İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi 😊
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim
rabbim bu yolda emeklerinin karşılığını versin kucağın dolsun inşallahh.. senle beraber bütün bekleyen arkadaşlarıma amin amin amin.

Günaydın canlar 😘
Senella Senella canım araştırdım tedaviyi ama şu an için aklımın bir köşesine bıraktım, beklemede 👍 şuan yalnızca C... bitkisel macunu kullanıyorum henüz regl olmadım ama sanırım yumurtluyorum regl de gelir diye umut ediyorum 🤔🤔
Eki Görüntüle 2308746
sen ne yaptın tedavin hangi aşamada bilgi verirsen sevinirim 😘
Kalispera10 Kalispera10 canım perşembe günü transferin olacak sanırım dualarımız seninle canım 🙏
@MASLOW adım adım ilerliyorsun pozitif sonuca hayırlısıyla güzel olacak sonuç çok inanıyorum 🙏
seheryeli77 seheryeli77 kuzum 😘 işallah "önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık buay bebiş kendiliğinden geldi "demek nasip olsun 🙏biliyorsun başından bu yana ben hep bebişinin doğal yollardan geleceğine çok inandım 🙏
@iceice canım sen nasılsın 😘 herşey yolundadır umarım dikkat et kendine de bebişe de 👼
PempeeMavii PempeeMavii hoşgeldin aramıza 😘 kaybın için çok üzüldüm ama umut kesmek yok Rabbim büyüktür 🙏 iceice arkadaşımızın hkayesini oku lütfen sayfamızın idolü olur kendisi 👏👏👏 Rabbim esirgesin nazarlardan :nazar::nazar::nazar:
flx77 flx77 canım tedavi oluyor musun ya da yumurta takibi yaptırıyor musun nisandan bu yana 🤔
Kuzum ovu testin bayağı koyuuu, değerlendirmeyi unutma, bu ay bebekten gelmesin o adettt:dua:

kuzum benım ılk test boyle olunca ıkıncı gunkı testım cok koyu cıkıyor ve ucuncu gunde test bembeyaz kalıyor sadece belırgın tek cızgı oluyor. benım son adet 7 eylul ben daha yapmamıstım ovu, ben de yapayım aksam, uygulamalarım daha yumurtlama gostermıyor ama :KK43:
Sen akşam testini yap canım
Dün sabah bembeyazdı benim, bugün bir anda koyulaştı, eminim bu akşam ya da yarın sabah yapsam daha da koyu çıkar

canım aynen yumurtluyorsun :) masallah saglıklı yumyumların olsun ınsallah. ben tedavı gormuyorum, dogal yoldan denıyorum allahın ıznıyle. ovu takıp yapıyorum, kurtaj sonrası ılk adetten sonra ben ve esıme vıtamın kullandık ama ben hıc yumurtlama sancısı veya yumurta buyurken olan o ınce sızıları hıc hıssetmedım, esımde de menıyı azalttı gıbı hıssettık. bıraktık. sımdı esım bırsey kullanmıyor ben kurtaj oncesı kullandıgım vıtamıne devam edıyorum, arada kür yapsam dıye dusunup vazgecıyorum. sımdılık kendım ovu testı ıle takıpteyım kısmet ınsallah allah hepımızın kucaklarını doldurur saglıklı bebeklerle, komsum dogum yaptı gecen hafta 45 yasında, bır and ahamıle gorduk hemen dogumu geldı ne guzel. ama soramııyorum dogal mı tedavıyle mı yanlıs anlar dıye, cok guzel mutluluk arkadaslar darısı hepınızın basına ınsallah.
Darısı başımıza olsun canım Allah nasip etsin cümlemize 🙏 maşşalah ne güzel haberler 🙏 doğal yoldan gelse bebekler de takipdi tedaviydi uğraşmasa kimse 😕

Kuzum ovu testin bayağı koyuuu, değerlendirmeyi unutma, bu ay bebekten gelmesin o adettt:dua:
İşallah kuzuuummm 🙏😘
Uzun zamandır ovulasyon testi yapmıyordum kuzum biliyorsun regl olamadığım için C.... bitkisel macun kullanmaya başladığım için başladım yapmaya birazda aldığım yerden tavsiye ettikleri için aslında, ilk hedefim regl olmak ama yumurta da varsa, ki var görünüyor haklısın değerlendirmek de fayda var canım 😘🤗

