Selam Kizlar,)) umarim herkesin sagligi hoslugu agzinin tadi yerindedir
hayirli olur insallah; bu kez dondurulmuslar icin bugun 2.keztedavi sureci basladi ..
fazla karistirmadan temel dogal gidalar alip su hareket dusunuyorum bunun disinda fazla da dusunmemeyi hedefliyorum ama bakalim
yapmam gereken cok elzem birsey var mi bilmiyorum zaten bazilarinizla ozelden yazistik eksik olmayin paylastiniz da
transfer oncesi (hamilelik oncesi)'yeter doz folik asit alinmasi' ndan kasit nedir tam bilginiz var midir
yani kac mg olmasi icermesi gerekir
bir de vitamininizde L-arginin olmasi onemli yaziyordu ficioglunun bir makalesinde baktim da benim verilen vitaminin iceriginde yok òrnegin..
sevgiler
tesekkurlerHayırlı olsun tedavin. Inşallah bu sefer bebeler sımsıkı tutunur ve gelirler.
Mümkün olduğu kadar doğal beslen bu süreçte. Folik asit vitaminin içinde hariç folbiol kullaniyorum ben. Bayağı yüksek doz oluyor sanırım.
L-arjinin benimde vitamininde yok buna da bakmak lazım iyi söyledin. Senin embriyolar kaçıncı gündü transfer olacak. Rahimin kalınlaşması için günde 1 bardak nar suyu iç transfere kadar. Transferden sonra nar ananas maydonoz yok. Kimi bitkisel proteinle beslenmiş kimisi hayvansal. Ne yapmalı bilmiyorum kafalar karışık.
aşılamanın 14. günü alttan ultrasonla belli olurmu acaba bilen varmo
Erken çatlama ihtimalini de dikkate alarak bunu istemişlerdir canım.3 yumurtan var hepsi aynı zamanda çatlamayacaktır. O yüzden döllenme olasığını arttırmaya çalışıyor doktorun.Arkadaşlar iğnelerime devam ediyorum. Bugün doktora gittim. Sağda 11 ve 15 mm solda da 16 mm yumurta oluşmuş dedi. Yumurtalar iyi durumda dedi. Normalde bugün için birliktelik gerçekleşsin dedi, ama regl bitmedi dediğim için yarına tekrar gel dedi. Kusura bakmayın çok cahilim bu konuda o yüzden sormak istiyorum. Aşılama için eşim sperm verecekse niye öncesinde birliktelik öneriyorlar.
Zor bir işim var ikiz bakmak çok zor olurErken çatlama ihtimalini de dikkate alarak bunu istemişlerdir canım.3 yumurtan var hepsi aynı zamanda çatlamayacaktır. O yüzden döllenme olasığını arttırmaya çalışıyor doktorun.
Estağfurullah o ne demek , hepimiz yaşayarak tecrübe ediyoruz pek çok şeyi.
Şimdiden bol şans , ikizlerin olsun inşallah ,üçüz demiyorum çok zor olurBoklarıyla gülle oynayıver inşallah beddua değil aman haa güzel bir dua ediyorum.Ben öyle diyorum bazen kendime olsun da boklarıyla gülle oynayalım, razıyım ne yapalım değil mi ama ?
Süper haber buu, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz, hepsi aynı dönemde çatlasın ve gönlündeki olsun, sağlıkla...Arkadaşlar iğnelerime devam ediyorum. Bugün doktora gittim. Sağda 11 ve 15 mm solda da 16 mm yumurta oluşmuş dedi. Yumurtalar iyi durumda dedi. Normalde bugün için birliktelik gerçekleşsin dedi, ama regl bitmedi dediğim için yarına tekrar gel dedi. Kusura bakmayın çok cahilim bu konuda o yüzden sormak istiyorum. Aşılama için eşim sperm verecekse niye öncesinde birliktelik öneriyorlar.
çok teşekkür ederim canım. bugün de gittim bir sıkıntı yok şimdilikSüper haber buu, hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz, hepsi aynı dönemde çatlasın ve gönlündeki olsun, sağlıkla...
çok teşekkür ederim canım. bugün de gittim bir sıkıntı yok şimdilik
allah sorunsuzca bu dönemi geçirmeyi nasip etsinçok teşekkür ederim canım. bugün de gittim bir sıkıntı yok şimdilik
Bence ondan canım.. ama sen içinin rahat etmesi için istersen çektir. Sen bilirsin. Gerçi hangisi istemedi ? Tedaviye karar verdiğin yer belki de istemiştir ben karıştırdım belki de :)2019 Aralık ayına gelmedim daha ondan mı acaba Dennisimm:))
Yok canım, tedaviye karar verdiğim yer istemedi, ilk görüştüğüm yer istemişti.Bence ondan canım.. ama sen içinin rahat etmesi için istersen çektir. Sen bilirsin. Gerçi hangisi istemedi ? Tedaviye karar verdiğin yer belki de istemiştir ben karıştırdım belki de :)
Senin için rahat mı çektirmediğin için peki? Önemli olan bence bu.Yok canım, tedaviye karar verdiğim yer istemedi, ilk görüştüğüm yer istemişti.
Ewet canım, hiç istemiyordum tekrar çekilmeyi. Zaten tüp bebek tedavisinde tüplerin açıklığına falan ihtiyaç yokSenin için rahat mı çektirmediğin için peki? Önemli olan bence bu.
Ben de senin yerinde olsam hiç istemezdim haklısın.. şimdi ne yapıyorsun. Takviye mi kullanıyorsun, adeti mi bekliyorsun?Ewet canım, hiç istemiyordum tekrar çekilmeyi. Zaten tüp bebek tedavisinde tüplerin açıklığına falan ihtiyaç yok
çok sevindim Allah ın izniyle transeferinin haberini veee pozitif haberinide bekliyoruzSenella Cnm allah razi olsun. Dusunulmek guzel. Zaten hicbir arkadasimlae paylasamiyprum. Bi siz varsiniz
Bugun 5. Gun. Gecen embriyoya gore daha iyi bir gelisim gosterdi ve blastokist asamasina geldi cok sukur. Genetik yapilicak ve akabinde dondurulmasi planlaniyorcok duygulandim bu habere. Az once konustum embriyologla. Insallah bi aksilik olmadan dondurulur. Dualarinizdan eksik etmeyin beni de