İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ne güzel haber, çok sevindim, bu defa güzel olsun herşeyy

maşallah maşallah güzel haber. çok mübarek günlerdeyiz, üstelik bugün de cuma, bu kadra mübarek bir günün yüzü suyu hürmetine dua edelim ki Allah senin de sen gibi burada dertlerini paylaşıp bir umutla çabalayan diğer arkadaşlarımızın da yüzünü müjdeli haberler ve sağlıklı bebeklerle güldürsün. kim bekliyor ve istiyor, evlat için dua ediyorsa allahım kabul etsin inşallah.

Umarım doğal olur ama olmazsa da tüp bebek tedavisi orada seni bekliyor canım :)
Ewet canım, senin dediğin gibi tüp bebek tedavisinin güzel yanı başı ve sonu belli olan daha programlı işleyen bir süreç:)) Rahatlatıyor o kısmı beni, bu rahatlıkla doğal gelir belki, ''tam tüp bebek yaptıracaktık, doğal yoldan hamile kaldım'' kervanına katılırım :))

Çok güzel maşallah. Inşallah bebeğin olur bu blastokist. Bir tane elde var diye mi buna 5.güne gittiler tek yumurta ya. genetik sartmiymis ki, tek bir yumurta var risk değil mi?

I iceice flx77 seheryeli77 cok sag olun arkadaslar. Insallah hepimiz icin mutlu haberler olsun bu sene
Senella en son gorustugum daha dogrusu muayenemi yapan doktor tek yumurtaya genetik luks olur demiati ancak embriolog zaten 5.gunu gormek istedigimiz yumurtada genetik yapmanin sakincasi olmadigini spyled. Gelisimi oncekine gore iyiydi sukur. Bu yuzden 5. Gune gidildi

İnşallah bebiş olur sana

Daha önce anlattım ya benim kardeşim öyle hamile kaldı. Doktorlar o kadar inandırmıştı ki doğal yoldan olmayacağına pozitif idrar testlerini bozuktur diye kaç kere tekrarladık sonra kan testi ile netleştirdik de ikna olduk :)
Neden olmasın? Böyle hamile kalan bir çok insan var. Birisi de sen olursun umarım.

Evet hatırladım öyle bir konuyu şimdi okuyunca:))
Umarımmm

Slm kızlar.uzun bir süredir burayı takip edemedim.son tüp denememde hüsranla sonuçlandı.artık bu kaçıncı unuttum gitti.beş yılda 6 mı oldu 7 mi ne.yaşta 45 oldu bu arada.yazıları şöyle bir göz gezdirdim de aranızda gerçekten doğal yolla hamile kalanınız oldu mu acaba bu süreçte.artık ne yapacağımı bilemez oldum.biliyorsunuz tüp bebek son süreç o da olmazsa daha ne yapılabilir ki.hiç çocuğum yok.bi defa tefaviyle hamile kaldım oda altı haftaya kadar anca geldi ve bitti bende çaresizlikten buralarda umut arıyorum artık işte.hani içinizde benim gibi hiç çocuğu olmayıp ileri yaşta doğal yolla hamile kalan varsa yine içime bi umut doğar dedim.bilemiyorum yaa...allah kimseyi çaresiz bırakmasın.

Merhaba hosgeldin:) yasadiklarini anliyoruz cok gecmis olsun ..ama umut olacak arkadaslarimizla ben de burada tanistim iceice ın iletileri okumalisin, dogal hamile kaldigini bizlerle en samimi duygulariyla paylasti sagolsun, pek cok arkadasimiz var ilave olarak.
Dilerim bekleyislerimiz guzellikle nihayet bulur

(herkese mutlu pazarlar kizlar)

@pembeemavi of deme be. Benim Yaslarimda basladin demek sen tedaviye. Bakalim benim akibetim ne olucak. Hayirlisi hakkimizda. Dogal yollarla bizim yaslarda ya da bizim durumlarda zor gorunuyor. Rezerv azligi var bende. Hidrosalpenks var. Hidrosalpenks icin ameliyat olucam. 2 embriyodan ibaret bir havuzumuz var. Normalde gec evlenip kendiliginden hamile kalan cok var da olmayinca olmuyor iste. Olmayinca genc yasta da olmuyor amma bizim sure sorunumuz da var vs.vs. o yuzden de dogal yolla denemek.de iyi dusumulup verilmesi gereken bir karar. Bilmiyorum gerci sizin ne sebeple pozitif olmadi tup bebek denemeleriniz?

Sebep yok canım.döllenme gerçekleşiyor ama tutunamıyor.bizde bu yaz havuz sistemini deneyelim dedik 1 yum.5.güme gitti donduruldu.sonraki ay 5 yum.çıktı herşey güzel giderken ben çatlatma iğnesi yerine uanlış iğneyi vurmuşum opudan sonra evde farkettim ve dünya başıma yıkıldı.tek yumla denedik oda tutmadı.böyle bişey yaşadık bu yaz işte şimdi yeni adet oldum.geçen hafta negatifi gördük.daha ne yapsak artık diyorum.bugün saraçoğlunun sitesinde incir havuç kürünü okudum bi o kaldı onuda birdahaki aya denesem mi diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…