Günaydın canlar 😘
Senella Senella canım araştırdım tedaviyi ama şu an için aklımın bir köşesine bıraktım, beklemede 👍 şuan yalnızca C... bitkisel macunu kullanıyorum henüz regl olmadım ama sanırım yumurtluyorum regl de gelir diye umut ediyorum 🤔🤔
Eki Görüntüle 2308746
Kalispera10 Kalispera10 canım perşembe günü transferin olacak sanırım dualarımız seninle canım 🙏
@MASLOW adım adım ilerliyorsun pozitif sonuca hayırlısıyla güzel olacak sonuç çok inanıyorum 🙏
seheryeli77 seheryeli77 kuzum 😘 işallah "önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık buay bebiş kendiliğinden geldi "demek nasip olsun 🙏biliyorsun başından bu yana ben hep bebişinin doğal yollardan geleceğine çok inandım 🙏
@iceice canım sen nasılsın 😘 herşey yolundadır umarım dikkat et kendine de bebişe de 👼
PempeeMavii PempeeMavii hoşgeldin aramıza 😘 kaybın için çok üzüldüm ama umut kesmek yok Rabbim büyüktür 🙏 iceice arkadaşımızın hkayesini oku lütfen sayfamızın idolü olur kendisi 👏👏👏 Rabbim esirgesin nazarlardan :nazar::nazar::nazar:
flx77 flx77 canım tedavi oluyor musun ya da yumurta takibi yaptırıyor musun nisandan bu yana 🤔
😊 teşekkürler canım.iyiki varsınız.senin bu testinde yumurtlamış oluyorsun dimi yani pik durumunda.benimde daha önceki aylarda buna yakın çıkmıştı ama bazılarının görüyorum t daha koyu çıkıyor bende hiç öyle olmadı 😔

kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi 😊
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim

Hayırlı olsun canım. Kabız olmamaya dikkat et. Rahim kalınlığın iyi durumda inşallah.
Ben cuma günü ilk defa gideceğim. Bakalım neler olacak.

😊 teşekkürler canım.iyiki varsınız.senin bu testinde yumurtlamış oluyorsun dimi yani pik durumunda.benimde daha önceki aylarda buna yakın çıkmıştı ama bazılarının görüyorum t daha koyu çıkıyor bende hiç öyle olmadı 😔
Canım bende daha önce yumurtlama kiti kullanmıştım ama neredeyse hiç t çizgisini c çizgisiyle eşit görmedim :KK43: yumurta sayımızın az olmasından kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ya da test öncesi sıvı alımını azaltamadığımızdan 🤔

Merhaba :halay:benim iki oğlum var 17-15 yaşlarında sat 7 şubat korunarak hamile kaldım kalmadan önce diyet bol proteinli bi beslenme şekli ve günde en az 4000 adım atıyordum 5 kilo verdikten sonra hamile olduğumu anladım planlı değildi ama çok sevinip çok heyecanlandım hamile kaldığım ay sabahları kalkar kalkmaz yarım limonlu su içtim en geç 7:30 da 2 yumurta 7 zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım mutlaka hurma yedim 1 tane ara öğünlerde akşam yemeğini saat 17:30 da bitirdim akşam çayın yanında 2 kayısı ve 2 incir yedim bol su içtim tabiki böyle beslendiğim ay hamile kaldım 2.5 aylık olana kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı rahmimde ne olduğu anlaşılamayan bebeğe giden kan akışını kesen bi kese gibi görünen bişey tesbit edildi ve malesef kürtaj oldum Mayıs’ın 15 şinde kontrolüm var patolaji sonucum çıkcak ben hiç bebek düşünmezken nasıl aklıma düştü nasıl bebek istiyorum anlatamam yaşam şeklimi değiştirmem etkili oldu gibi geliyo bana yardımcı olalım inşallah birbirimize :anne:
Canım merhaba 😘
Sayfayı yeni açtığımda yazışmıştık seninle nasılsın. Merak ediyordum ben de seni. Protein ağırlıklı beslenme şekline ve spora devam ediyor musun 🤔

sayfalar çok fazla olduğu için hepsini okuyamadım ama eğer yumurta sayınızda bir problem yoksa,
sağlıklı beslenin,
egzersiz yapın,
meditasyon yapın,
bir de Gecikmiş anne adayı için hamile kalma kılavuzu (yazarı twenge) kitabını okuyun...
doğal reçeteleri bilmiyorum ama işin psikolojik tarafı için önerdiklerimin iyi geleceğine inanıyorum. inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımıız olur.

Hayırlı olsun canım. Kabız olmamaya dikkat et. Rahim kalınlığın iyi durumda inşallah.
Ben cuma günü ilk defa gideceğim. Bakalım neler olacak.
Amin sagolasin tamam canim haklisin ben normalde de bagirsak huzursuzlugu var zaten hep ugrastirir normalde de , hafif yemeye calisiyorum elden geldigince, insallah iyi gecer, icimde su agaci cikacak ic ic🤗
Haydi evvelAllah cok guzel gecsin basi sonu guzellik

Günaydın canlar 😘
Eki Görüntüle 2308746
:KK24:
bearnguin cim ne güzel haber bu böyle .Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmeler peşi sıra dizilirler :KK24:.
Ben de bu ay aynı bitkisele başladım :KK48: .

Koyu görünen çift çizgiden itibaren 36 saat içinde oluyor ovulasyon.

X