umudunuzu yitirmeyin.. herkese diliyorum Allah’tan.. yumurtluyor duzenli adet goruyorsaniz umut var demektir..
Evet kullanılan takviyeleri bizede verirsen @Neyiri çok makbule geçer. SağlıklA büyüsün bebeğiniz
Merhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Bu yolda emek veren, isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını yürekten diliyorum.
Dualarımdasınız
Tablet ile sase arasindaki farki bilmiyorum. Doktor tavsiyesi ile şase olani kullanmistim.Hanımlar merhaba. İnofolik şase ile tablet arasındaki fark nedir, kullanan varmı acaba?
Pcos olanlara şase kullanıyor lar diyorlarda sende pcos varmıTablet ile sase arasindaki farki bilmiyorum. Doktor tavsiyesi ile şase olani kullanmistim.
Fairytale2 kahvesiz ben de duraniyorum. Sevmekten ziyade icmedim mi uyanamiyorum
Merhaba canım nerelerdesin merak ettim seni bende adetin son günü hala devam bakalım nezaman nasip olacak. Adet olmak ta iyi olduğumuz sürece umut vardır inşallahcanım naber, var mı degısık bır durum :) ben bugun yıne adet oldum :)
Bende pcos yok ama zaman zaman yumurta kisti oluyordu. Bir de amh dusuk oldugu icin doktor vermistiPcos olanlara şase kullanıyor lar diyorlarda sende pcos varmı
Ben de her sabah içerdim artık içmiyorum gün içinde bi tane sadeceTablet ile sase arasindaki farki bilmiyorum. Doktor tavsiyesi ile şase olani kullanmistim.
Fairytale2 kahvesiz ben de duraniyorum. Sevmekten ziyade icmedim mi uyanamiyorum
İnofolic tablet yani combi yi kilolu hastalara veriyoruz demişti doktorum, saşe kullanıyorum ben deHanımlar merhaba. İnofolik şase ile tablet arasındaki fark nedir, kullanan varmı acaba?