İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

masallah allah tamamına erdırsın saglıkla. yasın kac bu arada, daha oncesınde var mı cocugun. dogal yolla gelmesı ne kadar guzel olmus. darısı tum bekleyen arkadasların basına ınsallah.
Yaşım 35 ilk bebegim. Yumurta rezervim çok vasat erken menopoz teshisi kondu FSH 26 ydi . Annemde 35 yaşında menopoza girmisti

Allah saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin, bizlere de hayirlisiyla nasip etsin
samimi paylasiminiz icin tesekkurler

oldum can hayirlisiyla can
daha yeni ..yatiyor evde geziniuorum ..sıkıldım hatta ..alismisiz calismaya:)
Bu mubarek Cuma..hepimiz icin dua ediyordum
suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller
hadi hayırlı uğurlu olsun sana sıkıca tutunsun bebişin.. söylemişlerdir ne yapıp ne yapmayacağını inşallahh iyi haberlerini alalım

suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller

olsun hep calıs hep calıs olmaz, bebeısın sana tutunsun saglıkla buyusun su an onemlı olan o, yat keyfını sur ınsallah guzel heberler paylasırsın bızımle

olsun hep calıs hep calıs olmaz, bebeısın sana tutunsun saglıkla buyusun su an onemlı olan o, yat keyfını sur ınsallah guzel heberler paylasırsın bızımle
canimmm insallah haklisin
bu 2.ci de hic kimseyle paylasmadik sureci,, tecrube ..
ama sizlerle ne cok isterim paylasmayi cogalmayi halden anlayan gònlü genis, vermede gani arkadaslarim, gunun sonunda.. oyle de boyle de inanmaya yolalmaya evvelAllah devam.

Gözünüz aydın sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Bu arada yaşınız kaç? Hayıt suyunu 1kezmi kullandınız

suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller
Canım benim hayırlısıyla pozitif sonuç almanı ve paylaşmanı nasip etsin Yaratan dualarımdasın

Canım merhaba nasılsın?
Merak ettim seni en son eşinle tedavi için konuşmuştun..Başladı mı tedavin?

Canım çok teşekkürler paylaşım için Allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin huzurla mutlulukla işallah

masallah allah tamamına erdırsın saglıkla. yasın kac bu arada, daha oncesınde var mı cocugun. dogal yolla gelmesı ne kadar guzel olmus. darısı tum bekleyen arkadasların basına ınsallah.
Yaşım 35 ,erken menopoz teşhisi konmustu 3/4 yıl önce . Yumurta rezervim çok vasatti son çare tüp bebek denmişti çok şükür gerek kalmadı

İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.Mucizeye zorlu yolculuk sanırım bizimkisi umarım artık biter zorluklar ben de burada paylaşırım mutluluğumu.

inşallah hepimiz içinde bı sevınc kaynagı olur bunu paylasman, kolaylıkla olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…