İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Anladım canım.her ay oluyor mu yoksa ben mi kaçırıyorum bilemedim.

baska gruplarda da denk geldıgım kadarıyla bazı arkadaslarımız sırf akıntı yoluyla takıp yapabılıyor, ama bende o kadar belırgın bır degısıklık yok, yanı bunyeden bunyeye degısen bırsey sanırım. ben anlamadıgım ıcın ovu testı ıle takıp yapıyorum gecen ay ılk defa akıntı o kadar belırgın bır sekıldeydı, ovu ıle de baktım yumurtlama zamanı ıdı. muhtemelen her ay oluyor ama bazı ay anlasılır bazı ay daha az belırgın oluyor.

Anladım canım.peki hamilelik oluştumu sizde.

Bemimde 6 hafyalık kalbi durmuştu bilirim acını anlıyorum.

ınsallah hayırlısıyla saglıklı bır gebelık ve kolay bır dogum dılıyorum en kısa zaman zarfında. ınsanın sevıncı kursagında kalıyor resmen kotu bır durum, allah kımseye yasatmasın ınsallah.

Kalispera10 canım noldu transfer oldu mu? Buralarda değildim yazamadım. İlaçlar başladı mı?

bearnguin canım şu tedaviyi araştırdın mı naptın?
kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim

Kalispera10 canım noldu transfer oldu mu? Buralarda değildim yazamadım. İlaçlar başladı mı?

bearnguin canım şu tedaviyi araştırdın mı naptın?
Günaydın canlar
Senella canım araştırdım tedaviyi ama şu an için aklımın bir köşesine bıraktım, beklemede şuan yalnızca C... bitkisel macunu kullanıyorum henüz regl olmadım ama sanırım yumurtluyorum regl de gelir diye umut ediyorum

sen ne yaptın tedavin hangi aşamada bilgi verirsen sevinirim
Kalispera10 canım perşembe günü transferin olacak sanırım dualarımız seninle canım
MASLOW adım adım ilerliyorsun pozitif sonuca hayırlısıyla güzel olacak sonuç çok inanıyorum
seheryeli77 kuzum işallah "önümüzdeki ay tedaviye başlayacaktık buay bebiş kendiliğinden geldi "demek nasip olsun biliyorsun başından bu yana ben hep bebişinin doğal yollardan geleceğine çok inandım
I iceice canım sen nasılsın herşey yolundadır umarım dikkat et kendine de bebişe de
PempeeMavii hoşgeldin aramıza kaybın için çok üzüldüm ama umut kesmek yok Rabbim büyüktür iceice arkadaşımızın hkayesini oku lütfen sayfamızın idolü olur kendisi Rabbim esirgesin nazarlardan
flx77 canım tedavi oluyor musun ya da yumurta takibi yaptırıyor musun nisandan bu yana

kismetse persembe senella☺evet ilaclari aldim kalinlasma antibiytk jel vs.. bakalim Mevlam bu kez alnimiza neler yazdi, hepsi basimiz ustune, hayirlisi
cok sagol
sen ne yaptin senin de surec baslamis olmasi lazim sanirim

hayırlısıyla guzellıkle sonuclansın ınsallah

Bugünkü ovulasyon testim
9 eylül adet tarihim
Yakınlarda pik olacak gibi

kuzum benım ılk test boyle olunca ıkıncı gunkı testım cok koyu cıkıyor ve ucuncu gunde test bembeyaz kalıyor sadece belırgın tek cızgı oluyor. benım son adet 7 eylul ben daha yapmamıstım ovu, ben de yapayım aksam, uygulamalarım daha yumurtlama gostermıyor ama

canım aynen yumurtluyorsun :) masallah saglıklı yumyumların olsun ınsallah. ben tedavı gormuyorum, dogal yoldan denıyorum allahın ıznıyle. ovu takıp yapıyorum, kurtaj sonrası ılk adetten sonra ben ve esıme vıtamın kullandık ama ben hıc yumurtlama sancısı veya yumurta buyurken olan o ınce sızıları hıc hıssetmedım, esımde de menıyı azalttı gıbı hıssettık. bıraktık. sımdı esım bırsey kullanmıyor ben kurtaj oncesı kullandıgım vıtamıne devam edıyorum, arada kür yapsam dıye dusunup vazgecıyorum. sımdılık kendım ovu testı ıle takıpteyım kısmet ınsallah allah hepımızın kucaklarını doldurur saglıklı bebeklerle, komsum dogum yaptı gecen hafta 45 yasında, bır and ahamıle gorduk hemen dogumu geldı ne guzel. ama soramııyorum dogal mı tedavıyle mı yanlıs anlar dıye, cok guzel mutluluk arkadaslar darısı hepınızın basına ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…