İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim
rabbim bu yolda emeklerinin karşılığını versin kucağın dolsun inşallahh.. senle beraber bütün bekleyen arkadaşlarıma amin amin amin.

Kuzum ovu testin bayağı koyuuu, değerlendirmeyi unutma, bu ay bebekten gelmesin o adettt

Sen akşam testini yap canım
Dün sabah bembeyazdı benim, bugün bir anda koyulaştı, eminim bu akşam ya da yarın sabah yapsam daha da koyu çıkar

Darısı başımıza olsun canım Allah nasip etsin cümlemize maşşalah ne güzel haberler doğal yoldan gelse bebekler de takipdi tedaviydi uğraşmasa kimse

Kuzum ovu testin bayağı koyuuu, değerlendirmeyi unutma, bu ay bebekten gelmesin o adettt
İşallah kuzuuummm
Uzun zamandır ovulasyon testi yapmıyordum kuzum biliyorsun regl olamadığım için C.... bitkisel macun kullanmaya başladığım için başladım yapmaya birazda aldığım yerden tavsiye ettikleri için aslında, ilk hedefim regl olmak ama yumurta da varsa, ki var görünüyor haklısın değerlendirmek de fayda var canım

teşekkürler canım.iyiki varsınız.senin bu testinde yumurtlamış oluyorsun dimi yani pik durumunda.benimde daha önceki aylarda buna yakın çıkmıştı ama bazılarının görüyorum t daha koyu çıkıyor bende hiç öyle olmadı

kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim

Hayırlı olsun canım. Kabız olmamaya dikkat et. Rahim kalınlığın iyi durumda inşallah.
Ben cuma günü ilk defa gideceğim. Bakalım neler olacak.

Canım bende daha önce yumurtlama kiti kullanmıştım ama neredeyse hiç t çizgisini c çizgisiyle eşit görmedim yumurta sayımızın az olmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ya da test öncesi sıvı alımını azaltamadığımızdan

Canım merhaba
Sayfayı yeni açtığımda yazışmıştık seninle nasılsın. Merak ediyordum ben de seni. Protein ağırlıklı beslenme şekline ve spora devam ediyor musun

sayfalar çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım ama eğer yumurta sayınızda bir problem yoksa,
sağlıklı beslenin,
egzersiz yapın,
meditasyon yapın,
bir de Gecikmiş anne adayı için hamile kalma kılavuzu (yazarı twenge) kitabını okuyun...
doğal reçeteleri bilmiyorum ama işin psikolojik tarafı için önerdiklerimin iyi geleceğine inanıyorum. inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımıız olur.

Hayırlı olsun canım. Kabız olmamaya dikkat et. Rahim kalınlığın iyi durumda inşallah.
Ben cuma günü ilk defa gideceğim. Bakalım neler olacak.
Amin sagolasin tamam canim haklisin ben normalde de bagirsak huzursuzlugu var zaten hep ugrastirir normalde de , hafif yemeye calisiyorum elden geldigince, insallah iyi gecer, icimde su agaci cikacak ic ic
Haydi evvelAllah cok guzel gecsin basi sonu guzellik

bearnguin cim ne güzel haber bu böyle .Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmeler peşi sıra dizilirler .
Ben de bu ay aynı bitkisele başladım .

Koyu görünen çift çizgiden itibaren 36 saat içinde oluyor ovulasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…