- 29 Eylül 2017
- 1.224
- 4.945
Ewet Denizim, 2 adet vitamin kullanıyorum sadece, ekim adetiyle başlayacağız tedaviyeBen de senin yerinde olsam hiç istemezdim haklısın.. şimdi ne yapıyorsun. Takviye mi kullanıyorsun, adeti mi bekliyorsun?
Ne güzel haber, çok sevindim, bu defa güzel olsun herşeyySenella Cnm allah razi olsun. Dusunulmek guzel. Zaten hicbir arkadasimlae paylasamiyprum. Bi siz varsiniz
Bugun 5. Gun. Gecen embriyoya gore daha iyi bir gelisim gosterdi ve blastokist asamasina geldi cok sukur. Genetik yapilicak ve akabinde dondurulmasi planlaniyorcok duygulandim bu habere. Az once konustum embriyologla. Insallah bi aksilik olmadan dondurulur. Dualarinizdan eksik etmeyin beni de
Umarım doğal olur ama olmazsa da tüp bebek tedavisi orada seni bekliyor canım :)Ewet Denizim, 2 adet vitamin kullanıyorum sadece, ekim adetiyle başlayacağız tedaviye
Doğal denemek için bu ay son ovulasyon :)
Senella Cnm allah razi olsun. Dusunulmek guzel. Zaten hicbir arkadasimlae paylasamiyprum. Bi siz varsiniz
Bugun 5. Gun. Gecen embriyoya gore daha iyi bir gelisim gosterdi ve blastokist asamasina geldi cok sukur. Genetik yapilicak ve akabinde dondurulmasi planlaniyorcok duygulandim bu habere. Az once konustum embriyologla. Insallah bi aksilik olmadan dondurulur. Dualarinizdan eksik etmeyin beni de
Ne güzel haber, çok sevindim, bu defa güzel olsun herşeyy
Ewet canım, senin dediğin gibi tüp bebek tedavisinin güzel yanı başı ve sonu belli olan daha programlı işleyen bir süreç:)) Rahatlatıyor o kısmı beni, bu rahatlıkla doğal gelir belki, ''tam tüp bebek yaptıracaktık, doğal yoldan hamile kaldım'' kervanına katılırım :))Umarım doğal olur ama olmazsa da tüp bebek tedavisi orada seni bekliyor canım :)
İnşallahh canım benim, isteyen herkes içinnn yolunda gitsin herşeyyinşallah çok güzel yegen haberlerı alacagız canım, allahın ıznıyle yolunda gıdecek hersey
Senella Cnm allah razi olsun. Dusunulmek guzel. Zaten hicbir arkadasimlae paylasamiyprum. Bi siz varsiniz
İnşallah bebiş olur sanaSenella Cnm allah razi olsun. Dusunulmek guzel. Zaten hicbir arkadasimlae paylasamiyprum. Bi siz varsiniz
Hadi bakalım belki sürpriz olur hiç gerek kalmaz tüpeEwet Denizim, 2 adet vitamin kullanıyorum sadece, ekim adetiyle başlayacağız tedaviye
Doğal denemek için bu ay son ovulasyon :)
Daha önce anlattım ya benim kardeşim öyle hamile kaldı. Doktorlar o kadar inandırmıştı ki doğal yoldan olmayacağına pozitif idrar testlerini bozuktur diye kaç kere tekrarladık sonra kan testi ile netleştirdik de ikna olduk :)Ewet canım, senin dediğin gibi tüp bebek tedavisinin güzel yanı başı ve sonu belli olan daha programlı işleyen bir süreç:)) Rahatlatıyor o kısmı beni, bu rahatlıkla doğal gelir belki, ''tam tüp bebek yaptıracaktık, doğal yoldan hamile kaldım'' kervanına katılırım :))
Evet hatırladım öyle bir konuyu şimdi okuyunca:))Daha önce anlattım ya benim kardeşim öyle hamile kaldı. Doktorlar o kadar inandırmıştı ki doğal yoldan olmayacağına pozitif idrar testlerini bozuktur diye kaç kere tekrarladık sonra kan testi ile netleştirdik de ikna olduk :)
Neden olmasın? Böyle hamile kalan bir çok insan var. Birisi de sen olursun umarım.
Merhaba hosgeldin:) yasadiklarini anliyoruz cok gecmis olsun ..ama umut olacak arkadaslarimizla ben de burada tanistim iceice ın iletileri okumalisin, dogal hamile kaldigini bizlerle en samimi duygulariyla paylasti sagolsun, pek cok arkadasimiz var ilave olarak.Slm kızlar.uzun bir süredir burayı takip edemedim.son tüp denememde hüsranla sonuçlandı.artık bu kaçıncı unuttum gitti.beş yılda 6 mı oldu 7 mi ne.yaşta 45 oldu bu arada.yazıları şöyle bir göz gezdirdim de aranızda gerçekten doğal yolla hamile kalanınız oldu mu acaba bu süreçte.artık ne yapacağımı bilemez oldum.biliyorsunuz tüp bebek son süreç o da olmazsa daha ne yapılabilir ki.hiç çocuğum yok.bi defa tefaviyle hamile kaldım oda altı haftaya kadar anca geldi ve bittibende çaresizlikten buralarda umut arıyorum artık işte.hani içinizde benim gibi hiç çocuğu olmayıp ileri yaşta doğal yolla hamile kalan varsa yine içime bi umut doğar dedim.bilemiyorum yaa...allah kimseyi çaresiz bırakmasın.
Canım sen kullandığın takviyeleein yanında folic asit kullanıyonmuEvet hatırladım öyle bir konuyu şimdi okuyunca:))
Umarımmm
Sebep yok canım.döllenme gerçekleşiyor ama tutunamıyor.bizde bu yaz havuz sistemini deneyelim dedik 1 yum.5.güme gitti donduruldu.sonraki ay 5 yum.çıktı herşey güzel giderken ben çatlatma iğnesi yerine uanlış iğneyi vurmuşum opudan sonra evde farkettim ve dünya başıma yıkıldı.tek yumla denedik oda tutmadı.böyle bişey yaşadık bu yaz işte@pembeemavi of deme be. Benim Yaslarimda basladin demek sen tedaviye. Bakalim benim akibetim ne olucak. Hayirlisi hakkimizda. Dogal yollarla bizim yaslarda ya da bizim durumlarda zor gorunuyor. Rezerv azligi var bende. Hidrosalpenks var. Hidrosalpenks icin ameliyat olucam. 2 embriyodan ibaret bir havuzumuz var. Normalde gec evlenip kendiliginden hamile kalan cok var da olmayinca olmuyor iste. Olmayinca genc yasta da olmuyor amma bizim sure sorunumuz da var vs.vs. o yuzden de dogal yolla denemek.de iyi dusumulup verilmesi gereken bir karar. Bilmiyorum gerci sizin ne sebeple pozitif olmadi tup bebek denemeleriniz?
Hayr canım, kullanmıyorum. Histeroskopimi yapan riskli gebelik uzmanı olan profesöre göre onu da kullan, fazlalığı zarar vermez dese de içmiyorum ekstradan canımCanım sen kullandığın takviyeleein yanında folic asit kullanıyonmu