- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
Amh değeri 3,4 yıl öncekimi yakın zamanımı acaba? Gerçi burda yazanlarda gördüğüm kadarıyla amh düşüklüğü engel olmuyor gibi hamile kalan var. Darısı Başımıza inşallahYaşım 35 3/4 sene önce erken menopoz teşhisi konmustu amh 0.71
Yakın zamanda hamile patlaması olur inşallahselamlarr hanimlar kimlerden hayir haber var herkes iyi mi
Maslow nasilsin ?
Senella
guzel gidisatlar insallah
ben de 6.gun gunler gecmiyor calisiyorum Allahtan yogun :) anlamiyorum gunduzleri cok hizli hareket etmemeye calisiyorum sadece
ilk raporlu 2 3 gun dikkat ettim ptesiden beri normale dondum bazan unutuyo insan.
Merhaba. Çok geç gördüm mesajı. Bu aralar biraz rahatsızım. Sinüzit ve alerjik durumlar... Evet konuştuk. Hatta daha önceki doktorumuza gittik. Muayene etti doktor. Rahim kötü durumda değil ama zaman kaybetmeyin dedi .Eşim hemen başlama taraftarı değil nedense. Aslında benim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korkuyor. Ve işin maddi boyutu da var. Belki de son denememiz olacak. Hatta büyük olasılıkla. Neyse, doktor o zaman ben halükarda size vitamin yazacağım. 1 ay sonra da gelin başlayalım dedi. Vitaminleri aldık. Ama başlayııp başlamama konusu havada kaldı. Q enzim Q 10, damla d vit 3 ve North vital kullanıyorum. Bakalım ne olacak bilmiyorum.Canım merhabanasılsın?
Merak ettim senien son eşinle tedavi için konuşmuştun..Başladı mı tedavin?
Amh değerim bu yıl mart ayindaki değerim ben temmuzda hamile kaldım dahada düşükken yani . 3/4 yıl önceki değerimi çok hatırlamıyorum ama o da sifirli bir değerdi FSH 26ydi erken menopoz dendiAmh değeri 3,4 yıl öncekimi yakın zamanımı acaba? Gerçi burda yazanlarda gördüğüm kadarıyla amh düşüklüğü engel olmuyor gibi hamile kalan var. Darısı Başımıza inşallah
cok haklisin ..Merhabalar. Bugun pgt sonucum geldi iyi kalitedeki embriyom icin. Kromozomal bozulluklar nedeni ile transfere uygun gormediler. Tekrar tedavi yapalim diyorlar. Biktim ya.
Ve aleykum selamKalispera10 hayirli olsunncnm guzel gelismelerin devamini nasip etsin allah
Cumleten gecmis olsun cidden. Umarim boyle sarsintilarla parca parca atar enerjisini de bundan buyuk deprem olmazcok haklisin ..
o konuda benim de donmus yumurtalar once taramaya gitmedi kondu Allaha emanet ama soru isareti ile kafamda ..
bu arada nasilbir sallanmakti o Yarabbim sen koru cok korktum ..hepimize gecmis olsun
Canım hakkında hayırlısını diliyorumMerhaba. Çok geç gördüm mesajı. Bu aralar biraz rahatsızım. Sinüzit ve alerjik durumlar... Evet konuştuk. Hatta daha önceki doktorumuza gittik. Muayene etti doktor. Rahim kötü durumda değil ama zaman kaybetmeyin dedi .Eşim hemen başlama taraftarı değil nedense. Aslında benim tekrar aynı şeyleri yaşamamdan korkuyor. Ve işin maddi boyutu da var. Belki de son denememiz olacak. Hatta büyük olasılıkla. Neyse, doktor o zaman ben halükarda size vitamin yazacağım. 1 ay sonra da gelin başlayalım dedi. Vitaminleri aldık. Ama başlayııp başlamama konusu havada kaldı. Q enzim Q 10, damla d vit 3 ve North vital kullanıyorum. Bakalım ne olacak bilmiyorum.
Ne güzel, ne harika bir dilek :) Keşke...Canım hakkında hayırlısını diliyorumbelki de tedavi konusunun havada kaldığı bugünlerde Rabbim uğraştırmadan kendilinden gönderiverir mucizeni
Canımsın üzüldümMerhabalar. Bugun pgt sonucum geldi iyi kalitedeki embriyom icin. Kromozomal bozulluklar nedeni ile transfere uygun gormediler. Tekrar tedavi yapalim diyorlar. Biktim ya.
Ve aleykum selamKalispera10 hayirli olsunncnm guzel gelismelerin devamini nasip etsin allah
Allahım korkutmasınCumleten gecmis olsun cidden. Umarim boyle sarsintilarla parca parca atar enerjisini de bundan buyuk deprem olmaz
Canım güzel haberlerini bekliyorum heyecanlacok haklisin ..
o konuda benim de donmus yumurtalar once taramaya gitmedi kondu Allaha emanet ama soru isareti ile kafamda ..
bu arada nasilbir sallanmakti o Yarabbim sen koru cok korktum ..hepimize gecmis olsun
Canım, Rabbim sana sonunda evlat nasip edecek doğru kararlar verdirsin işallahbearnguin cnm ben de cok uzuldum ancak artik kabullendim. Olmayacak bu is. Allah beni en cok istedigim sey ile sınadı. Benim.daha mucadeleye gucum kalmadi. Tekrar tedavi yapalim ondan sonra laparoskopi olsun diyorlar. Ne farkeder dedim. Bu ay cok yumurta varmis. Daha fazla yumurta toplayalimmis. Iyi de iyi kalite embriyom pgt'den gecerli not alamadi. Transfer surecine bile gelemiyorum. Ne degisecek anlamiuorum ki. Soruyorum. Nacizane tavsiyem siz once havuz yapin diyorlar. Yine tedaviye basliycam 4 buyuk folikulden 1 tanesi buyuyecek biliyorum. Peki onceki dondurulmuslar ne olacak çöp mü. Ailece moral sıfir. Annem sonunda dedi ki farzet ki dusük yaptin. Kayinvalide ise pek teskin olucak gibi degil. Kadin memleketteydi geri donüyor.gidip birlikte konusalim diyor. Doktora dedim ameliyati once olayim. 1 ay rahim dinlendirir gerekirse sonra yine deneriz diye. Ne de olsa siz dediniz rezervinizi cok etkileyecek bir ameliyat degil diye. Hatta biryerde okudum. Bir kadin hidrosalpkns ameliyati sonrasinda rezervinin iyilestigini yazmisti. Belki yumurta rezervimi de olumsuz etkiliyor bu durum bilemiyorum ki
Canım güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Güzel dualarına sonsuz kez amin canım
InsaAllah canim cumlemiz birlikte dilerim, sagol.
Once Allah sonra hocama hastaneme hemsirelerime emanet ettim guvendim teslimiyet ve sessiz bir huzur icinde duada ..bekleyisteyim
once cansagligimiz, yuvamizin nesesi birligi daim olsun ve sabrimizin sonu sonrasi mukafatimiz nasip olsun umarim
her birimizin
Canım inanmazsın dün aklımdaydın biliyor musunBenim aşılama tutmadı arkadaşlar. 11.günde regl oldum. 14. Güne dahi gidemedim. Yarın doktora gideceğim, bakalım. Ne olacak