aaa nice mutlu yaşların olsun inşallahh.. yaşımızı seviyoruz biz her yaşta güzeliz. sağlıklıyız.Çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım inşallah. Ben tembel teneke doktora bile gitmedim ne durumdayım bilmiyorum vitamin vs. hiçbirşey kullanmıyorum. Doktor fobisi oluştu bende. Memelerimin kontrolü geldi ona da gidemedim. Dünde 44 ü doldurdum yaşlandım
Merhaba, konu üzerinden baya geçmiş ama, hamilesiniz sanırım öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Ben de astalife a bu ay başladım, acaba siz bu ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldınız?Ben balık yağı ve antioksidanı (koenzim q10) ayrı ayrı almıştım ama aynı anda içiyodum. Sonra doktorum "astalife kullan, astaksantinin çok faydasını görüyoruz, ben de hücre yenilediği için kullanıyorum" dedi. Firmaya mail attım balık yağının da kaynağını öğrenmek için. Cevapladılar, tüp bebek merkezlerinden olumlu dönüşler aldıklarını, astaksantinin üreme hücreleri üzerinde yenilenme etkisi olduğunu yazdılar. Balık yağının içerdiği dha oranı da tam gebeliğe uygun olduğu için mantıklı geldi. Karı koca kullanılabilecek bi ürün ama eşimin değerleri normal sınırlarda olmasına rağmen proxeed ve multivitamin kullanıyo zaten. Bi de astalife iç dersem hayatından bezebilir. :)
Merhaba, konu üzerinden baya geçmiş ama, hamilesiniz sanırım öncelikle Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Ben de astalife a bu ay başladım, acaba siz bu ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldınız?
Amin canım inşallah. Devamında da her şey gönlünüzce olsun.Merhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Bu yolda emek veren, isteyen herkesin bu duyguyu yaşamasını yürekten diliyorum.
Dualarımdasınız
Canım benim Rabbim tek bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallahMerhabalar,
Bir gün hamile kalırsam umut olmak adına bu sayfaya yazacağım demiştim, doğal yoldan olmadı belki ama ilk tüp bebek denememizde dün pozitifi aldık. 42 yaş, 7 cm miyom ve çikolata kistine rağmen. 14 adet yumurta toplandı, 9 tanesi döllendi, 3 tanesi 5.güne gitti, 3 tanesi 6.güne. 6 adet embriyo donduruldu, 1 ay sonra 1 tane embriyo yerleştirildi.
Dualarımdasınız
Amin inşallahh canımmAmin canım inşallah. Devamında da her şey gönlünüzce olsun.
Sağol canım benimm, inşallahhCanım benim Rabbim tek bir problem yaşamadan bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallahiçten dualarına milyon kez amiiinnnn kuzum
Hayırlı olsun cnm. Uzun zamandır yazmayinca tahmin etmistim. Kalp atislarini duydunuz mu? Ne kadarlikbebis? Bir de aret kamar yapmisti degil mi tedaviyiMerhabalar,
Dualarımdasınız
Haklısın canım. Bildirim gelmeyince kimse yazmıyor sanıyordum. Hala çabalıyorum. Çarşamba günü 2.aşılamamı oldum. Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Siz neler yaptınız.Pardonseheryeli77 aret hocada tedavi olan senella idi. Senella nerelerdesin kuzum? C Capanin Gururu Teyom sen nerelerdesin? Digerleri yine topigi ziyaret ediyor da sizler hic yazmaz olmussunuz
Merhaba canım şu an olmasa da evvelden hayıt kullananlardanım. Yalnız çay olarak değilde hayıtın extratını ve agn........ isminde olan hapını 3 ay kullanmışlığım var. Regl sağlamak için içmiştim onu sağlayamadı yalnız yumurta sayımı arttırmıştı. Doğal bir hormon düzenleyici düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüyor. Extratını günde bir kez bir çay bardağını geçmeyecek şekilde tüketmekte hiç bir sıkıntı yok tavsiye ederim.Kızlar hayıtı duydunuz mu içinizde kullanan var mı.burada yorumları okudum da hamile kalan çok olmuş.ama kararsız kaldım bazılarının hormon değerlerini etkilemiş.benim hormonlarımda bi sıkıntı yok şükür şimdilik.hani zarar verir mi bilemedim.kullanan varsa cevap yazabilir mi
Teşekkürler canım.eşim dün toz halinde olanından almış yani tohum gibi.çay olarak bi deniyeyim dedim.ama adetime bi kaç gün kaldı.sanırım adetle başlanıyor.biraz daha bekleyip başlıcam.inş.faydalı olurMerhaba canım şu an olmasa da evvelden hayıt kullananlardanım. Yalnız çay olarak değilde hayıtın extratını ve agn........ isminde olan hapını 3 ay kullanmışlığım var. Regl sağlamak için içmiştim onu sağlayamadı yalnız yumurta sayımı arttırmıştı. Doğal bir hormon düzenleyici düşük olanı yükseltiyor yüksek olanı düşürüyor. Extratını günde bir kez bir çay bardağını geçmeyecek şekilde tüketmekte hiç bir sıkıntı yok tavsiye ederim.
Tohumları havanda biraz dövüp kaynayan pet şişe suyuna atıp (asla musluk suyu olmayacak) 3 dakikayı geçmeyecek şekilde kısık ateşte üzeri kapatılarak kaynatıp bir kenara alıp ılımasını bekledikten sonra kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmeni tavsiye ederim. İbrahim Saraçoğlu'nun bizzat kendisinin hazırlama ve kullanım önerisidirTeşekkürler canım.eşim dün toz halinde olanından almış yani tohum gibi.çay olarak bi deniyeyim dedim.ama adetime bi kaç gün kaldı.sanırım adetle başlanıyor.biraz daha bekleyip başlıcam.inş.faydalı olur
Aa bende çay gibş demleyectim kullananlar öyle yazmışTohumları havanda biraz dövüp kaynayan pet şişe suyuna atıp (asla musluk suyu olmayacak) 3 dakikayı geçmeyecek şekilde kısık ateşte üzeri kapatılarak kaynatıp bir kenara alıp ılımasını bekledikten sonra kahvaltıdan 15 dakika önce tüketmeni tavsiye ederim. İbrahim Saraçoğlu'nun bizzat kendisinin hazırlama ve kullanım önerisidir
Evet o şekilde kullananlar da var ancak en etkili şekli bu. Şifa olmasını dilerim. Buarada hemen başlayabilirsin canım regl dönemini beklemeye gerek yok. 3 ay ara vermeden kullanıp bir ay ara verip sonra tekrar devam edebilirsin. Hayıt içinde çok etken maddeler barındırdığından dolayı böbrekleri yorma durumu oluşturabilir bu sebeple bir ay ara vererek kullanım öneriliyor.Aa bende çay gibş demleyectim kullananlar öyle yazmış
Ben ameliyatimi oldum biliyorsundur. Simdi iyiyim. Baya baya iyiyim.maşallah diyeyim kenidmeHaklısın canım. Bildirim gelmeyince kimse yazmıyor sanıyordum. Hala çabalıyorum. Çarşamba günü 2.aşılamamı oldum. Bu da tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz. Siz neler yaptınız.
İyi olmana çok sevindim canım.iyi ki ameliyat olmuşsun. Arı sütü duydum ama kullanmadım. Ben de alayım