İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Evet canım.yumurta sayısı az benim sanırım ondan kaynaklı

canım allahın hangı yolla anne olacagımızı yazdıgını bılemeyız sen tup denerken allah sana belkı dogal yolla verecek ama zamanının gelmesı lazım, laboquıck kullandım hep, gıttıgıdıyordan aldım cok uygun ve saglam testler, bozuk da cıkmadı sımdıye dek hıc. tavsıye ederım.

bearnguin cim ne güzel haber bu böyle .Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmeler peşi sıra dizilirler .
Ben de bu ay aynı bitkisele başladım .
Çok teşekkürler canım benim işallah sana da bitkiseller şifa olur neler kullanmaya başladın merak ettim kuzum
Canım aynı bitkisele başladım demişsin yanlış anlamışım derdine derman olsun arkadaşım işallah

Haklısın canım doğru söylüyorsun.eğer kozmetimizde varsa zamanı gelince olacaktır mutlaka.bende ondan sipariş vericem.başka markayıda tavsiye ettiler ama nette satışı yok.

Haklısın canım doğru söylüyorsun.eğer kozmetimizde varsa zamanı gelince olacaktır mutlaka.bende ondan sipariş vericem.başka markayıda tavsiye ettiler ama nette satışı yok.

bana gelen urunler guzel paketlenmıstı, tarıhlerı gayet ıyıydı, cok hızlı geldı ve test asamasında da hıc sorun yasamadım bozuk cıkmadı ustelık fıyatı da cok uygun bundan ıyısı şamda kayısı :) yıne almam gerekıyor benım de

yazınızı sonuna kadar pür dikkat okudum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı da başımıza olur inşallah Aminnn

gerçekten bazı yazılar ve paylaşımlar bizleri o kadar güzel olumlu etkiliyor ki Allah sizden razı olsun... tam da bütün olumsuzlukları düşünüp yazılanları okurken böyle güzel ve mutlu sonu okumak çok iyi geldi

biz 11 eylülde başladık bu tedaviyle bakalım bekliyoruz sonuçlarını

Bence sor böyle duyunca insan rahatlıyor

Çok teşekkürler canım benim işallah sana da bitkiseller şifa olur neler kullanmaya başladın merak ettim kuzum
Amin canım güzel dileklerin için . C ile başlayan macuna ben de başladım .bu ay femara ve cyclo progynova ların beyazını yazdı doktorum , duruma göre Endometriuma Prp yapılacak . İlaçlara macunu da ilave ettim umarım ters bir etki yaratmaz . Doktorum da sorun olmaz dedi ama yine bir acaba oluyor .Bir de ben kollajen başladım , kendi üzerimde deneysel çalışmalar yapıyorum bakalım neolacak sonu .

hadı bakalım mujdelı hayırlı haberlerle gel ınsallah

Bende 3 asilama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. ne duyduysam yaptım ama olmadı . Beslenme duzenimi değiştirdim her kahvaltıda yumurta yedim abur cuburu biraktim . Zaten yumurtam azdı kalanların kaliteli olması için uğraştım sporumu yaptım . Adetimin ilk gününden baslayip 5/6 gün uyanır uyanmaz arisutu bal karışımı yedim .güzel kahvaltımı yaptım iki saat sonra testere dişli aslan pençesi çayımi içtim hergun hayıt suyu ictim sonuç çok şükür hamileyim. İnslllah tez zamanda sanada nasip olur . İsteyen herkese nasip olsun inşallah

masallah allah tamamına erdırsın saglıkla. yasın kac bu arada, daha oncesınde var mı cocugun. dogal yolla gelmesı ne kadar guzel olmus. darısı tum bekleyen arkadasların basına ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…