- 17 Eylül 2019
- 256
- 163
- 40
Yaşım 35 ilk bebegim. Yumurta rezervim çok vasat erken menopoz teshisi kondu FSH 26 ydi . Annemde 35 yaşında menopoza girmistimasallah allah tamamına erdırsın saglıkla. yasın kac bu arada, daha oncesınde var mı cocugun. dogal yolla gelmesı ne kadar guzel olmus. darısı tum bekleyen arkadasların basına ınsallah.
Allah saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin, bizlere de hayirlisiyla nasip etsinBende 3 asilama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. ne duyduysam yaptım ama olmadı . Beslenme duzenimi değiştirdim her kahvaltıda yumurta yedim abur cuburu biraktim . Zaten yumurtam azdı kalanların kaliteli olması için uğraştım sporumu yaptım . Adetimin ilk gününden baslayip 5/6 gün uyanır uyanmaz arisutu bal karışımı yedim .güzel kahvaltımı yaptım iki saat sonra testere dişli aslan pençesi çayımi içtim hergun hayıt suyu ictim sonuç çok şükür hamileyim. İnslllah tez zamanda sanada nasip olur . İsteyen herkese nasip olsun inşallah
transfer oldu mu nasılsın ne zaman test? :)Allah saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin, bizlere de hayirlisiyla nasip etsin
samimi paylasiminiz icin tesekkurler
oldum can hayirlisiyla cantransfer oldu mu nasılsın ne zaman test? :)
hadi hayırlı uğurlu olsun sana sıkıca tutunsun bebişin.. söylemişlerdir ne yapıp ne yapmayacağını inşallahh iyi haberlerini alalımoldum can hayirlisiyla can
daha yeni ..yatiyor evde geziniuorum ..sıkıldım hatta ..alismisiz calismaya:)
Bu mubarek Cuma..hepimiz icin dua ediyordum
suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller
Allah tez zamanda nasip etsin inşallahAllah saglikla kucaginiza da almayi nasip etsin, bizlere de hayirlisiyla nasip etsin
samimi paylasiminiz icin tesekkurler
oldum can hayirlisiyla can
suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller
canimmm insallah haklisinolsun hep calıs hep calıs olmaz, bebeısın sana tutunsun saglıkla buyusun su an onemlı olan o, yat keyfını sur ınsallah guzel heberler paylasırsın bızımle
Gözünüz aydın sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Bu arada yaşınız kaç? Hayıt suyunu 1kezmi kullandınızBende 3 asilama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. ne duyduysam yaptım ama olmadı . Beslenme duzenimi değiştirdim her kahvaltıda yumurta yedim abur cuburu biraktim . Zaten yumurtam azdı kalanların kaliteli olması için uğraştım sporumu yaptım . Adetimin ilk gününden baslayip 5/6 gün uyanır uyanmaz arisutu bal karışımı yedim .güzel kahvaltımı yaptım iki saat sonra testere dişli aslan pençesi çayımi içtim hergun hayıt suyu ictim sonuç çok şükür hamileyim. İnslllah tez zamanda sanada nasip olur . İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Amh baktınız mı hiç?Yaşım 35 ilk bebegim. Yumurta rezervim çok vasat erken menopoz teshisi kondu FSH 26 ydi . Annemde 35 yaşında menopoza girmisti
Yaşım 35 3/4 sene önce erken menopoz teşhisi konmustu amh 0.71Amh baktınız mı hiç?
Evet günde 1 kez ictimGözünüz aydın sağlıcakla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Bu arada yaşınız kaç? Hayıt suyunu 1kezmi kullandınız
Tşk ederim cevabınız için bizlerede nasip olur inşallahEvet günde 1 kez ictim
Canım benim hayırlısıyla pozitif sonuç almanı ve paylaşmanı nasip etsin Yaratanoldum can hayirlisiyla can
suan elimden gelen bu..
nasip..
sevgiler guzeller
Canım merhabaBugün ofiste sayfalarca okudum hrpimizi. Duygudan duyguya giriyır insan. Ortak yaşabnışlık, duyhudaşlıkk aruyır ya da başkasının güzel haberlerine sevinip kötü haberlerine kahroluyor. Paylaşmak güzel. Umarım güzellikleri daha çok paylaşırız. İşten çıktım yoldayım. Eşimle 2. Deneme için konuşacağız. İşin maddi boyutu da var tabi. Bir de aynı süreci tekrar yaşama gerginliği.. Bu medaj gören herkese. Yoşda heyecan ve gerginlikten tek tek yazamıyırum. bearnquin şahsında tüm mücadeleci kadınlara! Siz bana güç vermeye çalıştınız. Ben de size verebilecek kadar güç toplayabilirim umarım.
Canım çok teşekkürler paylaşım içinBende 3 asilama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. ne duyduysam yaptım ama olmadı . Beslenme duzenimi değiştirdim her kahvaltıda yumurta yedim abur cuburu biraktim . Zaten yumurtam azdı kalanların kaliteli olması için uğraştım sporumu yaptım . Adetimin ilk gününden baslayip 5/6 gün uyanır uyanmaz arisutu bal karışımı yedim .güzel kahvaltımı yaptım iki saat sonra testere dişli aslan pençesi çayımi içtim hergun hayıt suyu ictim sonuç çok şükür hamileyim. İnslllah tez zamanda sanada nasip olur . İsteyen herkese nasip olsun inşallah
Yaşım 35 ,erken menopoz teşhisi konmustu 3/4 yıl önce . Yumurta rezervim çok vasatti son çare tüp bebek denmişti çok şükür gerek kalmadımasallah allah tamamına erdırsın saglıkla. yasın kac bu arada, daha oncesınde var mı cocugun. dogal yolla gelmesı ne kadar guzel olmus. darısı tum bekleyen arkadasların basına ınsallah.
İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.Mucizeye zorlu yolculuk sanırım bizimkisi umarım artık biter zorluklar ben de burada paylaşırım mutluluğumu.hadı bakalım mujdelı hayırlı haberlerle gel ınsallah
Yaşım 35 ,erken menopoz teşhisi konmustu 3/4 yıl önce . Yumurta rezervim çok vasatti son çare tüp bebek denmişti çok şükür gerek kalmadı
İnşallah canım teşekkür ederim güzel dileklerin için.Mucizeye zorlu yolculuk sanırım bizimkisi umarım artık biter zorluklar ben de burada paylaşırım mutluluğumu.