- 5 Eylül 2018
- 272
- 695
Haberini bekliyordum dört gözle çok şükür bin şükür canım benimhanimlar merhaba..
sonuclar cikti benim ..ellerim titriyor kelimeler de yetersiz..
Allah tamamina erdirirse insaAllah ..
hamileyim
inanir misiniz bilmem ama..sonuc ogrenince aklima
ilk gelen sizlerdiniz...
ve tum kalbimle dua ettim
Aminnn cok tesekkur ederim temiz yurekli bearnguinHaberini bekliyordum dört gözle çok şükür bin şükür canım benimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin işalah Allah nazarlarsan esirgesin
Merhaba,hanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
hanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
TEBRİK EDERİM... çok güzel haber buuu Allah tamamına erdirsin sağlıkla.. kaç çıkmış:)hanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
canim cok tesekkur ederimmçok tebrik ediyorum, maşallah, umarım sağlıklı bir hamilelik süreci geçirir ce sağlıkla yavruna sağ salim kavuşursun, böyle güzel haberler geldikçe gerçekten çok mutlu oluyoruz, maşallah maşallahh
en kisa surede hamile patlamasi yasariz diye icten delice bir dilekte bulunan sen miydin can bi kac gun once:)))TEBRİK EDERİM... çok güzel haber buuu Allah tamamına erdirsin sağlıkla.. kaç çıkmış:)
gizli derken doktorumdan gizlien kisa surede hamile patlamasi yasariz diye icten delice bir dilekte bulunan sen miydin can bi kac gun once:)))
10.gun 46 ( bu gizli yapildi katlamazsa dedim.sizi kendimi uzmek istemedim onu paylasmamistim pazar) 12.gun yuzküsur ..bu katlama isi cok onemli biliyorsunuz ..sonra kese var mi dolu mu bos mu Allah korusun
kalbi..
yine dualar yine imtihanlar... yine teslimiyet
hep dedigim gibi Allahbuyuk
en kisa surede hamile patlamasi yasariz diye icten delice bir dilekte bulunan sen miydin can bi kac gun once:)))
10.gun 46 ( bu gizli yapildi katlamazsa dedim.sizi kendimi uzmek istemedim onu paylasmamistim pazar) 12.gun yuzküsur ..bu katlama isi cok onemli biliyorsunuz ..sonra kese var mi dolu mu bos mu Allah korusun
kalbi..
Allah ol dedimi 70 yasinda bile hamile kalip ikiz doguran bayan gordum haberlerde. Yani yeterki rabbim istesin hemen umitsizlige kapilmayin lutfenMerhaba sevgili arkadaşlar
Ben 41 yaşında 5,5 yıllık evli bu yaşına kadar hiç hamilelik yaşamamış,başından bir tüp bebek denemesi geçmiş fakat oda transfer aşamasına bile gelmemiş bebek özlemi çeken biriyim.Tekrar tüp bebek denemeyi düşünmüyorum çünkü o süreci bir daha yaşamaya gücüm yok.
Benim yaşlarımda olup doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varsa gelin birlikte burda neler yaptığınızı paylaşalım.Benim gibi bebek özlemi çeken ileri yaşta olup umud etmek isteyen arkadaşlara da moral olsun.Umuda ve dertleşmeye öyle çok ihtiyacım var ki.Umarım beni yalnız bırakmazsınız.Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler.
Sonu kötü bir Bahçeci deneyimlemem oldu tekrarını düşünmem canım ama bildiğini paylaştığın için çok teşekkür ederim çok incesinAllah ol dedimi 70 yasinda bile hamile kalip ikiz doguran bayan gordum haberlerde. Yani yeterki rabbim istesin hemen umitsizlige kapilmayin lutfensiz genede elinizden geleni yapin bide ben facebokta cok goruyorum bahceci cok iyi tup bebekte. Bi bakin isterseniz sizin yasinizdan daha buyuk bayanlarin bile tup bebekle gebe kalabildigini gordm. Youtubedrn videolarina bakin isterseniz bahceci ozel ama cok iyi.
öyle bazı şeyler gizli yapılmalı canım gerçekleşene kadar kimseyle paylaşılmamalı :))en kisa surede hamile patlamasi yasariz diye icten delice bir dilekte bulunan sen miydin can bi kac gun once:)))
kalbi..
Unlulerde 50 yasinda fln tup bebekle kalabiliyor ama keske tekrar deneseniz insallah olurSonu kötü bir Bahçeci deneyimlemem oldu tekrarını düşünmem canım ama bildiğini paylaştığın için çok teşekkür ederim çok incesin
çok sevindim ya. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
Oluruna bıraktım artık canım nasip diyelim. Bu arada paylaştığın videodaki doktor benim Bahçecide ki doktorum ve kendisiyle ilgili güzel anılarım yokUnlulerde 50 yasinda fln tup bebekle kalabiliyor ama keske tekrar deneseniz insallah olur
Hadii ya hayirlisi olsun o zmn ne diyelim ☺ umarim bir an evvel olurOluruna bıraktım artık canım nasip diyelim. Bu arada paylaştığın videodaki doktor benim Bahçecide ki doktorum ve kendisiyle ilgili güzel anılarım yok
çok çok sevindim.hanimlar merhaba..
hamileyim
ilk gelen sizlerdiniz...
Aminnn Insallah canlarçok çok sevindim.
tebrikler.
darısı başımıza inşallah
Aminnn hepimizin insallah canimçok sevindim ya. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah